Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، آیین پایانی این رویداد شامگاه پنجشنبه ۲۸ دی ماه ۱۳۹۶ در هتل المپیک برگزار شد. در این مراسم که با حضور مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، چند تن از نمایندگان مجلس، هنرمندان، ورزشکاران و مهمانان جشنواره برگزار شد برگزیدگان در بخش‌های مختلف به شرح زیر معرفی شدند:

مسابقه فیلم‎های سینمایی، ویدئویی، داستانی کوتاه و نیمه بلند و پویانمایی

بهترین فیلم با موضوع ورزش، تندرستی و سلامت:

تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه بهترین فیلم به ساندیپ راجندرا سونار برای فیلم «پدال برای زندگی بهتر» از کشور هند

بهترین فیلم با موضوع ورزش و سبک زندگی فعال:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه به خانواده محترم شهید امیر رضایی مجد در فیلم «کاپیتان امیر» از ایران

بهترین فیلم با موضوع پارالمپیک:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه بهترین فیلم به ریحانه مرتضایی نیا برای فیلم «بریسبال» از ایران

 کارگردانی بهترین اثر پویانمایی:

جانکینگ دوآن مو برای فیلم داستان «یک موتورسیکلت» از کشور چین

بهترین کارگردانی فیلم در فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند داستانی:

محمد بخشی برای کارگردانی فیلم «آریو والیبال» از ایران

بهترین فیلم کوتاه و نیمه بلند داستانی:

دیپلم افتخار بهترین فیلم به محمدرضا شفا برای فیلم «جایی میان ابر‌ها» از ایران اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم به آقای نیما ربیعی برای فیلم داستانی «آریو والیبال» از ایران اهدا شد.

بخش ویدئویی:

هیأت داوران از میان فیلم‌های رسیده به بخش مسابقه ویدئویی به دلیل راه یافتن تنها دو اثر در این بخش اثری را شایسته دریافت تندیس ندانسته و تنها دیپلم افتخار بازیگری را در این بخش به انوشیروان محسنی برای حضور پرتلاش ورزشی در فیلم «اسنیف» ساخته سیده فرزانه امینی از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه دبیر جشنواره برای تلاش در عرصه فیلمسازی ورزشی به سیده فرزانه امینی بخاطر حضور چند اثر بلند داستانی از وی در جشنواره اهدا شد.

بهترین فیلمنامه فیلم‌های سینمایی:

 دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه برای سینان سرتل برای فیلمنامه فیلم «روزی کودکی» از کشور ترکیه اهدا شد. در این بخش هیأت داوران فیلمی را برای دریافت تندیس انتخاب نکرد.

بهترین بازیگر زن:

آنوشکا شارما کوهلی برای نقش آفرینی در فیلم «سلطان» از کشور هند

بهترین بازیگر مرد:

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مرد به سلمان خان برای نقش آفرینی در فیلم «سلطان» از کشور هند اهدا می‌شود.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مرد برای ایفای نقش کاپیتان در فیلم «اولا بولا» از کشور مالزی اهدا می‌شود.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار در این بخش به علیرضا حیدری برای بازی در فیلم «من یک ایرانی‌ام» از کشور ایران اهدا شد.

بهترین کارگرانی فیلم‌های سینمایی:

دیپلم افتخار به کینگ گوآن چیو برای کارگردانی فیلم «اولا بولا» از کشور مالزی اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار برای بهترین کارگردان فیلم به علی عباس ظفر برای فیلم «سلطان» از کشورهند اهدا شد.

بهترین فیلم بلند سینمایی:

دیپلم افتخار به سید امیر پروین حسینی برای تهیه کنندگی فیلم «زاپاس» از ایران و جایزه ویژه هیأت داوران به تورگی ساهین برای تهیه کنندگی فیلم «روزی کودکی» از کشور ترکیه اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار در این بخش به نجوا ابو بکر-تانگ یو کنگ-داتوک استیون لیم برای تهیه کنندگی فیلم «اولا بولا» از کشور مالزی اهدا شد.

همچنین جایزه هیأت داوران با عنوان غرور ملی به احمد نجفی برای تهیه کنندگی فیلم «من یک ایرانی‌ام» اهدا شد.

بهترین مجری برنامه‌های تلویزیونی:

محمدحسین میثاقی برای اجرای برنامه «فوتبال ۱۲۰»

بهترین گزارشگر برنامه‌های تلویزیونی:

علیرضا صباغ برای گزارش برنامه تلویزیونی اتومبیلرانی

بهترین برنامه‌های تلویزیونی:

مجتبی پوربخش برای برنامه «فوتبال یک» محصول شبکه ورزش سیما

بخش مسابقه مستند، برنامه‌های تلویزیونی، نماهنگ و تیزر

بهترین فیلم با موضوع ورزش، تندرستی و سلامت:

به آذر فرامرزی برای فیلم «راه برفی» از ایران اهدا شد.

بهترین فیلم با موضوع ورزش و مبارزه با مواد مخدر:

به محمد کارت برای فیلم «آوانتاژ» از ایران اهدا شد.

بهترین فیلم با موضوع ورزش و سبک زندگی فعال:

 به حمیدرضا زینالی برای فیلم «گام‌های بی‌مرز» از ایران اهدا شد.

بهترین فیلم با موضوع پارالمپیک:

به عاطفه محرابی برای فیلم «خواهرم محدثه» از ایران اهدا شد.

بهترین فیلم با موضوع المپیک:

به مصطفی دالایی برای فیلم «کوه آهن» اهدا شد.

بهترین تیزر و نماهنگ:

در این بخش هیأت داوران اثری را حائز دریافت مقام ندانست.

بهترین کارگردانی مستند کوتاه و نیمه بلند:

به یارا لی برای فیلم «k۲ و باربران نامرئی» از پاکستان اهدا شد.

بهترین مستند کوتاه و نیمه بلند:

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم مشترکا به یارا لی برای فیلم «k۲ و باربران نامرئی» از پاکستان و لیندزی هگن برای فیلم «ماجراجویی نه جنگ» از کشورعراق اهدا شد.

بهترین کارگردانی مستند بلند:

دیپلم افتخار به ارسین کانا برای فیلم «سبز و قرمز» از ترکیه اهدا شد.

همچنین تندیس جشنواره و دیپلم افتخار برای بهترین مستند بلند به جیمز ارسکین برای فیلم «ساچین» از کشور هند اهدا شد.

بهترین فیلم مستند بلند:

جایزه ویژه هیأت داوران به راوی باگچاندکا برای مستند «ساچین» از کشورهند اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین مستند بلند به مهتاب کرامتی و طهورا ابوالقاسمی برای فیلم «صفر تا سکو» از ایران اهدا شد.

تقدیر از هنرمندان پیشکسوت

در این مراسم در دو بخش بزرگداشت از تلاش‌ها و زحمات داریوش ارجمند پیشکسوت بازیگری و هنر و یونس علی شیری عکاس پیشکسوت تقدیر شد.

همچنین از خانواده عکاس مرحوم علیرضا سلطانی شاد و ازعکاس پیشکسوت جعفر تبریزی تقدیر شد.

در ابتدای این مراسم پیام تصویری پروفسور آسکانی، رئیس فدراسیون جهانی فیلم‎های ورزشی (FICTS) برای حاضران پخش شد.

در این مراسم مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، بهروز بنیادی و محمد منصوری از نمایندگان مجلس، داریوش ارجمند، احمد نجفی، محمد متوسلانی، سیدغلامرضا موسوی، سعید سهیلی، علی روئین تن، جواد نوروزبیگی، لیلا اوتادی، سحر مصیبی، طهورا ابوالقاسمی، علی قلم سیاه، علیرضا حیدری، مجید رجبی معمار، احسان شیعه، عبدالحمید احمدی، سیدامیرحسینی، مازیار ناظمی، سیاوش حقیقی، ناصر شفق، ارشا اقدسی، هنرمندان، ورزشکاران پیشکسوت و مهمانان جشنواره حضور داشتند.

یازدهمین جشنواره بین‎المللی فیلم‎های ورزشی ایران به دبیری سیدمجتبی علوی از ۲۵ تا ۲۷ دی ماه در سینما فلسطین برگزار شد

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران

طرح بزرگ و ویژه آمایش سرزمینی ورزش ایران در حال اجراست و اگر تست ژنتیک نیز در این چارچوب قرار گیرد قطعاً نتایج بهتری خاصل خواهد شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در عصر انقلاب فناوری و ارتباطات همه چیز حتی ورزش به زلف تکنولوژی گره خورده است، بنابراین اگر کشوری ورزش خود را  همگام با علم روز پیش نبرد، با کاهش احتمال موفقیت مواجه می‌شود. برای نمونه در نوزدهمین دوره مسابقات آسیایی، 289 ورزشکار 54 مدال کسب کردند تا تنها 18 درصد کاروان ایران موفق به کسب مدال شوند و در رده هفتم آسیا قرار بگیریم.

این جایگاه در حالی به دست آمد که کشورهایی مانند ازبکستان، چین تایپه، قزاقستان با سرمایه‌گذاری‌ در حوزه ورزش، کار ما  را برای قرار گرفتن در جایگاه بالاتر در رقابت‌های آسیایی، سخت‌تر کرده‌اند. با این مقدمه برای افزایش تعداد مدال‌ها و آمار موفقیت در دوره‌های بعدی مسابقات بین المللی حتماً نیازمند بررسی دوباره هستیم و باید از تکنولوژی و علم روز استفاده کنیم.

* چراغ پرنور در مسیر استعدادیابی

یکی از راه‌های حصول دستاورد مناسب در ورزش، توجه به آغاز راه و مسیر استعدادیابی است. در همین رابطه توجه به تناسب توانایی فیزیکی ورزشکاران نسبت به همان رشته ورزشی اهمیت دارد. برای مثال وقتی فیزیک ورزشکاری مناسب رشته‌ وزنه‌برداری است اگر او را به رشته فوتبال بفرستیم، شانس موفقیت ما نسبت به رقبای بین المللی کاهش پیدا می‌کند چرا که عملاً یکسری محدودیت‌های فیزیکی اولین مانع جدی موفقیت این فرد است. نباید از یاد برد که هر ورزشکاری که در سطوح بین المللی به میدان می‌رود، سال‌ها وقت، هزینه و عمر خود را صرف کرده است. این در حالی است که بررسی تاریخ ورزش ایران نشان می‌دهد محیط زندگی یکی از عوامل تأثیرگذار روی انتخاب ورزشکار برای تعیین رشته ورزشی‌اش است اما اگر بخواهیم اصولی و بر اساس تکنولوژی روز پیش برویم، «تست ژنتیک ویژه ورزش»، چراغ مسیر است.

تحقیقات نشان می‌دهد در کشورهایی مانند انگلیس  و اسپانیا این تست‌ها اجرا می‌شود. اگر چه در انگلیس تست‌ها عمومیت ندارد؛ اما اجرای این تست‌ها بیشتر با محوریت باشگاه‌های لیگ برتری انجام می‌شود. لیورپول و فولام از جمله تیم‌هایی هستند که سابقه اجرای تست‌های ژنتیک را دارند.

* جای خالی تست ژنتیک در آمایش سرزمینی ورزش ایران

طرحی ویژه به نام آمایش سرزمین ورزش ایران توسط وزارت ورزش  در حال انجام است که هدف آن تحقق عدالت ورزشی عنوان شده است. در این طرح بزرگ اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته که قطعاً در آینده ورزش ایران تأثیر مثبت خواهد داشت. با این وجود تست ژنتیک در بخش اولیه مطالعات آن گنجانده نشده است. طرح آمایش سرزمین ورزش ایران که احتمالاً تا خرداد ماه سال جاری مصوب می‌شود، با تست ژنتیک، غنا و دقت بیشتری پیدا خواهد کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از آزمایشگاه‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی  پیشرفته‌ترین تجهیزات مربوط به این حوزه را در اختیار دارد و در عین حال بخش خصوصی  مشغول فعالیت در این زمینه است.

* قیمت تست ژنتیک ورزشی

در این میان این سؤال ایجاد می‌شود که قیمت تست ژنتیک ورزش چقدر است؟ از قدیم گفته‌اند: «هر چقدر پول بدهید، همانقدر آش می‌خورید.» در تست ژنتیک هم هر چه توقع پاسخ و خروجی دقیق‌تری داشته باشید، باید برای کسب اطلاعات قیمت بیشتری بپردازید. قیمت ساده‌ترین آزمایش‌ها از 4 میلیون تومان آغاز و در حالت تخصصی‌تر تا بیش از 14 میلیون هم به عنوان قیمت پایه دیده می‌شود. بنابراین ممکن است قیمت‌ها بالاتر هم برود! در حال حاضر این تست‌ها بیشتر به صورت شخصی توسط خانواده‌ها اجرا می‌شود و کمتر جایی را پیدا می‌کنید که به صورت سیستماتیک در ورزش ایران تست ژنتیک انجام داده باشند.

* مسیر پیشنهادی برای اجرا تست ژنتیک

بسیاری از استعدادهای موفق ورزش کشور در سطح آموزشگاه‌ها و مدارس شناسایی شدند. طبق سند آمایش و توصیه متخصصان ورزشی- پزشکی می‌توان «تست ژنتیک پایه» را با قیمت کمی اجرا کرد تا دانش آموز علاوه بر تست‌های شنوایی سنجی و... از طریق هیئت پزشکی- ورزشی هم مورد بررسی قرار بگیرند. در سطح ورزش حرفه‌ای هم با تجربه برگرفته شده از باشگاه‌های بین‌المللی، می‌توان بعد از استعدادیابی مربیان، افراد حاضر در تست را مورد بررسی دقیق ژنتیکی قرار داد. برای نمونه در سطح فوتبال نوجوانان ایران 70 استعداد کشف می‌کنیم و در انتخاب نفرات پایانی  تست ژنتیک یکی از نمرات مهم و اولویت‌دار تلقی می‌شود. پرونده‌های تست ژنتیک هم باید در سامانه مبین وزارت ورزش که به صورت تخصصی در حوزه آمایش سرزمین طراحی شده، بارگذاری شود تا استان‌ها، افراد یا فدراسیون‌هایی که تست ژنتیک دقیق‌تری دارند شناسایی شوند و تجربه و روش کاری آن‌ها را به سطح کشور گسترش بدهیم.

این کار اگر چه هزینه بالایی دارد اما اگر می‌خواهیم ورزش ایران در مسیر درست توسعه و پیشرفت قرار بگیرد باید برای آن خرج کرد. نام این کار هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده ورزش ایران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۴ اردیبهشت
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»