Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و ترویج منابع طبیعی استان مرکزی گفت: استان مرکزی دارای ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار منابع طبیعی است و در راستای فرهنگ‌سازی حفاظت از این منابع، سند ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی برای نخستین بار در استان مرکزی تدوین شده است. ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نصرت‌الله اکبری پیش از ظهر امروز در همایش دهیاران بخش مرکزی شهرستان اراک با اشاره به وسعت منابع طبیعی استان مرکزی اظهار داشت: وسعت کل استان مرکزی 2 میلیون و 900 هزار هکتار است که 2 میلیون و 100 هزار هکتار آن منابع طبیعی و 800 هزار هکتار مستثنیات شامل زمین‌های زراعی و کشاورزی و غیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای فرهنگ‌سازی حفاظت از منابع طبیعی سند ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی برای نخستین بار در کشور در استان مرکزی تدوین شده و 48 دستگاه زیرمجموعه آن هستند.

رئیس آموزش و ترویج منابع طبیعی استان مرکزی تصریح کرد: ما در اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان این سند را از سال 92-93 مورد بررسی قرار داد و سال 95 به تصویب رسید و کمیته‌ای را با عنوان کمیته ترویج فرهنگ منابع طبیعی در استان و شهرستان‌ها تشکیل دادیم که این کمیته شامل مدیران استانی و شهرستانی است.

اکبری خاطرنشان کرد: سند ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی به تایید تمامی اعضای آن رسیده و شرح وظایفی را برعهده دستگاه‌ها در رابطه با حفاظت از منابع طبیعی و مشکلات و چالش‌های مربوط به آن گذاشته است و این دستگاه‌ها موظف به همکاری هستند .

وی بیان کرد: سند ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی تا افق سال 1404 پیش‌بینی شده و سه برنامه کوتاه‌مدت، بلندمدت و میان مدت برای آن در نظر گرفته شده که امیدواریم کمکی برای ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی باشد.

رئیس آموزش و ترویج منابع طبیعی استان مرکزی ادامه داد: شوراها و دهیاران هم یکی از اعضای کمیته ترویج فرهنگ منابع طبیعی هستند و باید تمام تلاش خود را در این زمینه به‌کار بگیرند تا بتوانیم به هدف متعالی که سند ارتقاء فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی دارد برسیم.

اکبری اضافه کرد: با توجه به اینکه بعضی از شهرستان‌های استان مانند اراک، خنداب، شازند و غیره جزو شهرستا‌های بحرانی در زمینه منابع طبیعی هستند، به‌همین منظور ما کلاس‌های آموزشی را در رابطه با حفاظت منابع طبیعی برگزار کرده‌ایم که بیش از 3600 نفر در این کلاس‌ها حضور داشته و از آموزش‌ها بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران