Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ شبکه خبری 'زی نیوز'، بندر گوادر پاکستان که با سرمایه گذاری چین ساخته شده است، امکان دسترسی مستقیم و راهبردی پکن را به منطقه اقیانوس هند میسر می کند و در نتیجه توانایی دریایی این کشور را افزایش می دهد.

استقرار زیردریایی‌های هسته ای چین در این بندر، همچنین به این کشور اجازه می دهد که عملیات و فعالیت های نیروی دریایی هند را تحت نظر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زیر دریایی های هسته ای به دلیل داشتن رآکتور اتمی به این نام خوانده می شوند و ضرورتا دارای سلاح هسته ای نیستند. زیردریایی های هسته ای می توانند برای مدت زمان طولانی در دریا باقی بمانند، زیرا نیازی به بازگشت به خشکی برای تامین سوخت خود ندارند.

به نوشته این پایگاه خبری هندی، یک هیئت بلندپایه چینی اخیرا از اسلام آباد بازدید و با شخصیت‌های مهم نیروی دریایی پاکستان برای تسریع پروژه ساخت پایگاه زیردریایی‌های هسته‌ای، دیدار کرده است.

پکن که خواهان ساخت سه پایگاه زیردریایی در سواحل جنوبی پاکستان است، پیش از این گزارش های منتشر شده مبنی بر ساخت یک اسکله در بندر 'جوانی' در نزدیکی مرز های ایران را رد کرده بود.

بر اساس گزارش سازمان های اطلاعاتی هند، این اسکله قرار بود به طور انحصاری برای کشتی‌های جنگی چینی مورد استفاده قرار گیرد.

نیروی دریایی پاکستان در حال ساخت یک مرکز 'فرکانس بسیار پایین' (VLF) برای ارتباط راهبردی با زیردریایی های چین است.

مراکز 'فرکانس بسیار پایین' به منظور ارتباط یک طرفه با زیردریایی هایی که در آب های عمیق در حال فعالیت می باشند ساخته می شوند. ارتباط با زیردریایی ها معمولا یک طرفه است که این امر شناسایی زیردریایی ها را بسیار مشکل می کند.

علاوه بر این، چین به پاکستان در ساخت پروژه هایی مانند ساخت آنتن، مرکز زیرزمینی 'فرکانس بسیار پایین' و یک نیروگاه برق در جنوب پاکستان، کمک می‌کند.

دو کشور همچنین برای ساختن پایگاه های عملیاتی جهت تعمیر، نگهداری و تدارکات کشتی های جنگی پاکستان و چین همکاری می‌کنند.

سازمان های اطلاعاتی هند پیش از این گزارش‌هایی درخصوص حضور زیردریایی های چینی در نزدیکی سواحل هند منتشر کرده بودند.

به گفته مقامات دولتی هند از سال 2014 تاکنون، چندین فروند زیردریایی اتمی و غیر اتمی چین در منطقه اقیانوس هند توسط رادارهای نیروی دریای هند، شناسایی شده اند.

نیروی دریایی هند مصمم است که با افزایش توان عملیاتی خود، منطقه اقیانوس هند را به عنوان سومین اقیانوس بزرگ جهان تحت نظارت و تسلط خود داشته باشد که به دلیل عبور دو سوم نفت و نیمی از محموله های باری جهان، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هند این منطقه را حیاط خلوت خود می داند و می خواهد به عنوان تنها و برترین تامین کننده امنیت در آن به رسمیت شناخته شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در نشست راه‌اندازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره در بندر خرمشهر گفت:بندر خرمشهر آمادگی کامل برای برقراری خط مسافری دریایی از خرمشهر به بصره و برعکس را در سریع ترین زمان ممکن دارد.

وجود نظام تعرفه‌ای مناسب، جذاب و شفاف برای بازاریابی و ترغیب تردد مسافران از طریق تردد دریا با اعطای تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه حقوق و عوارض شناور‌های مسافری ایرانی و خارجی از امکانات قابل توجه موجود در بندر خرمشهر است.

او از تدوین یک بسته پیشنهادی برای ارائه به طرف عراقی با هدف ایجاد رونق این خط مسافربری خبر داد.

او با اشاره به تاکید مدیران ارشد ۲ کشور ایران و عراق در نشست هفته گذشته و تاکید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امید است خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره و برعکس به صورت آزمایشی در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی شود تا با شناسایی مشکلات و چالش‌ها، مقدمات برای تردد گسترده زائران در ایام اربعین حسینی فراهم شود.

بنا بر اظهارات عسکری بندر خرمشهر در عرصه‌های ایمنی و حفاظت ناوگان، تجسس دریایی، یدک‌کشی، مقابله با آلودگی دریایی، حضور در مواقع اضطرار برای جست‌وجو و نجات، پشتیبانی از حوادث، ارائه خدمات پزشکی به مسافران به صورت آنلاین و دیگر موارد موردنیاز توانایی همکاری و همراهی با طرف عراقی را دارد. 

 بندر خرمشهر یکی از بنادر یازده‌گانه ایران با ۲۳۰ هکتار و به عنوان سومین بندر صادراتی غیر نفتی کشور به شمار می‌رود، دارای یک ترمینال مسافری دریایی به نام خلیج فارس با ۶ هزار متر مربع مساحت و ۲ پست اسکله است که روزانه می‌تواند به ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر خدمات‌دهی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه