Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت و وزارت امور خارجه ایران می بایست در جهت مقابله با ضدانقلابان کوردل که روی داعش را سفید کرده اند و همچون موریانه در پی نابودی پایه های کانون گرم خانواده و ایمان قلبی جوانان نسبت به نظام هستند بجای سکوت،قدمی بردارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو این روزها به واسطه شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام و اینستاگرام برقراری ارتباط به شکلی بسیار ساده و آسان بدل شده است به طوری که دو فرد یا گروه مختلف از دورترین نقاط جهان می توانند با ارسال و دریافت عکس،فیلم و صوت به راحتی ارتباط بر قرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در نگاه اول این مسئله نقاط قوت و مثبت فراوانی داشته باشد ولی اگر کمی دقیق تر شویم به عمق فاجعه پی می بریم.کما اینکه در اغتشاشات چند روز گذشته شبکه های اجتماعی مهم ترین عامل در به وجود آوردن هرج و مرج در جامعه شدند.گفتنی است در کانال ها و پیج های ضد انقلاب که با مدیریت افراد معاند انجام می شد بیش از ۸۰ در صد آنان از خارج از کشور مردم ایران را علیه نظام شورانیده و برای ایجاد اغتشاش و هرج و مرج تحریک می کردند.

برکسی پوشیده نیست که این اقدامات فقط محدود به چند روز اغتشاشات خیابانی نبوده و مدت مدیدی می باشد که برخی کانال های تلگرامی و پیج های اینستاگرامی در حال شست و شوی ذهنی جوانان کشور علیه نظام می باشند.این اقدامات که کم از اقدامات تروریستی نمی باشند به وضوح و بدون هیچ ابایی توسط ضدانقلابان خارج نشین انجام می شود و متاسفانه هیچ گونه اقدامی علیه این افراد از سوی دولت جمهوری اسلامی انجام نشده است.

آموزش ساخت بمب،آموزش نحوه صحیح و موثر اغتشاش،آموزش حمله به مردم،ترویج بی حجابی و بی بندو باری،تحریک به کشتن نیروهای سپاه و بسیج،به آتش کشانیدن مسجد،حسینه،بانک ها و … شاید گوشه ای از اقدامات کوردلان ضدانقلاب است که هرگز شاهد مقابله رسمی با آنان نبوده ایم.

حال سوالی مطرح می شود که به راستی معنای واقعی اقدام علیه امنیت ملی چیست؟آیا آموزش ساخت بمب و نارنجک امری مرسوم و عادی است؟آیا ترویج بی حجابی و قانون شکنی ایجاد هرج و مرج در جامعه و لکه دار کردن دامان پاک بانوان کشور نمی باشد؟آیا مسئولین ما مامور به سکوتند؟

میزان ترویج و تشویق به خشونت اپوزیسیون خارج نشین که در آمریکا حضور دارد و توسط کاخ سفید منابع و امکانات لازم برای ارسال چنین پیام‌های تروریستی و وحشت‌زایی در اختیار آنان قرار داده می‌شود، در اغتشاشات اخیر بسیار افزایش یافت و حتی بعد از خفه کردن فتنه در نطفه تاکنون هنوز ادامه دارد،اما در این راستا وزارت خارجه دولت دوازدهم چه اقدامی انجام داد؟

کافیست تنها تصور کنید اگر در داخل ایران چنین پیام‌های خشونت‌آمیزی برای تحریک به اغتشاش،صدمه زدن به اموال عمومی،تخریب ارتش آمریکا و زدن صدمه جانی به خانواده‌های نظامیان آنان تهیه و به این کشور مخابره می‌شد، چه عکس العملی را از سوی کاخ سفید و دستگاه دیپلماسی آمریکا مشاهده می‌کردیم؟ آیا آمریکایی‌ها در سازمان ملل از کشورمان شکایت و ایران را به نقض انواع و اقسام حقوق و موازین بین المللی متهم نمی‌کردند؟ اگر این ماجرا معکوس رقم می خورد قطعا به اشکال مختلف ایران اسلامی به انجام اقدامات تروریستی محکوم و به همین بهانه روابط ایران با کشور های خارجی تیره تر می شد و این در شرایطی است که آمریکایی‌ها در حالت عادی و بدون سند و مدرک نیز به دنبال اتهام زدن و محکوم کردن ایران در سازمان ملل هستند.

در انتها باید گفت:دولت و وزارت امور خارجه ایران می بایست در جهت مقابله با ضدانقلابان کوردل که روی داعش را سفید کرده اند و همچون موریانه در پی نابودی پایه های کانون گرم خانواده و ایمان قلبی جوانان نسبت به نظام هستند قدمی بردارند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، خلیج فارس را «نامی جاودانه و میراثی جهانی» توصیف کرد و نوشت «در تاریخ ایران دهم اردیبهشت روزی است که یادآور از خودگذشتگی‌های مردمانی دلاور که با مجاهدت خود، پایان اشغال و استعمار پرتغالی بر سواحل جنوبی را پس از سال‌ها رقم زدند».

وزیر خارجه ایران در پیام خود به مناسبت «روز ملی خلیج فارس» نوشت: خلیج‌فارس پهنه بی‌نظیر مواصلاتی میان اروپا، آفریقا، آسیای جنوبی و جنوب شرقی است و از نظر راهبردی، بخشی از یک نظام ارتباطی مهم جهانی است که اقیانوس اطلس، دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را در بر دارد. اهمیت خلیج فارس در ابعاد تاریخی، تمدنی، جغرافیایی، فرهنگی و از  جهات گوناگون اقتصادی، سیاسی، حمل‌ونقل، انرژی و ژئوپلیتیک از توضیح و تکرار بی‌نیاز است. به همین دلیل است که اهمیت این پهنه آبی در سراسر جهان بسیار قابل توجه است.

او با اشاره به اینکه «در نگاه و باور جمهوری اسلامی ایران، امنیت مقوله‌ای پیچیده، متکثر، چند بعدی و تفکیک ناپذیر است که صرفاً با همکاری دست جمعی و از طریق تقویت پیوندها و ایجاد سازوکارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محقق خواهد شد»، نوشت: در همین راستا معتقدیم امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین خواهد شد و در این مسیر، استثناء و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشورها پذیرفته نیست و جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه پیشنهاد و ابتکار در این حوزه‌ها، همواره پیش‌قدم بوده است.

دیپلمات عالی‌رتبه ایران با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران با توجه به ارزش‌ها و پیوندهای مشترک با مردم منطقه همواره در کلیه زمینه‌ها از پدیده‌های زیست محیطی و گردشگری گرفته تا امنیت نظامی و روابط اقتصادی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌ها و مزیت‌های خود در مسیر توسعه پایدار خلیج فارس بوده است»، تاکید کرد که ایران «با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده خدادادی و کسب پیشرفت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، آمادگی دارد تا این دستاوردها را در خدمت به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت منطقه و ارزش‌های مشترک دیرپای آن قرار دهد».

امیرعبداللهیان در ادامه نوشت: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده اما در عین حال خلیج فارس محملی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است. از همین رو، دولت سیزدهم در راستای سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و نصب‌العین قرار دادن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت، بازتعریف و بازتنظیم روابط با همسایگان را مد نظر قرار داد و نه در شعار بلکه در عمل نشان داد که مجدانه به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی و صلح و ثبات در منطقه از راه تعامل و گفتگو بین دو ساحل این گستره آبی است.

وزیر خارجه ایران ویژگی مهمی که وجه شناسه امروز برای خلیج‌فارس است را «روحیه مبارزاتی ساحل‌نشینان سلحشور که اشغال و حضور بیگانگان را برنمی‌تابند» توصیف کرد و ادامه داد: بخش اعظم نابسامانی‌های موجود در خلیج فارس به واسطه دخالت و حضور قدرت‌های خارجی در منطقه بوده که درک سطحی، برداشتی نادرست و منفعت محور از تحولات آن دارند. دخالت و نقش‌آفرینی کشورهای فرامنطقه‌ای نه تنها موجب ثبات و امنیت مردمان این دیار نشد، بلکه مسیر همکاری‌های مسالمت‌آمیز را به مواجهه و واگرایی سوق داد.

او نوشت: در حالی‌که آمریکا و غرب به دنبال فروش تسلیحات بیشتر و متنوع‌تر به کشورهای منطقه هستند، جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به نفس، عقلانیت سیاسی، رفتار مسولانه و روابطی مودت‌آمیز به دنبال اتصال جنوب این پهنه تاریخی به آسیای میانه، قفقاز و دریای سیاه بوده تا منافع همه ملت‌های منطقه را مورد توجه قرار دهد. ایران، به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند، با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشورهای این حوزه، برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد. فراموش نکنیم ما با همه تمایزها و تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، نژادی، مذهبی و فکری قرن‌هاست در کنار یکدیگر زیست مشترک داشته‌ایم و به یقین برای نسل‌های آینده نیز باید سرنوشتی مشترک توام با همزیستی مسالمت‌آمیز و همبستگی اجتماعی را به ودیعه بگذاریم.

امیرعبداللهیان همچنین نوشت: اینک با درک و مطالعه این تجربه، جمهوری اسلامی ایران بر آن است تا در مشورت و همکاری با همسایگان خود یک الگوی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا را پیشنهاد کند. در این خصوص وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا در همفکری و جلب نظرات سازنده مراکز مطالعاتی و اندیشمندان صاحب نام کشورهای منطقه، نگرش مفهومی مورد نظر را غنا بخشد.

وزیر خارجه ایران به حوادث غزه و حملات رژیم صهیونیستی به مردم این باریکه نیز اشاره کرد و نوشت: امروز در حالی نام جاودان خلیج فارس را گرامی می‌داریم که تحولات مهمی در اطراف ما به ویژه در شامات که ارتباط تاریخی با خلیج فارس دارد در جریان است. قطعا دفاع از فلسطین و فروکاستن از آتش افروزی رژیم صهیونیستی تاثیرات مثبتی در منطقه مهم و حساس خلیج فارس نیز خواهد داشت.

امیرعبداللهیان در پایان ابراز امیدواری کرد که «خلیج فارس همواره امن، با ثبات و پر رونق محیطی برای آرامش مردمان شمال و جنوب آن باشد».

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد