Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: آنقدر در کشور درگیر بودجه‌ایم که وقتی برای اقتصاد نمی‌ماند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، عبدالرضا مصری در مراسم تجلیل از صادرکنندگان برتر استان کرمانشاه که امروز (28 دی) برگزار شد اظهار کرد: مجلس و دستگاه‌ها حدود 9 ماه از سال را درگیر بودجه هستند که آن هم عمدتا صرف هزینه‌های جاری کشور می‌شود و چیزی از دل بودجه بیرون نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط فرصتی برای پرداختن به اقتصاد و مشکلات آن در کشور نمی‌ماند.

وی ادامه داد: تشکیلات، ساختارهای اداری و نیروی انسانی زیادی که در کشور جمع کرده‌ایم و این همه هزینه برای آن صرف می‌شود به جای آنکه امور مردم را رونق دهد، بیشتر مانع ایجاد می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بخش خصوصی را نوک پیکان اقتصاد دانست و افزود: اقتصادی موفق است که بر بخش خصوصی تکیه داشته باشد، اما متاسفانه آنچه که ما اکنون بیشتر در کشور می‌بینیم اقتصاد دولتی است.

مصری با تاکید بر لزوم باز کردن راه بخش خصوصی برای حضور بیشتر در اقتصاد کشور، تصریح کرد: تنها کاری که باید بکنیم حذف بخشی از قوانین و مقررات ایجاد شده از جلوی پای تولیدکننده و صادرکننده است و بعد آنها می‌توانند راه خود را باز کنند.

وی تولید را شاکله و هسته اصلی اقتصاد و حتی صادرات در کشور اعلام کرد و ادامه داد: در تولید نظام‌های مختلفی اثرگذارند که از جمله آنها می‌توان به نظام بانکی، نظام ارزی، نظام گمرکی، نظام مالیات و ... اشاره کرد.

مصری افزود: این نظام‌ها باید تسهیل‌گر باشند نه آنکه بدتر سنگ پیش پای تولید و صادرات بیندازند.

این نماینده مجلس نگاه‌ها را نیز در کنار نظام‌ها در اقتصاد کشور موثر دانست و یادآور شد: نباید به سرمایه‌گذاری که درست کار می‌کند و از رانت و ... استفاده نمی‌کند، دید نامناسبی داشت.

مصری با انتقاد از سوء استفاده عده‌ای از رانت‌های حوزه تجارت، تاکید کرد: نمونه این امر را در واردات خودرو شاهد بودیم که از قبل آن چند هزار میلیارد تومان عاید چند نفر شد که البته این موضوع هم در مجلس بررسی خواهد شد.

وی سپس به ممنوعیت صادرات دام زنده هم اشاره کرد و از پیگیری چند ماهه این موضوع خبر داد و گفت: قطعا بازارهای هدف ما که سال‌ها تلاش کردیم در این کشورها جا باز کنیم منتظر گوشت دام ما نخواهند ماند و ذائقه خود را با محصول دیگر کشورها عادت می‌دهند.

در ادامه احمد صفری رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه نیز از وضعیت نامناسب شهرک‌های صنعتی کرمانشاه یاد کرد و گفت: باید وضعیت بگونه‌ای باشد که حداقل 70 تا 80 درصد واحدهای شهرک‌ها فعال باشند.

وی اظهار کرد: نرخ بالای بیکاری در شان کرمانشاه نیست و منشا بسیاری از فسادها خواهد بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، گفت: همزمان با روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ماه رایگان است. - اخبار استانها -

داریوش فرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، برنامه‌های فرهنگی متنوعی از جمله شاهنامه‌خوانی و جشنواره‌های فرهنگی در اورامانات و حفظ و معرفی میراث ناملموس در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌های استان امروز پنجشنبه 30 فروردین ماه رایگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با بیان اینکه محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه با همکاری و همیاری معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه، شهرداری‌ها و شورای شهر احیا می‌شود گفت: این محور از گذر جلوخان از خیابان مدرس آغاز شده است.

فرمانی افزود: بیش از 100 بنای تاریخی از جمله حمام ها، خانه‌ها، بازارها و مساجد و سراها در محدوده بافت تاریخی شهر کرمانشاه شناسایی شده که طرح احیای محور گردشگری در این بافت با توجه به این فراوانی آثار انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همه بناهای تاریخی استان که مالکیت آن در اختیار وزارت میراث فرهنگی قرار دارد از طریق صندوق حفظ، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی به بخش خصوصی واگذار می‌شود و تاکنون بیش از هشت بنای تاریخی استان مانند خانه صارموالدوله و فیض مهدوی به بخش خصوصی واگذار شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قرار است برخی از بناهای دیگر نیز بعد از پایان کار مرمت و بازسازی به بخش خصوصی واگذار شود گفت: میراث فرهنگی استان آماده ارائه تسهیلات برای احیای خانه‌های تاریخی در تملک بخش خصوصی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ها؛ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار!
  • جدال بر سر تعطیلی شنبه؛ درخواست بخش خصوصی برای تعطیل شدن شنبه به‌جای پنجشنبه!
  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند
  • ۴ بازیکن بعثت کرمانشاه به اردوی زیر ۲۰سال تیم ملی دعوت شدند
  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می‌شود
  • خصوصی‌ها در تور خصولتی‌ها