Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، دکتر حسن صفاریه، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در مراسم اختتامیه کارگاه بررسی عملیات بهداشت و درمان اضطراری در زلزله کرمانشاه با اشاره به برگزاری نشست مدیران داروخانه‌ها در هفته ابتدایی اسفند ماه و همچنین برگزاری همایش معاونان بهداشت، درمان و توانبخشی در هفته دوم اسفندماه اظهار کرد: در قانون ۷۷ برنامه ششم توسعه مواردی عنوان شده است که جمعیت هلال احمر موظف به رعایت و عمل به آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر افزود: افزایش ضریب ایمنی و تاب آوری جامعه از جمله موارد مهم در این اصل است که در حال حاضر بیشترین تاکید بر این است که چگونه جامعه را تاب آور کنیم تا در صورت بروز اتفاق آسیب کمتری به آنها وارد شود و این مهم یکی از وظایف اصلی ماست.
صفاریه در ادامه با تاکید بر افزایش توان پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از حوادث، خاطرنشان کرد: در تمامی منابع به صرف 70درصد بودجه جهت انجام امور مربوط به پیشگیری و کاهش خطرپذیری توصیه می‌شود. حادثه زلزله کرمانشاه منجر به فعال شدن گسل‌ها، بروز پس لرزه‌ها و فعال شدن گسل‌ها در جاهای دیگر کشور شد و این یک هشدار جهت توجه بیشتر ما به مقوله زلزله در کشورمان است.

وی در ادامه به نکته دیگری در قانون 77 برنامه ششم توسعه مبنی بر ارائه خدمات بشردوستانه اشاره کرد و گفت: در این قانون مواردی نیز به عنوان ابزار کار به ما معرفی می شود که ما باید بر اساس آنها عمل کنیم.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر با تاکید بر استفاده، حفظ و ارتقای سرمایه‌های اجتماعی عنوان کرد: این سرمایه‌ها همان استفاده از مشارکت‌ها و توان مردمی است و در واقع باید مفهوم و معنایی فراتر از روابط اجتماعی به معنای حضور اجتماع جهت ارائه خدمت داشته باشد و به عنوان مثال شاید در مورد زلزله احتمالی اجتماعات بزرگ مانند تهران، اگر از سرمایه‌های اجتماعی استفاده نکنیم امکان مقابله با آن را نخواهیم داشت.

صفاریه در ادامه افزود: تقویت و توسعه شبکه امداد و نجات کشور با نگرش اقدامات پیشگیرانه، افزایش سطح آگاهی‌های عمومی به ویژه آموزش‌های همگانی با تاکید بر کاهش خطر پذیری، تامین منابع پایدار از جمله مواردی است که در این قانون به عنوان ابزار برای رسیدن ما به اهدافمان ذکر شده است.

وی در پایان ضمن تشکر از اداره کل بهداشت و درمان و تلاش شبانه روزی نیروها جهت مدیریت خدمت رسانی زلزله‌زدگان کرمانشاه و رفع سریع مشکلات و اعزام سریع تمامی نیروهای اعزامی به منطقه به ویژه هلال احمر استان کرمانشاه جهت اقدام، اعزام به موقع و خدمت رسانی سریع، گفت: آمایش سرزمینی، توسعه و ارتقای سخت افزار و تجهیزات و همچنین توسعه بخش نرم افزاری مانند تقویت آموزش‌های تئوری به همراه آموزش‌های عملی، آموزش، بازآموزی، برگزاری کارگاه‌ها و مانورها همگی از دلایل عملکرد موفقیت آمیز جمعیت در حادثه زلزله کرمانشاه بود.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۶۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • حمایت بازیکنان تیم ملی از همتایان فوتسالیست
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • تصاویر نجات خودروی گرفتار شده در رودخانه | ۶ سرنشین نجات پیدا کردند | ویدئو
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد