Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- معاون وزير صنعت، معدن و تجارت و رئيس سازمان توسعه تجارت کشور گفت: دولت اگر شواهد و مستنداتي مبني بر تعرفه هاي تبعيض آميز روي کالاهاي صادراتي ايران و ديگر کشورها از طرف عراقي ها را مشاهده کند آن را به صورت جدي پيگيري مي کند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، مجتبي خسروتاج روز پنجشنبه در جلسه بررسي مسائل حوزه تجارت خارجي کرمانشاه که با فعالان اقتصادي در سرسراي اتاق بازرگاني اين شهر برگزار شد، در پاسخ به تجار استان که با طرح آماري از تعرفه 100 درصدي عراقي ها به ويژه سيمان و صفر درصدي سيمان عربستان افزود: اين موضوع با رايزن بازرگاني به طور ويژه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در مورد دغدغه صادرکننده ها در باره صدور کارت هاي بازرگاني يک ساله نيز گفت: آيين نامه شرايط صدور کارت بازرگاني هفته آينده در دستور کمسيون ماده يک بررسي مي شود و همه نکته نظر آنها مدنظر قرار خواهد داد.
وي با بيان اينکه در طول 2 سال گذشته هزار و 600 کارت بازرگاني مشکل دار مسدود شده گفت: تاکنون چندين بار قوانين مربوط به صدور کارت بازرگاني اصلاح شده و اين بار تمام مسائل فني و تخصصي لحاظ مي شود.
اين مقام مسئول با بيان اينکه بخش خصوصي به لحاظ تاريخي در کشور ضعيف بوده از فعالان اقتصادي خواست کالاهاي با کيفيت و معيار استاندار جهاني توليد و صادر کنند تا بتوانند در بازارهاي خارجي توان رقابت داشته باشند و بازار را از دست ندهند.
رئيس توسعه تجارت کشور، حمايت از توليد داخلي را وظيفه دولت دانست و گفت: دولت با کمک مجلس شوراي اسلامي تلاش مي کند موانع و قوانين دست و پا گير صادرات را برطرف کند.
او در خصوص انتقاد فعالان اقتصادي و تجار مبني بر تصميم خلق الساعه و يک شبه براي ممنوعيت صادرات کالا و يا اجازه واردات بي رويه گفت: در کميسيون ماده يک در حال بررسي و يافتن يک راهکار بلندمدت براي اين موضوع بسيار مهم اقتصادي که هم به سرمايه گذاري و هم توليد و تجارت کشور آسيب فراوان زده هستيم.
معاون وزير صنعت و معدن و تجارت، تامين نياز جامعه و فشارهاي عمومي را عامل اصلي ممنوعيت يا واردات کالا و التهاب بازار دانست و گفت: متاسفانه فشار جامعه و وظيفه دولت باعث مي شود، يک دفعه جلو صادرات کالايي مانند دام گرفته شود و مشکلاتي مانند از دست رفتن بازار تجار و يا لطمه به توليدکنندگان را به دنبال داشته باشد.
در اين جلسه فعالان اقتصادي و صادرکننده تصميمات خلق الساعه و يک شبه، معيوب بودن سيستم توزيع کالا در کشور، دلالي و رانت را بزرگترين مشکلات توليد و صادرات دانستند.
استان کرمانشاه با 371 کيلومتر مرز مشترک با کشور عراق و داشتن 2 مرز رسمي اقتصادي و پنج بازارچه مرزي يکي از محورهاي صادرات کالا از کشورمان به خارج از کشور است.
3209 8066 خبرنگار:عباداله آذرگون ** انتشار دهنده:علي مولوي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد

وزیر صمت از تجارت و صنعتگران ایران دعوت کرد از فرصت‌های اقتصادی در بازار آفریقا بهره‌مند شوند.

به گزارش مشرق، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار داشت: امروز اجلاس آفریقا را داشتیم و فردا بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی