Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت:در هر گوشه از این کشور هنرمندان صنایع دستی ما می‌توانند نماینده فرهنگ و تمدن ما باشند و ما را در سراسر جهان مطرح کنند. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد دانیالی که ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی از ادغام سه بخش، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شده است و این در حالی است که کشور ما در دنیا با این سه بخش شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخش گردشگری این سرزمین بسیار ارزشمند است زیرا اقلیم‌های مختلفی دارد و گاهی اختلاف دمای شمال و جنوب ما 50 درجه است که این بسیار جذاب است. 

دانیالی عنوان کرد: کسی که در این حوزه و به خصوص در مشهد قبول مسئولیت این سازمان مهم را می‌کند این افتخار را دارد که به امام رضا(ع) خدمت کند و این افتخاری است که نصیب جناب آقای دکتر رهنما شد و امروز هم نصیب جناب آقای دکتر مکرمی‌فر می‌شود. جناب آقای دکتر رهنما در استان کارهای بسیار بزرگی را انجام دادند و از دانش خود برای ارتقای سازمان استفاده زیادی کردند و گزارش‌های ایشان نیز به خوبی موید همین موضوع است.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه نگاه آقای دکتر مونسان تخصص‌گرایی، جوان‌گرایی و درون گرایی است، گفت: با توجه به این مهم ما از جناب آقای دکتر مکرمی‌فر درخواست کردیم و ایشان هم لطف کردند و پذیرفتند که در این مسیر ما را همراهی کنند. 

دانیالی خاطرنشان کرد: اگر ما در شرایط سخت توانستیم کار جهادی انجام بدهیم حتما امروز هم می‌توانیم این کار را انجام بدهیم و امیدواریم که با همکاری همه عزیزان این مهم در استان رقم بخورد و قدم‌های بزرگی برداشته شود زیرا امروز حوزه میراث فرهنگی در سراسر کشور نیازمند این فعالیت جهادی و حرکت هدفمند است.

بحران آینده استان می‌تواند بحران میراث فرهنگی باشد

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: اگر ساختارهای سنتی اصلاح نشود بسیاری از مشکلات ما ابعاد گسترده‌ای پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدرحیم رهنما که ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: ما در این مدت کوتاه نتوانستیم به بسیاری از مشکلات قدیمی و چندین ساله رسیدگی کنیم و امیدواریم که در آینده این مشکلات برطرف شود.

وی افزود: ما به خصوص در زمینه ثبت میراث معنوی استان باید عملکرد بهتری داشته باشیم چون در این زمینه ضعف‌های جدی وجود دارد که باید تلاش شود تا آن‌ها را برطرف کنیم. پیشران توسعه استان زیارت و گردشگری است و مدیریت استان و مدیریت جدید سازمان باید در این خصوص توجه ویژه داشته باشند و گام‌های موثری برای رفع مشکلات و تقویت نقاط قوت بردارند.

رهنما ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی نماد هویت و فرهنگ جامعه است و در این مدت ما با هرکسی که تماس می‌گرفتیم و ارتباط داشتیم؛ همه با نیت خیر با ما همکاری می‌کردند و جای دارد که ما در این زمینه قدردان همه عزیزان باشیم.

وی تصریح کرد: سرمایه‌های مهمی در این دوره معادل بیش از 160 میلیارد تومان اعتبار برای اولین بار به ما اختصاص پیدا کرد که قدم بزرگ و مهمی بود و باید از آن به خوبی استفاده کرد. 

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه بخش خصوصی اتفاقات خوبی در این دوره رقم خورد و ما باید از نمایندگان مجلس که با همراهی کردند تشکر کنیم زیرا با آنان نامه‌نگاری‌هایی را برای اختصاص بودجه ملی برای عطار و خیام داشتم که امیدواریم به خوبی به نتیجه برسد. 

رهنما عنوان کرد: ما متوجه شدیم که باید اختیارات را به سطوح پایین سازمانی اعطا کنیم زیرا آن‌ها به خوبی می‌توانند کارهای خوبی را انجام دهند و در همین راستا ما برخی از نمایندگی‌های شهرستانی را به اداره ارتقاء دادیم که قدم ارزشمندی بود. 

وی اضافه کرد: قراردادهایی را با نهادهای مختلف دانشگاهی از جمله جهاددانشگاهی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و علمی منعقد کردیم تا بتوانیم هرچه بهتر و بیشتر در جهت موفقیت سازمان از طریق فعالیت‌های علمی قدم برداریم.

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی با بیان اینکه انجمن‌های صنفی برای ما بسیار دارای اهمیت بودند، گفت: ما تلاش کردیم از این مجموعه‌های حمایت کنیم و زمینه را برای رشد آن‌ها فراهم کنیم و خود تنها وظیفه نظارت عالی را انجام می‌دادیم.

استانداری با تغییر مدیرکل میراث فرهنگی موافق نبود

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گفت: استانداری خراسان رضوی با تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان موافق نبود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سید جواد حسینی که امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: چون موضوع تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان قدری رسانه‌ای شد و نکاتی مطرح شد که شاید در حق دو مدیر استان کمی ناروا باشد؛ من وظیفه خود می‌دانم که ماجرای تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان را در این جلسه تشریح کنم.

وی ادامه داد: میراث فرهنگی از ظرفیت‌های بالای بسیاری برخوردار است که مدیران سابق این حوزه از جمله استاد لباف خانیکی، مهندس زارع صفت و جناب استاد دکتر رهنما از جمله این سرمایه‌ها هستند و جای دارد که در این مراسم از هر سه عزیز که خوشبختانه حضور هم دارند؛ تشکر کنیم. دکتر رهنما از اساتید بزرگ رشته جغرافیا هستند و بسیاری از مطالعات راهبردی کشور در امور مربوط به مسائل میراث فرهنگی را طی چند دهه ایشان انجام داده‌اند که نکته‌ای بسیار مهم و ارزشمند است. 

حسینی خاطرنشان کرد:از طرفی جناب اقای دکتر مونسان این سیاست را داشت که در سازمان از نیروهای داخلی آن استفاده کند ولی ما از ایشان خواستیم که این سیاست را در استان ما اجرا نکنند که ایشان هم پذیرفتند اما در این بین رئیس دانشگاه فردوسی دکتر رهنما را به سمت رئیس مرکز پژوهشی زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کردند و مجددا ما از ایشان خواستیم که در این زمینه تجدیدنظر کنند، اما این بار خود جناب آقای دکتر رهنما از ما خواستند تا به این دانشگاه برگردند و به کارهای پژوهشی خود برسند.

وی عنوان کرد: در این میان اینگونه به نظر رسید که ما با جناب آقای مکرمی‌فر مخالف هستیم در حالی که ایشان از مدیران باسابقه و موفق استان هستند و نظر شخص بنده در خصوص مدیریت میراث فرهنگی از مدت‌ها پیش به ایشان بود. 

حسینی اضافه کرد: میراث فرهنگی سازمانی، ترکیبی، تلفیقی و فرابخشی است که این مساله مدیریت این بخش را سخت می‌کند زیرا ترکیبی از بخش‌های مختلف است و تلفیقی از حوزه‌های گوناگون را شامل می‌شود و در کنار آن برای مدیریت این حوزه باید با بخش‌های متفاوت و گسترده‌ای در ارتباط بود که اهمیت بسیار بالایی دارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه سهم بودجه میراث فرهنگی در استان در این دولت 5800 میلیارد تومان بوده است، گفت: 825 پروژه میراث فرهنگی نیز طراحی شده است که باید به خوبی مدیریت شود و امیدواریم در دوره جدید بتوانیم به خوبی در این زمینه عمل کنیم.

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی استان در شرایطی امروز پنجشنبه برگزار شد که طبق اعلام اولیه بنا بود در روز چهارشنبه برگزار شود ولی نهایتا به روز پنجشنبه موکول شد.

طبق اعلام برگزارکنندگان این مراسم باید در ساعت 10:30 دقیقه آغاز می‌شد که با تاخیر حدودا یک ساعتی در ساعت 11:30 آغاز شد که این تاخیر طولانی مدت موجب اعتراض مدعوین شد و برخی از شرکت‌کنندگان نیز که برای شرکت در این برنامه برنامه‌ریزی کرده بودند بلافاصله پس از شروع مراسم، نشست را ترک کردند که محمدرضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از آن جمله بود.

مجری برنامه پس از شروع برنامه با عذرخواهی بابت تاخیر در آغاز برنامه، برگزاری جلسه‌ای در استانداری را عامل این تاخیر معرفی کرد نکته‌ای که سید جواد حسینی معاون استاندار نیز آن را تایید کرد.

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب