Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه مریلند نشان داده‌اند که ویروس آنفلوانزا بدون نیاز به سرفه یا عطسه، به راحتی با مکانیسم تنفس طبیعی پخش می‌شود. بهترین راه برای پیشگیری از انتقال این ویروس، استفاده از ماسک صورت است. آفتاب‌‌نیوز :  گروهی از دانشمندان در مطالعه‌ای جدید به شواهدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد ویروس آنفلوانزا راحت‌تر از چیزی که تاکنون تصور می‌شد، قابل‌انتقال است و برخلاف باورهای رایج، به‌سادگی با نفس کشیدن و دم و بازدم افراد مبتلا به دیگران منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«دونالد میلتون»، پژوهشگر ارشد این تحقیق که مقاله‌اش در مجله PNAS منتشر شده است، می‌گوید: «ما دریافتیم که افراد مبتلا به آنفلوانزا، هوای اطرافشان را تنها با نفس کشیدن به ویروس‌های عفونی آلوده می‌کنند و پخش این ویروس لزوما نیازی به سرفه یا عطسه ندارد.»
پژوهشگران دانشگاه مریلند برای بررسی نحوه انتقال ویروس آنفلوانزا، ۱۴۲ فرد مبتلا به آنفلوانزا را زیر نظر گرفتند و نمونه‌هایی از بازدم هر یک از افراد را در چهار حالت بالقوه انتقال؛ تنفس طبیعی، صحبت کردن، سرفه و عطسه بررسی کردند.
نتایج دلهره‌آور و دور از انتظار بود؛ چراکه در ۳۹ درصد از نمونه‌های افراد، آلودگی در طول تنفس طبیعی دیده شد. در شرایطی‌که سرفه علت شایع عفونت در مشاهدات این مطالعه بود، عامل عفونی به‌ندرت در عطسه مشاهده شد و وجود RNA قابل‌تشخیص در یک عطسه بیشتر از یک سرفه نبود.
البته این نتیجه به آن معنی نیست که عطسه فرد بیمار کم‌خطرتر از سرفه اوست، چراکه قطرات تولیدشده در عطسه می‌تواند سطح گسترده‌تری را آلوده کند.
«میلتون» می‌گوید: «افرادی که مبتلا به آنفلوانزا هستند، حتی زمانی که سرفه نمی‌کنند، ایروسل‌های عفونی تولید می‌کنند،‌یعنی همان قطرات کوچکی که در مدت زمان طولانی در هوا شناور می‌مانند. ایروسل‌ها به‌خصوص در اولین روزهای بیماری ایجاد می‌شوند؛ پس وقتی کسی دچار آنفلوانزا می‌شود، باید به خانه برود و در محل کار نماند تا دیگران را آلوده نکند.»
مطالعه پیشین همین گروه در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) نشان داد که استفاده از ماسک، انتقال آنفلوانزا را به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.
بنابراین مهم نیست که فرد بیمار سرفه یا عطسه نکند، چرا که او می‌تواند تنها با تنفس در نزدیکی دیگران، آنفلوانزا را به راحتی انتقال دهد، مگر اینکه از ماسک استفاده کند.
منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص درمانی گیاه عطسه

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه عطسه Achillea ptarmica L. گیاهی است چند ساله با ریزوم خشبی و خزنده و ساقه‌های افراشته و برگ‌های متناوب و نیزه‌ای شکل. گل این گیاه در خوشه‌های باز و میوه آن فندقه است. از همه قسمت‌های گیاه عطر خوشایندی متصاعد می‌شود. انواع این گیاه در تمام اروپا تا قفقاز و سیبری یافت می‌شود؛ این گیاه به خاطر کشت آن به امریکا برده شده است.

گیاهی است که در اماکن مرطوب، و در کنار جویبارها، گودال ها، مرغزار‌های مرطوب، دشت هاتا کوهپایه‌ها می‌روید. این گیاه از قرن شانزدهم به عنوان گیاهی دارویی و تزیینی کشت می‌شود. این گیاه را به دلیل ریزوم و برخی مواقع گل‌ها و شاخه‌های برگ دارش جمع می‌کرده اند. ریزوم‌ها را در سال دوم کشت از زیر زمین بیرون می‌آورند و به خوبی می‌شویند و قسمت‌های سبز آن را جدا نموده در سایه‌ای که هوا جریان داشته باشد یا در خشک کن با حرارتی که از ۳۵ درجه تجاوز ننماید خشک می‌کنند.

قسمت‌های مؤثر آن دارای نوعی اسانس روغنی است که فعالانه علیه ضعف در اعمال بدن، کم اشتهایی و ناراحتی‌های مجاری ادراری مبارزه می‌کند. این ماده در صورت وجود اشکال در عمل دفع نیز مؤثر بوده مسهل صفرا و تنظیم کننده مواد دفعی است و ضمنا درد دندان و روماتیسم را نیز کاهش می‌دهد.

 از این گیاه به شکل دم کرده به مقدار دو قاشق مربا خوری ریزوم خرد شده برای دو فنجان در هر روز استفاده می‌گردد. علاوه بر این ریزوم آن را می‌توان جوید. ضمنا پتارمیک یک گل تزیینی پرطرفدار است و اغلب نوع پر پر آن را کشت می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • خواص درمانی گیاه عطسه
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا