Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دامپزشکی آمل گفت: بابت آنفلانزا و شیوع آن نگرانی در آمل وجود ندارد و جلسات مختلفی با مرغداران در این مورد تشکیل و نکات لازم به آنها گفته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجیدغلامپور در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز، با بیان اینکه نیوکاسل و برونشیت از جمله بیماری‌های رایج در مرغداری‌ها است، اظهار کرد: کنترل بیماری‌های ویروسی در پرندگان از جمله مسائل پراهمیتی است که دامپزشکی و کارگروه‌های استانی بابت آن بازرسی‌های مختلفی انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه موردی از آنفلانزای پرندگان در آمل مشاهده نشده است، افزود: بابت آنفلانزا و شیوع آن نگرانی در آمل وجود ندارد و جلسات مختلفی با مرغداران در این مورد تشکیل و نکات لازم به آنها گفته شد.


رئیس دامپزشکی آمل درباره علائم آنفلانزای پرندگان، تصریح کرد: باتوجه به علائم مختلف ویروس، متوجه ابتلای مرغ به این بیماری می‌شویم، به گونه‌ای که امکان دارد زمانی با کبودی تاج و ریش پرنده و زمان دیگر بدون هیچ‌گونه علائمی حیوان تلف شود که در آن صورت نیاز به بررسی کارشناسان دامپزشکی و آزمایش برای اقدامات بعدی است.


این مسئول با اشاره به اینکه هرگونه تلفات غیرعادی در طیور باید نمونه‌برداری و سریعا به دامپزشکی اطلاع داده شود، گفت: واحدهای روستایی توسط همکاران بهداشت و درمان بازرسی و هرگونه تلفات از طریق آنها به دامپزشکی منتقل می‌شود.


غلامپور با اشاره به اینکه مرغداران باید قرنطینه و مسائل بهداشتی را در مکان پرورش مرغ جدی بگیرند، یادآور شد: در صورت تزریق واکسن‌ها در زمان مشخص شده و رعایت دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی، امکان بروز بیماری در مرغ‌ها به حداقل می‌رسد و دیگر ویروس راهی برای ورود به مرغداری و ضرر به مرغدار ندارد.


وی درباره راه‌های پیشگیری از بیماری آنفلانزای پرندگان، بیان کرد: مرغداران شرایط امنیتی، قرنطینه و امنیت زیستی را جدی بگیرند و از تردد غیرضروری افراد به خارج و داخل مرغداری جلوگیری کنند و هر محموله‌ای که به داخل مرغداری می‌رود باید ضدعفونی شود.


رئیس دامپزشکی آمل با بیان اینکه هرکسی که قصد ورود به مرغداری را دارد باید دوش بگیرد و لباس خود را تعویض کند، گفت: در روستاهای نزدیک به پرنده‌های مهاجر، از نزدیکی به آن مکان باید خودداری کنند و ضدعفونی‌های دوره‌ای و واکسینوسین‌های لازم علیه بیماری‌های مربوطه را جدی بگیرند تا سطح ایمنی بدن پرنده به اندازه کافی بالا باشد.


این مسئول با اشاره به اینکه در بازرسی‌های اخیر موردی از بیماری نیوکاسل و دیگر بیماری‌های ویروسی پرندگان گزارش نشد، عنوان کرد: بازدید روزانه از واحدهای مرغداری و پرورش‌دهنده انجام می‌شود و در مدت اخیر هم مرکزی بابت بیماری پلمب نشده است.


غلامپور با عنوان اینکه کارگروه کشاورزی فعالیت‌های خوبی در زمینه آنفلوانزای پرندگان تا به حال داشته، گفت: پیگیری‌های ممتدی در  جلسات استانی و شهرستان انجام می‌شود تا صنعت مرغداری دچار کمترین ضرر و هزینه شود.


وی با اشاره به پلمب دو واحد غیرمجاز مرغداری، یادآور شد: این دو واحد به دلیل نداشتن پروانه و غیرمجاز بودن و همچنین شکایت همسایگان پلمب شدند.


وی ادامه داد: همچنین پلمپ 2 واحد مرغداری غیرمجاز دیگر به دلیل نداشتن پروانه و شکایت دیگر مرغداران در دست اقدام است.


رئیس دامپزشکی آمل درباره بازدید از کشتار روزانه مرغ‌ها، بیان کرد: علاوه بر اینکه دامپزشکان بخش خصوصی که به‌عنوان مسئول فنی بهداشتی و طرف قرارداد با کشتارگاه‌ها هستند، به‌عنوان نماینده اداره دامپزشکی هنگام کشتار حضور دارند، حدود یک سال است که دامپزشکان دولتی هم به جهت اهمیت موضوع در کشتارگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند تا مرغ سالم به دست مشتری برسد.


غلامپور در پایان به صنعت مرغ در آمل و جایگاه آن در استان و کشور اشاره کرد و گفت: صنعت مرغ در آمل به تنهایی با چند استان کشور برابری می‌کند و رتبه برتر در استان را دارا است و در سطح کشور هم حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره

ایسنا/ایلام رئیس دامپزشکی شهرستان بدره از انجام واکسیناسیون ۴ هزار و ۶۲۵ راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره طی اردوی جهادی خبر داد.

آبله گوسفند و بز یک بیماری ویروسی عفونی نشخوارکننده کوچک است. این بیماری با شدت متوسط در گله‌های داشتی در مناطق اندمیک دیده شده اما عموما در بره و بزغاله که به تازگی به دنیا آمده‌اند کشنده است. ضرر اقتصادی ناشی از کاهش تولید شیر، آسیب به تولید چرم و چشم و دیگر ضررهای تولیدی از جمله‌ی آن است. همچنین این بیماری خرید و فروش دام سبک را کاهش داده و باعث کاهش زاد و ولد و جمعیت در آن مناطق می‌شوند.

«بهمن محمدی» به ایسنا اظهار کرد: رزمایش جهادی دامپزشکی طی فروردین ماه در منطقه زرانگوش بدره برگزار شده است.

وی گفت: در این طرح چهار هزار و ۶۲۵  راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی، ۴۰۰ راس علیه بیماری آبله بزی، ۷۴۳ رأس علیه بیماری بروسلوز بز و بزغاله واکسینه شده‌اند.

رئیس دامپزشکی بدره تصریح کرد: مشاوره‌های بهداشتی و معاینه رایگان در دام‌های بازدید شده انجام  گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد