Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین کارگاه آموزشی اتاق‌های تعاون، اتحادیه‌های تعاونی و شرکت‌های تعاونی کشور صبح امروز با حضور معینی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان تأمین اجتماعی، علی مطیع‌جهانی معاونت پشتیبانی و برنامه‌ریزی اتاق تعاون ایران،علی مصطفایی مدیر اطلاعات و آمار اتاق تعاون ایران و اسدی رئیس گروه پیمانکاران اداره کل وصول حق بیمه، آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش کارگاه آموزشی با هدف تبیین قوانین و مقررات ویژه کارفرمایان، پیمانکاران برگزار شد که توسط مسئولان حاضر خلاءهای اجرایی در بخش تعاون کشور تشریح شد.

در ابتدای این مراسم مطیع‌جهانی ضمن اشاره به ضرورت تبیین دقیق‌تر قوانین و مقررات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی ویژه کارفرمایان و پیمانکاران، اظهار داشت: اکنون با تعامل میان اتاق تعاون و سازمان تأمین اجتماعی در صدد ارتقای سطح دانش بیمه‌ای بخش تعاون هستیم.

وی با اشاره به اینکه عدم آگاهی و دانش لازم پیرامون قوانین و مقررات بیمه‌ای میان کارفرمایان و پیمانکاران چالش‌های عدیده‌ای ایجاد کرده است، افزود: قطعاً تعامل کارفرمایان با سازمان تأمین اجتماعی و آشنایی به مقررات موضوع بیمه منجر به بهبود فضای کسب‌وکار و کاهش مشکلات عدیده ناشی از آن است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: وظایف و اختیاراتی که سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و قوانین بالادستی بخش تعاون برعهده اتاق تعاون ایران گذاشته است موجب شده تا در جریان بهبود فضای کسب‌وکار رایزنی‌هایی را با سازمان‌هایی همچون امور مالیاتی و تأمین اجتماعی آغاز کنیم.

معاون برنامه‌ریزی اتاق تعاون معتقد است که برای ایجاد عدالت اجتماعی و افزایش کارایی و بهره‌وری بخش تعاون نیازمند ایجاد تعامل و توسعه همکاری بین‌دستگاهی با بخش تعاون کشور هستیم.

به گزارش فارس، معینی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان تأمین اجتماعی نیز برخی چالش‌های صندوق بین‌نسلی تأمین اجتماعی را برشمرد و درباره لزوم توجه بر موضوع سالمندی و افزایش هزینه‌های صندوق در سال‌های آینده تأکید کرد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود طبق آخرین بررسی‌ها تا 20 سال آینده جمعیت سالمند در ایران بیش از 10 درصد جمعیت کل کشور باشد و این روند چالش‌های جدی را برای صندوق‌ها و سازمان‌های تأمین اجتماعی ایجاد می‌کند.

معینی بابیان اینکه تعهدات ایجادشده برای تأمین اجتماعی در کنار بدهی‌های دولت به این سازمان از چالش‌های دیگر پیش روی صندوق است، گفت: یکی دیگر از چالش‌های صندوق موضوع سرمایه‌گذاری‌هاست که باید مدنظر قرار بگیرد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان تأمین اجتماعی تصریح کرد: نرخ تورم، بیکاری، افزایش مشکلات اقتصادی موجب شده است تا طبق آخرین آمارها، سازمان تأمین اجتماعی به مرز هشدار نزدیک شود و برای حل این مسائل باید حاکمیت در آینده عهده‌دار تعهدات سازمان تأمین اجتماعی شود.

وی با اشاره به اینکه نرخ پرداخت حق بیمه در کشور ما بالا بوده و نمی‌توان آن را افزایش داد، گفت: نرخ حق بیمه پرداختی به‌طور متوسط به 24 درصد می‌رسد و این موضوع در مواردی به بیش از 30 درصد هم می‌رسد؛ دراین‌باره نیازمند اصلاحات پارامتریک با شیب ملایم و دقت زیاد و کارشناسی دقیق هستیم.

معینی یکی از چالش‌های صندوق تأمین اجتماعی را نبودِ نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی عنوان کرد و گفت: در بسیاری از موارد اقدامات حمایتی برعهده صندوق تأمین اجتماعی بوده درحالی‌که این صندوق مشاع بین‌نسلی و متعلق به کارفرمایان است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه صندوق تأمین اجتماعی ماهانه 6 هزار میلیارد تومان پرداختی دارد، گفت: مجموع سرمایه‌گذاری‌ها و درآمدها از محل حق بیمه پرداختی در همین محدوده است و آمارها نشان می‌دهد که صندوق تأمین اجتماعی در حال نزدیک شدن بحران است.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم

شهرام محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ درباره سیاست‌های وزات کار برای تحقق شعار سال اظهار کرد: به دلیل ۱۴ میلیون کارگر و۶۰۰ هزار کارفرما که با خانواده آنان بیش از نیمی از جمعیت کشور می‌باشد، یکی از اصلی‌ترین مصادیق مشارکت مردم، وازرت کار است.

وی بیان داشت: اگر جامعه هدف وازرت کار در تولید مشارکت بکند، قسمت قابل توجهی از اهداف شعار سال محقق می‌شود.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تعابیر مقام معظم رهبری درباره کارگران، کارفرمایان و خانواده آنان، یادآور شد: اگر این افراد با وجدان کاری و حس وطن‌دوستی و ایمان به خدا پای شعار سال بایستند، جهش تولید با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد.

محمدی با بیان اینکه در وزارت خانه قرارگاهی برای تحقق شعار سال تشکیل شده و مؤسسه کار و تأمین اجتماعی نیز عضو این قرار گاه است، تصریح کرد: در بخش تعاون و واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه وزارت کار می‌توانیم کمک قابل توجهی به تحقق شعار سال داشته باشیم.

برای تحقق شعار سال قرارگاه‌هایی شکل گرفته است

وی بر آمادگی برای تحقق شعار سال تاکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و قرارگاه شکل گرفته؛ کارها در حال انجام است.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به یکی از کارهای مهم که از گذشته شروع و در آینده هم در دستور کار است اشاره و اذعان داشت: بنگاه‌های زیر مجموعه وزارت کار را به مردم به صورت واقعی واگذار می‌کنیم؛ به صورت عرضه اولی، آنچه که مردم در فرابورس یا بورس خریداری می‌کنند؛ به صورت بلوک‌هایی به تشکل‌های شبه دولتی نیست.

وی تاکید کرد: در بحث واگذاری دستگاه‌ها و شرکت‌ها در وزارت کار و هم در بخش تعاون ارتباط تنگاتنگی با شعار سال داریم؛ حتماً برای تحقق شعار سال و فرمایش مقام معظم رهبری تا سرحد توانایی کار انجام می‌دهیم.

محمدی در خصوص ایمنی کار کارگران که یکی از مفاد سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری جهت جلوگیری از خسارت جانی و مالی حین کار کارگران است اشاره و خاطر نشان کرد: وزارت کار و خصوصاً مؤسسه کار و تأمین اجتماعی آموزش‌های متعددی در زمینه ایمنی، روانشناسی، حفاظت کار انجام می‌دهد.

وی با اشاره به شعار امسال سازمان بین‌المللی کار که حفاظت بیولوژیک نیروی کار است، اظهار کرد: در بخش اقتصاد مراقبتی، مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و وزارت خانه اهتمام ویژه ای به این موضوع داریم.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: ۴ میلیون کارگر داریم که در بنگاه‌های دارای زیر ۱۰ نفر کارگر، کار می‌کنند؛ این‌ها بعد از انقلاب و حتی قبل از انقلاب هیچ آموزشی برای ایمنی کار ندیده‌اند؛ مؤسسه کار و تأمین اجتماعی طی تفاهم نامه با معاونت وزات کار وزارت خانه مقرر شده که در طول دو الی سه سال تمام ۴ میلیون نفر در سراسر کشور آموزش ایمنی ببینند.

وی در خصوص تأمین اعتبار آموزش‌ها توسط مؤسسه کار و تأمین اجتماعی افزود: تفاهم نامه با معاونت بین الملل وازت کار، معاونت روابط کار وزارت کار، تشکل‌های کارگری با شورای اسلامی کار، امضا شده است.

محمدی با بیان اینکه ۲ میلیارد تومان برای آموزش‌ها تأمین اعتبار شده است، گفت: در استان‌ها به تناسب جمعیت کارگران را معرفی می‌کنند و اولویت بنگاه‌های زیر ۱۰ نفر کارگر است.

کد خبر 6094114

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو