Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات اعزامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی امکانات و تجهیزات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت برای راه‌اندازی رشته پرستاری از این واحد دانشگاهی بازدید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مینوخبر ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت در این بازدید با بیان خلاصه‌ای از تاریخچه این دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی و دانشجویی، مالی و اداری، پژوهشی و عمرانی به بیان مشکلات و مسائل پیش رو پرداخت و از مسئولان منطقه و سازمان خواستار کمک برای رفع مشکلات موجود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذر اسکندری گفت «همه باید دست به دست هم داده تا در اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در آموزش و همچنین افزایش کیفیت خدمات به مردم ایران عزیزمان کوشا باشیم »

آذر اسکندری افزود: «با استعانت از خداوند و با همدلی، همراهی و پشتیبانی یکدیگر برای رفع نقایص موجود تلاش کرده، تا دانشجویانی که ودیعه  به ما سپرده شده‌اند با دست پر فارغ‌التحصیل شوند.»                                       

وی در مورد اهداف آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: «ما باید قدردان این دانشگاه باشیم چرا که دانشگاه این امکان را در سراسر کشور فراهم کرده است که افراد با هزینه شخصی خود به ادامه تحصیل پرداخته تا سبب اعتلای فرهنگی و اجتماعی جامعه خود شوند.»

شهرام غراوی نمایند مردم مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:« شهرستان مینودشت و گالیکش حجم وسیعی از استان گلستان را تشکیل می دهد و استحقاق داشتن رشته پرستاری را دارند و حضور شما نوید استقرار این رشته را در دانشگاه آزاد مینودشت می دهد»

اسرافیل وزیری فرماندار، حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه و ابراهیم فدایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مینودشت نیز با بیان خلاصه‌ای از امکانات و پتانسیل های  موجود در بیمارستان، دانشگاه و شهرستان مینودشت نیز خواستار راه اندارزی رشته پرستاری در دانشگاه آزاد مینودشت شدند .

دکتر نصرآبادی دبیر برد پرستاری دانشگاه آزاد و عضو شورای سیاستگزاری وزارت بهداشت نیز از مسئولین دانشگاه خواستار رفع پاره ای از نواقصات موجود شد و گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با داشتن امکانات و پتانسیل های مطلوب و فراهم کردن زیر ساخت های مناسب، می تواند در مهر ماه سال 97 رشته پرستاری را راه اندازی نماید و شهرستان مینودشت بهترین مکان برای این رشته پر طرفدار می باشد»

گفتنی است؛ آذر اسکندری رییس واحد مینودشت و معاونین وی به همراه حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه، اسرافیل وزیری فرماندار، سید علیرضا نریمانی رییس شورای شهر، ابراهیم فدایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مینودشت، شهرام غراوی نماینده مردم مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی، هیات اعزامی دکتر اشراقی رییس اداره موسسات خیریه وزارت بهداشت و دکتر نصرآبادی دبیر برد رشته اتاق عمل از امکانات آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی و رفاهی این واحد دانشگاهی بازدید و با اعضای هیات علمی رشته مذکور به گفتگو پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون