Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مک بوک اير اکنون دهمين سالگرد حضورش در بازار را جشن مي گيرد و حال مي توانيم نگاهي به مهم ترين ويژگي هاي اين دستگاه زيبا و انقلابي بيندازيم که دنياي لپ تاپ ها را تغيير داد. حتي اگر طرفدار اپل نباشيم، بايد اذعان کنيم که پس از معرفي مک بوک اير، برخي ويژگي هاي آن را در محصولات ديگر شرکت ها نيز شاهد بوديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه پنج ويژگي متداول لپ تاپ هاي ده سال قبل که پس از معرفي مک بوک اير تقريباً از بين رفتند را مرور مي کنيم.
درايو نوريمک بوک اير يکي از اولين لپ تاپ هاي پريميوم بازار محسوب بود که بدون درايو نوري وارد بازار شد. البته همواره استفاده از درايوهاي اکسترنال ممکن است، اما حذف اين بخش کاربردي در آن زمان جسارت زيادي را مي طلبيد.

حالا پس از گذشت 10 سال اکثر لپ تاپ هاي پريميوم فاقد درايو نوري هستند، با اينکه در آن زمان کسي باور نمي کرد مردم علاقه اي به خريد چنين دستگاهي داشته باشند. با افزايش سرعت اينترنت و ظرفيت ابزارهاي ذخيره سازي، ديگر هيچکس نيازي به درايو نوري احساس نمي کند.
باتري هاي قابل تعويضيکي ديگر از اقدامات پيشگامانه اپل در زمان عرضه مک بوک اير، استفاده از باتري هاي غير قابل تعويض توسط کاربر بود، موضوعي که از همان ابتدا مورد انتقاد کارشناسان و کاربران قرار گرفت. با اين حال اکنون اکثر دستگاه هاي حرفه اي بازار وضعيت مشابهي دارند و ديگر نمي توانيد باتري زاپاس براي لپ تاپ همراه داشته باشيد تا در صورت نياز از آن استفاده کنيد.
درگاه هاي کاربردياپل هميشه با درگاه هاي رايج و استاندارد در دنياي ديجيتال مشکل داشت و اين موضوع را در مک بوک اير به خوبي نشان داد. اين دستگاه بدون درگاه کارت حافظه و فقط با يک پورت USB عرضه شد که به طرز عجيبي زير يک پوشش فلزي پنهان شده بودند. ده سال قبل معمولاً لپ تاپ ها را با انواع و اقسام پورت ها، حتي درگاه هاي Serial و Parallel مي ديديم.

البته اين تصميم نتيجه مطلوبي نداشت و اپل تصميم گرفت در نسخه هاي بعدي درگاه کارت حافظه را به مک بوک اير برگرداند و پوشش پورت ها را هم حذف کند. با اين حال اکنون در جديدترين نسخه مک بوک پرو مي بينيم که اين کمپاني باز هم دشمني خود با درگاه ها را به نمايش گذاشته و فقط چند پورت USB-C را در اين دستگاه ها جاي داده.
ضخامت بدنهدرست است که هنوز لپ تاپ هايي با ضخامت چند سانتي متري را در بازار مي بينيم، اما اولترابوک ها نيز تنوع زيادي پيدا کرده اند. اين سبک طراحي براي اولين بار در مک بوک اير معرفي شد و پس از آن هر دستگاه باريکي به منزله رقيب (يا کپي) لپ تاپ باريک اپل شناخته مي شد.
حالا به لطف پيشرفت در حوزه طراحي و توليد، اکثر شرکت ها به توليد اولترابوک ها روي آورده اند و محصولات زيبايي همچون Dell XPS 13، ايسر سوئفت 7، ايسوس ذن بوک، اچ پي اسپکتر و غيره را با ضخامت حدود يک سانتي متر مي بينيم.
لولاهاي قديمياگر نگاهي به لپ تاپ ها و به خصوص اولترابوک هاي جديد بيندازيد، مي بينيد که اکثر آنها طراحي کلي يکساني دارند. نوع اتصال لولاي بين نمايشگر و بدنه در دستگاه هاي مدرن، يکي از ويژگي هاييست که از مک بوک اير به ارث رسيده. اين لولا روي لبه پشتي بدنه جاي گرفته و نه بالاي آن.

با اين نوع طراحي اگرچه نمايشگر به طور کامل باز نمي شود، اما ديگر شاهد روکش پلاستيکي لولاها در بالاي بدنه نيستيد که هم زيبايي لپ تاپ را تحت تأثير قرار مي دهند و هم فضاي زيادي را اشغال مي کنند. اين نحوه اتصال نمايشگر به بدنه هم براي نخستين بار توسط اپل طراحي و به کار گرفته شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مروری بر ۸ ماهِ انتخاباتی
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • شرکت هسل دیزاین