Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: آلودگی هوای تهران مسئله‌ای حیاتی است و لازم است تصمیمات جدی برای کنترل و مبارزه با آن گرفته شود. 

به گزارش امتداد نیوز ، کارگاه تخصصی – تسهیل‌گری «طرح ترافیک جدید شهر تهران؛ دغدغه‌ها، پیامدها، پرسش‌ها و پیشنهادها» صبح و عصر امروز توسط شبکه تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیستی تهران و با همکاری کمیته محیط زیست شورای شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این کارگاه تخصصی – تسهیل‌گری که نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد، فعالان حوزه محیط زیست، متخصصین، نمایندگان بخش‌های ذیربط در شهرداری حضور داشتند، شرکت‌کنندگان به بررسی طرح پیشنهادی شهرداری تهران برای محدوده زوج و فرد و طرح جدید ترافیک پرداختند. 

در ابتدای این کارگاه، سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: آلودگی هوای تهران مسئله‌ای حیاتی است و لازم است تصمیمات جدی برای کنترل و مبارزه با آن گرفته شود. 

این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت فراهم ساختن امکان مشارکت‌های مردمی در حل مسائل مدیریت شهری اظهار داشت: تالار گفت‌وگو یکی از محورهای فراهم ساختن مشارکت‌های مردمی است که نیازمند بسترهای لازم است و امیدوارم با کمک شهردار تهران این زیرساخت‌ها و ظرفیت‌ها برای تشکل‌های مردم‌نهاد به صورت دائمی و ساختاری فراهم شود. 

حسینی میلانی طرح ترافیک را یکی از گزینه‌های روی میز برای مبارزه با آلودگی هوا برشمرد و تصریح کرد: گزینه‌های دیگری هم برای مبارزه با آلودگی هوا وجود دارد که باید اثربخشی طرح حاضر در مقایسه با گزینه‌های دیگر را هم مدنظر قرار داد. 

وی با یادآوری ضرورت استفاده از نظرات کارشناسی در پیشبرد امور خاطرنشان کرد: سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در این باره حتما می‌توانند به شورای شهر در سنجش این اثربخشی کمک کنند هرچند که آنها بخشی از دیدگاه‌ها را در جامعه پوشش می‌دهند. 
رئیس کمیته محیط زیست با بیان اینکه باید به عنوان دغدغه‌ای کلیدی زمان دستیابی و تحقق اهداف را مدنظر قرار داد، ابراز داشت: در گذشته نیز فعالیت‌های متعددی برای کاهش آلودگی هوا صورت گرفته که نباید آن فعالیت‌ها را کوچک شمرد و نادیده گرفت. 

حسینی میلانی اضافه کرد: اینکه افق زمانی ما برای رسیدن به اهداف چیست و توان تحمل اقلیم شهر چگونه است، موضوعاتی هستند که می‌تواند در این فرصت مورد بررسی قرار بگیرد. 

در ادامه این کارگاه، نمایندگان بخش‌های ذیربط شهرداری به تشریح و تبیین طرح پیشنهادی شهرداری تهران درخصوص طرح ترافیک پرداختند و سپس به سوالات شرکت‌کنندگان در این نشست پاسخ دادند. 

پس از این بخش، نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد و فعالان محیط زیست در چند گروه مختلف تقسیم شدند و با همفکری با یکدیگر به بررسی طرح پیشنهادی ترافیک و همچنین ارائه نظرات و پیشنهادها در این باره پرداختند که مجموعه این نظرات طی روزهای آینده در قالب یک سند رسمی به کمیته محیط زیست شورای شهر تهران ارائه خواهد شد. 

همچنین فریده اولادقباد، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش جانبی این کارگاه حضور یافت و نظرات و پیشنهادهای شرکت‌کنندگان در این نشست را جویا شد و به بیان نقطه نظرات خود در این  باره پرداخت. 

true برچسب ها : آرش حسینی میلانی شورای شهر تهران طرح ترافیک true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال ۱۳۷۵ به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد.

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله ۱۲۰ کیلومتری تهران ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

کد خبر 6091448 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست