Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@16:04:45 GMT

آب و پسماندها در کشور به مرحله حاد رسیده است

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۱۶۱۷

آب و پسماندها در کشور به مرحله حاد رسیده است

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: در کشور زمانی که یک بحران به وضعیت فوق حاد و خطرناک رسید تازه به فکر حل آن معضل می‌افتیم که از جمله این معضلات در کشور که به مرحله حاد رسیدند آب و پسماندها هستند. ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۹ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید محمدعلی افشانی ظهر امروز در گردهمایی شهرداران استان اصفهان در تالار شهروند با بیان اینکه امروزه اداره شهرها بدون شوراها امکان پذیر نیست، اظهار داشت: باید گفت این نهاد نقش بسیار مناسبی در اداره امور مردم داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از افراد خرد فردی را تأثیرگذارتر از خرد جمعی دانسته و نهادهای اجتماعی را غیر ضروری می‌دانند، افزود: نباید منافع شخصی، منطقه‌ای، حزبی و گروهی بر منافع شوراها غلبه داشته باشد، از این رو آن چیزی که سبب تقویت شوراها می‌شود خود آن‌ها هستند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور تصریح کرد: به هر اندازه شوراها منافع مردم را به منافع شخصی خود ترجیح دهند مورد حمایت و اعتماد مردم قرار می‌گیرند.

وی پسماند شهری را یکی از معضلات کنونی در سطح کشور دانست و بیان کرد: علاوه بر بحث آب که یکی از معضلات و بحران‌های موجود در کشور به شمار می‌رود اما در این راستا باید بیش از گذشته به موضوع پسماند توجه داشته باشیم چرا که پسماند و شیرآبه‌هایی که از زباله تولید می‌شود آب‌های زیر سطحی را آلوده می‌کند.

افشانی با اشاره به ضرورت توجه به اهمیت پساب‌ها و شیرآبه‌ها ادامه داد: در شرایط خشکسالی نباید حتی یک لیتر از پساب بدون استفاده بماند چرا که این آب طی سال‌‌های آینده یکی از منابع پایدار شهری محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در کشور زمانی که یک بحران به وضعیت فوق حاد و خطرناک رسید تازه به فکر حل آن معضل می‌افتیم که از جمله این معضلات در کشور که به مرحله حاد رسیدند آب و پسماندها هستند که می‌توان پسماندها را هشدار جدی برای کشور عنوان کرد، چرا که بسیار خطرناک بوده و منابع آبی و نیز زیست محیط را آلوده می‌کنند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه باید با زمین خواری در حاشیه شهرها مقابله و برخورد کنیم، گفت: با تقویت شوراها و سازمان‌های شهرداری می‌توانیم جلوی بسیاری از مشکلات را بگیریم، در این راستا باید گفت با توسعه شهرها نه تنها مشکلات حل نخواهد شد بلکه مشکلات و فجایع بیشتری رخ می‌دهد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به جذب نیرو و انجام عدالت در این راستا اظهار داشت: چگونه می‌توان انتظار داشت نخبه‌های کشور به دیگر کشورها پناهنده نشوند در صورتی که افراد متخصص را به کار نمی‌گیریم.

افشانی با بیان اینکه شهرداری‌ها باید به سمت درآمدزایی پایدار پیش بروند، ادامه داد: امکان توسعه ملی با چشم داشتن به بودجه نفتی و دولتی محقق نمی‌شود، نباید به چاه‌های نفتی به عنوان درآمد نگاه کرد چرا که از چاه‌های نفتی تنها می‌توان یارانه‌ها و حقوق‌ها را پرداخت کرد.

وی با بیان اینکه استانداری‌ها باید تدبیر جدی برای عدم رشد سکونتگاه‌های غیر رسمی بیاندیشند، اضافه کرد: عدم رشد سکونتگاه‌های غیر رسمی یکی از ضروری‌ترین موضوعات است که باید استانداران به این موضوع توجه و جلوی این گونه اقدامات را بگیرند.

انتهای پیام/

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش شاخص‌های مهم آب و برق (بارش و سدها) شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی تا امروز (۱۶ اردیبهشت) ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است، این در حالی است که این عدد در سال گذشته برابر با ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۵ درصدی ورودی سد‌های کشور دارد.

اما از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان خروجی سد‌های کشور به ترتیب در سال جاری و سال گذشته ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب و ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است که بیانگر رشد ۳ درصدی است.

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است و در مجموع میزان پرشدگی سد‌های کشور ۶۵ درصد تخمین زده شده است.

ارتفاع ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۲۱۹.۲ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه دراز مدت (۲۲۱.۳ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱ میلی‌متر) ۱۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است بر اساس شاخص اختلاف سال آبی جاری با متوسط دراز مدت (۵۵ سال) میزان بارندگی‌ها در این بازه زمانی در سیستان و بلوچستان ۶۹ درصد، یزد ۵۶ درصد، خراسان جنوبی ۲۷ درصد و ایلام ۲۴ درصد افزایش یافته است.

این در حالی است که کم بارشی گریبانگیر ۱۱ استان بوده و از جمله قزوین ۲۸ درصد، تهران ۲۴ درصد، خراسان رضوی ۲۴ درصد، سمنان ۲۲ درصد و زنجان ۲۰ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟