Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-03@16:53:16 GMT

پیگیری تشکیل دیوان محاسبات محلی

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۶۷۰۶۰

پیگیری تشکیل دیوان محاسبات محلی

به گزارش «نماینده»، مرتضی الویری در دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها با اشاره به رویکرد جدید این دوره از شورای عالی استان‌ها گفت: اولویت‌هایی پیش روی شورای عالی استان‌ها قرار دارد که از آن جمله می‌توان به مهم‌ترین موضوع و چشم‌انداز سند قانون اساسی اشاره کرد.

وی ادامه داد:  در قانون اساسی در ۱۹ بند به مساله شوراها اشاره شده است که این نشان از جایگاه بالای این نهاد محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه شوراها نتوانستند آن جایگاهی را که در قانون اساسی به آن تاکید شده را داشته باشند و باید تلاش شود این نهاد به جایگاه واقعی خود در ۴ سال آینده برسد.

الویری با بیان این که  یکی از چشم‌اندازهای این دوره از شورای عالی استان‌ها ارتباط با قوای سه‌گانه خواهد بود گفت :  شورای عالی استان‌ها نهادی پویا و توانمند محسوب می‌شود و باید ارتباط تنگاتنگی را با شوراهای سراسر کشور داشته باشد.

وی اضافه کرد: برای پیاده‌کردن اصل ۱۰۱ قانون اساسی باید تبعیض‌ها در سراسر کشور مرتفع شود و در این زمینه ما گام‌هایی برخواهیم داشت. بازنگری در قوانین فرادستی، لایحه مدیریت یکپارچه شهری، منابع درآمد شهرداری‌ها، توسعه فناوری‌های نوین ارتباطی با نمایندگان شوراها در سراسر کشور، تعریف امور محلی و تفکیک آن از امور ملی از برنامه‌های دیگر این دوره از شورای عالی استان‌ها است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های اصلی در این دوره پیگیری تشکیل دیوان محاسبات محلی در شورای عالی استان‌ها خواهد بود که این موضوع در شوراها مغفول مانده است و باید این مجموعه در شورای عالی استان‌ها ایجاد شود تا گرفتار سیستم بروکراسی و تخلفات و فساد در حوزه مدیریت شهری نشویم.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: احصای سازوکار ارتباطی با مجلس، دولت و قوه قضائیه یکی دیگر از سیاست‌های این دوره از شورای عالی استان‌ها خواهد بود.

الویری افزود:‌موضوع بعدی که در این دوره از شورای عالی استان‌ها به طور جدی به آن پرداخته خواهد شد آموزش کاربردی برای اعضای شوراها در سطح کشور خواهد بود ضمن اینکه ما به دنبال ایجاد مرکز پژوهش‌های شورای عالی استان‌ها خواهد بود.

وی به افزایش تعداد کمیسیون‌های شورای عالی استان‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵ کمیسیون در شورای عالی استان‌ها فعالیت دارند و بنا داریم با طرح دوفوریتی این تعداد را به ۱۰ کمیسیون افزایش دهیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها همچنین به بودجه شورای عالی استان‌ها اشاره کرد و گفت:‌در سال جاری این بودجه ۲۰ میلیارد تومان از سوی دولت پیش‌بینی شده است که در سال آینده این رقم به ۳۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

الویری گفت: در حال حاضر افزایش بودجه شورای عالی استان‌ها در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در دست بررسی و پیگیری است که امیدواریم با حمایت نمایندگان مجلس این بودجه به تصویب برسد.

بنابراین گزارش، در حالی امروز صبح دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد که این مراسم در ابتدا با حواشی روبه‌رو بود.

شه‌بخش گرگیجی نماینده مردم استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: متاسفانه امروز و همزمان با ورود اعضای شورای عالی استان‌ها برخورد نامناسبی از سوی  حراست ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی با اعضا صورت گرفت.

وی تصریح کرد: به محض ورود اعضای شورای عالی استان‌ها، حراست این مجموعه اقدام به تفتیش و همچنین دریافت موبایل‌ها و برگه‌های در دست نمایندگان شورای عالی استان‌ها کرد.

گرگیجی ضمن انتقاد از این اقدام حراست ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که هیئت رئیسه شورای عالی استان‌ها این موضوع را پیگیری و در جلسه بعدی این موارد برطرف شود.

مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها ضمن تاکید و تایید رفتار نامناسب حراست ساختمان قدیم مجلس گفت:‌ با بنده نیز چنین برخوردی شد و این در حالی بود که بنده برای ورود به ساختمان قدیم مجلس به درهای مختلف راهنمایی می‌شدم.

وی با انتقاد از این اقدام حراست ساختمان قدیم مجلس گفت: تیم حفاظتی کار خودش را به خوبی انجام نداده است و بنده به سهم خودم از اعضای شورا عذرخواهی می‌کنم.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور ببن الملل دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور