Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@04:41:28 GMT

سازمان های مردم نهاد صدای مردم هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۶۵۷۱

سازمان های مردم نهاد صدای مردم هستند

دکتر امیدعلی احمدی، جامعه شناس، در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا در مورد سازمان های مردم نهاد گفت: سازمان های مردم نهاد نقش اساسی در روند توسعه و پیشرفت یک کشور دارند و این تشکل‌ها باید رابط بین ملت و دولت باشند. سمن ها زبان مردم برابر دولت هستند و می توانند خواسته های مردم را به گوش دولت برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خطرات فاصله افتادن بین مردم و دولت ها گفت: اگر دولت ها سمن ها را نادیده بگیرند بین خود و مردم فاصله زیادی می اندازند که اگر این اتفاق رخ دهد باعث ایجاد نارضایتی و شورش خواهد شد.

این دکتر جامعه شناس افزود: به طور کلی باید به این نهادها توجه شود تا بتوان از طریق مشارکت این سازمان ها کارهای بزرگی انجام داد.

احمدی ادامه داد: در همه جوامعی که در آنها فضای عمومی گسترش پیدا کرده، برای اینکه دولت ها  یک جانبه گرایی نکنند و یک منافع خاص از مردم را تامین و ایده های یک صدا را محقق نکنند سازمان های مردم نهاد به وجود می آیند.

دکتر جامعه شناسی و مدرس دانشگاه در مورد نقش سمن ها در جامعه  گفت: سمن ها از دل مردم هستند در ضمینه های اجتماعی مختلف که خواست مردم را محقق کنند و با استفاده از ابزارهای مختلف که در اختیار دارند با دولت در میان بگذارند تا برای تحقق اهداف مردم تلاش کنند.

احمدی با اشاره به نقش سازمان های مردم نهاد در جلب رضایت مردم در جامعه گفت: دولت ها اگر بخواهند سیاست های خود را اجرا کنند هرچقدر که مردم به سمن ها نیاز دارند دولت ها نیز به سمن ها احتیاج دارند و برای اینکه مشارکت مردم را جلب کنند برای طرح های کوچک و بزرگ نیاز است سمن ها به وجود بیایند تا بتوانند رضایت مردم را جلب کنند.

 وی با اشاره به تشکیل مجمع ملی جوانان گفت: مجمع ملی جوانان باید به عنوان مرجع تصمیم گیری در خصوص فعالیت‌های داوطلبانه جوانان مطرح شود و دخالت دولت در این زمینه را به حداقل برساند. البته اصل و اساس این مجمع باید در قانون پیش بینی شود تا شاهد رسمیت بخشیدن به تصمیمات آن باشیم. دامنه اختیارات مجمع باید تعریف شود و قدرت تصمیم گیری و اجرا باید به طور واقعی به جوانان واگذار شود تا سازمان های مردم نهاد به مقوله قدرت وارد شوند و مجزا از دولت، نه برابر دولت عمل کنند. تنها در این شرایط است که سازمان های مردم نهاد می توانند زمینه ساز توسعه کشور باشند.

احمدی در مورد نقش سمن ها در کشور ایران گفت: سمن ها در حال حاضر تازه مورد توجه قرار گرفته اند و امیدوارم این توجه ادامه داشته باشد تا شاهد پیشرفت کشور باشیم.

خبرنگار: امیرمحمد زندی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: در راستای اجرای تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام ترجیحی باید به کارگران، مستخدمان و مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرند، تخصیص پیدا کند.

وی افزود: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و به نام کارگران منتقل شد

واگذاری ۳۰۵ میلیارد سهام از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تأمین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه گذاری و بهبود درآمد خانوار، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۴ هزار سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳ هزار و ۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان افزود: در همین زمینه، مطابق مقررات واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط به مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در ادامه اشاره کرد: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران، قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار کند. کلیات این پیشنهاد به تصویب هیئت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پایان گفت: به موجب تصمیم دیگر هیأت واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی، قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

‌ کد خبر 6097419

دیگر خبرها

  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم