Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور عدم وجود اطلاعات دقیق، نبود پیگیری های لازم وتفاوت در تعرفه ها را ازچالش های پیش رو در اجرای طرح غربال گری شنوایی کودکان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد،مینو رفیعی معاون پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور امروز(28دی ماه) در مراسم افتتاحیه طرح غربالگری شنوایی کودکان 3تا5 سال در مهدهای بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به این که بیشتر مشکلات شنوایی ارثی هستند، گفت:برنامه سلامت شنوایی از نوزادی شروع می شود و 3 تا 5 درصد کودکان 3 تا 5 سال دارای مشکلات شنوایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  با اشاره به این که غربال گری شنوایی در استان بالغ شده است افزود:52 درصد کودکان کشور غربال گری شنوایی شده اند و در بسیاری از استان ها ازجمله خراسان جنوبی و گلستان بالای95 درصد کودکان تحت پوشش این طرح قرار دارند.خوشبختانه در خراسان رضوی ارتباط و همکاری بسیار خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی برقرار است و این امر در سایر کلان شهر ها کم تر دیده می شود.
معاون پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور  با اشاره به اینکه در سال حدود 5 تا 7 هزار کودک ناشنوا متولد می شود،ادامه داد:این برنامه،برنامه ای است که تنها با کمک بخش خصوصی قابل اجرا است و متاسفانه در شهرهای بزرگ،بیمارستان های خصوصی اطلاعات خود را درخصوص نوزادان ناشنوا در اختیار ما نمی گذارند و زمانی که اطلاع از وضعیت نداشته باشیم نمی توانیم پیگیری های لازم را جهت درمان نوزادان انجام دهیم.
رفیعی با اشاره به اینکه پیشگیری تنها زمانی میسر است که مشارکت همگانی وجود داشته باشد، گفت:یکی دیگر از چالش های پیش روی طرح، تفاوت تعرفه ها در بیمارستان های دولتی و خصوصی است، بنابراین خانواده ها بخاطر این که در بیمارستان خصوصی هزینه بیشتری پرداخت نکنند در طرح شرکت نخواهند کرد.
وی از افتتاح یک سامانه جهت ثبت اسامی نوزادانی که تحت پوشش غربال گری شنوایی قرار گرفته اند خبرداد و گفت:با وجود این سامانه امور سریع تر پیگیری می شود. هم چنین به دنبال اجرای برنامه ای برای ایجاد طرح غربال گری شنوایی در سالمندان هستیم و در آینده ای نزدیک این طرح در 8 استان کشور اجرا خواهد شد که خراسان رضوی جزو آن ها نیست.

 

پایان پیام/540

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم

به گزارش «تابناک»، ایرج فاضل در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «آثار مشکلاتی که برای دانشجویان طرحی ایجاد شده، کمبود پزشک و خالی ماندن رشته‌های تخصصی به تدریج با جدی شدن خطر واردات پزشک و نیازمند شدن به اعزام بیماران به خارج خودش را نشان خواهد داد. مجموع این مشکلات به افول پزشکی در ایران منجر می‌شود. امروز استقبال از رشته پزشکی در کنکور یا ادامه تحصیل در رشته‌های تخصصی پزشکی با مشکل جدی مواجه شده به گونه‌ای که در آزمون‌های اخیر، حتی یک داوطلب برای جراحی عروق نداشتیم و به همین ترتیب، بعضی دیگر از رشته‌های تخصصی هم خالی می‌ماند و باید 10 سال دیگر، متخصصان این رشته‌ها را از خارج وارد کنیم و دوباره بیماران را برای جراحی‌های تخصصی به خارج بفرستیم.

وی ادامه داد: این مشکلات در حالی ایجاد شده که طی دهه‌های گذشته، مجاهدت‌های بسیار زیادی برای درخشش پزشکی کشور صرف شد اما عواملی که به دنبال فقیر کردن پزشکان مملکت هستند، سناریوی مشکلات را ایجاد کردند که با چنین شرایطی، من آینده را به هیچ ‌وجه خوب نمی‌بینم و دوباره به همان جایگاه قبلی باز خواهیم گشت. یک عده جاهل فکر می‌کنند با این سناریوها به مردم خدمت می‌کنند ولی هدف اصلی این افراد، موذیانه‌تر از این حرف‌هاست و هدف اصلی، از بین بردن آینده پزشکی این کشور بوده که البته باید از خودشان پرسید که در ازای این وضع، چه نفعی نصیب این افراد می‌شود اما به نظر من، این اقدامات نوعی خیانت به کشور است.»

فاضل در تحلیل دلیل کم بودن رشد تعرفه‌های خدمات درمانی در سال جاری و سایر مشکلاتی که برای جامعه پزشکی ایجاد شده آن هم درحالی که جامعه پزشکی، یک گروه مرجع در کشور و همه کشورها محسوب می‌شود، گفت: «تعرفه‌های درمان پیش از این هم تغییرات اساسی نداشته و حالا هم رشد 35درصدی تعرفه‌ها مطلقا کافی نیست. اما پزشکان تنها گروه مرجع دچار مشکل نیستند. معلمان عزیز و زحمتکش این کشور، هر روز باید برای حقوق‌های ناچیزی که می‌گیرند کنار خیابان جمع شوند. همان جاهلانی که گفتم، گروه‌های مرجع کشور را نشانه گرفته‌اند. معلمان و پزشکان گروه‌هایی هستند که مردم به خدمات این گروه‌ها بیشترین نیاز را دارند و ضربه زدن به این گروه‌ها، کاملا حساب شده است و به نفع مملکت نیست.»

دیگر خبرها

  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟