Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر فراکسیون فرهنگیان مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش در سال 97 هم با کمبود بودجه مواجه است، گفت: حدود 2 میلیون دانش‌آموز در کلاس‌هایی درس می‌خوانند که تخریبی بوده و یا نیازمند مقاوم سازی جدی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین احد آزادی خواه دبیر فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی، در خصوص «وضعیت بودجه آموزش و پرورش در سال 97»، اظهار داشت: آموزش و پرورش هرسال با کمبود بودجه مواجه است و بخش عمده پاداش پایان خدمت مربوط به سال‌های 95 و 96 بازنشستگان این وزارتخانه باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس ، وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که رقم بودجه‌ای که دولت برای آموزش و پرورش در سال 97 در نظر گرفته است، همین الان نیز با کمبود بودجه مواجه است و اگر فقط حقوق و پاداش پایان خدمت فرهنگیان در سال 97 را هم بدهد، باز هم حتماً با چالش جدی مواجه است.

دبیر فراکسیون فرهنگیان مجلس در خصوص «پیشنهادات بودجه‌ای برای این وزارتخانه در بودجه سال آینده»، گفت: یکی از پیشنهادات که در کمیسیون تلفیق مطرح شد اختصاص 20 درصد از 25 صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده برای ورزش و تربیت بدنی دانش‌آموزان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزادی خواه با اشاره به موضوع استانی کردن بودجه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ما به عنوان فراکسیون فرهنگیان به این موضوع نقد جدی داریم.

وی اضافه کرد: استانی کردن اعتبارات جاری، یعنی ایجاد رقابت محسوس بین 31 اداره کل آموزش و پرورش استان‌ها و این رقابت، آبستن نا آرامی‌های اجتماعی خواهد بود.

دبیر فراکسیون فرهنگیان مجلس در توضیح این ادعا بیان داشت: برای نمونه روز اول ماه یک استان حقوق فرهنگیان را پرداخت می‌کند و استان دیگر اگر نتواند پرداخت کند، حتماً فرهنگیان معترض خواهند بود و این اعتراض حق‌شان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزادی خواه متذکر شد: اگر می‌گوییم حجم اعتبارات استانی زیاد شود، منظور حقوق و مزایا نیست، بلکه منظور استانی شدن اعتبارات عمرانی و توسعه‌ای است و در غیر این صورت،  استانی شدنش اعتبارات چنگی به دل نمی‌زند.

وی در خصوص «پرداخت سرانه به مدارس»، افزود: متأسفانه این مشکل در بودجه 97 هم حل نشده است و در خصوص نوسازی مدارس نیز با مشکل جدی روبه رو هستیم .

دبیر فراکسیون فرهنگیان مجلس ابراز داشت: حدود 2 میلیون دانش‌آموز در کلاس‌هایی درس می‌خوانند که تخریبی بوده یا نیازمند مقاوم سازی جدی است، اما هیچ اتفاقی در این خصوص نیفتاده و بودجه اختصاص داده نشده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزادی خواه خاطرنشان کرد: حجم بسیار کمی اعتبار برای سرانه مدارس در نظر گرفته شده است که با توجه به وجود 2 میلیون دانش‌آموزی که در مدارس نیاز به بازسازی تحصیل می‌کنند، با بودجه در نظر گرفته شده در سال 97 حتی نمی‌توانیم یک چهارم آن را هم حل کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • معلمان افسران مبارزه در جنگ شناختی امروز
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!