Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت، تعداد مراجعات شهروندان قوچانی به بیمارستان های این شهر ماهانه 700 نفر بود اما پس از اجرای این طرح و کاهش هزینه ها تعداد مراجعات به بیش از هشت هزار نفر افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، اردشیر کارآمد، عصر امروز در حاشیه اولین جلسه مجمع سلامت قوچان در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه درمانی، شهرستان قوچان دارای دو بیمارستان موسی بن جعفر و بیمارستان تخصصی زنان و زایمان بوده و در مجموع 198 تخت بیمارستانی دارد و ضریب اشغال تخت های این بیمارستان ها حدود 85 درصد است و بیش از 30 متخصص در هر دو بیمارستان مشغول طبابت می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجتمع عالی آموزش عالی این شهرستان در دو رشته کارشناسی بهداشت دهان و دندان و پرستاری در حال فعالیت است و 130 دانشجو و 27 مدرس دارد، ادامه داد: در حوزه بهداشتی، 86 خانه بهداشت و 28 مرکز جامع خدمات بهداشتی با 468 نفر پرسنل در حال خدمات رسانی به شهروندان می باشند.

وی با اشاره به افزایش چشمگیر مراجعات شهروندان به بیمارستان ها پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، افزود: از اردیبهشت سال 93 تمام هشت بسته طرح تحول نظام سلامت در قوچان اجرا شده و فرانشیز از 17 درصد به 6 درصد برای شهروندان شهری و 3 درصد برای روستائیان کاهش یافت که ماهانه بالغ بر 10 میلیارد ریال از هزینه های بهداشتی و درمانی شهروندان کاهش یافته است.

کارآمد با بیان اینکه تمام پزشکان متخصص بیمارستان ها در این شهرستان مقیم شده اند و ماهانه یک میلیارد ریال هزینه اقامت پرداخت می کنیم، خاطر نشان کرد: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت، تعداد مراجعات شهروندان قوچانی به بیمارستان های این شهر ماهانه 700 نفر بود اما پس از اجرای این طرح و کاهش هزینه ها تعداد مراجعات به بیش از هشت هزار نفر افزایش یافته است.

وی با اشاره به کاهش 30 درصدی آمار سزارین در این شهرستان گفت: با ترویج و رایگان شدن زایمان طبیعی، آمار سزارین از 45 درصد به 30 درصد کاهش یافته است  و از سال 93 تاکنون  بیش از 30 میلیارد ریال یارانه دولتی به این موضوع تخصیص یافته است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان با بیان اینکه طی سال های گذشته، 22 پروژه کلنگ زنی شده است که 8 پروژه به بهره برداری رسیده و 16 پروژه بین 80 تا 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، یادآور شد: اعتبار این پروژه ها 160 میلیارد ریال بوده که امیدواریم با تامین اعتبار پروژه های باقی مانده شاهد افتتاح آن ها در ماه های آینده باشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور