Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان سعودی هم می‌خواهد ۹٫۵ گیگاوات از انرژی خورشیدی و بادی را تا سال ۲۰۲۳ نصب کند.عربستان سعودی انتظار دارد امسال پروژه‌های ۷ میلیارد دلاری در انرژی‌های تجدید‌پذیر راه‌اندازی شود و مسیر انرژی خورشیدی ادامه پیدا کند. برای کشوری که یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت خام دنیا محسوب می‌شود، سرمایه گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر احتمالا سنت‌شکنی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلومبرگ به نقل از تورکی محمد‌الشهری، رییس دفتر توسعه پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر عربستان نوشت امسال مناقصه‌هایی برای هشت پروژه به اندازه ۴٫۱۲۵ گیگاوات ظرفیت انجام شده است. طبق گزارش‌ها هزینه این پروژه‌ها ۵ تا ۷ میلیارد دلار خواهد بود.

کشورهای تولیدکنندگان نفت می‌خواهند برای استفاده داخل کشور خود از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنند.

عربستان سعودی و دیگر کشورهای خاورمیانه تولیدکننده نفت به دنبال رشد استفاده از انرژی‌های تجدید‌پذیر برای مصرف داخلی هستند.

این کشورها ترجیح می‌دهند نفت را صادر کنند تا درآمد بیشتری به دست آورند. عربستان سعودی هم می‌خواهد ۹٫۵ گیگاوات از انرژی خورشیدی و بادی را تا سال ۲۰۲۳ نصب کند. پروژه‌های امسال عربستان شامل ۳٫۳ گیگاوات انرژی فتوولتاژیک خورشیدی و ۸۰۰ مگاوات انرژی بادی است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور

بر اساس اعلامیه اخیر، ۱۵ ذی‌القعده (مصادف با ۲۳ می و سوم خرداد) آخرین روز انقضاء روادید عمره خواهد بود، که نسبت به تاریخ انقضاء قبلی ۲۹ ذی‌القعده (مطابق با ۶ ژوئن و ۱۷ خرداد) تغییر کرده است. این تغییر با هدف تسهیل حضور روان زائران حج ۲۰۲۴ به شهرهای مکه و مدینه اتخاذ شده است.

با تاکید بر هماهنگی بین وزارت حج و عمره و وزارت امور خارجه عربستان، اعتبار ویزای عمره به مدت سه ماه از تاریخ صدور با اطمینان از انقضاء آن، حداکثر تا ۱۵ ذی‌القعده تایید شده است.

به گزارش اکونومیک تایمز، مناسک حج تمتع ۲۰۲۴ از غروب جمعه ۱۴ ژوئن (۲۵ خرداد) آغاز می‌شود و در عصر روز چهارشنبه ۱۹ ژوئن (۳۰ خرداد) به پایان می‌رسد. این زمان مشروط به رؤیت ماه ذی‌الحجه، دوازدهمین ماه از تقویم اسلامی است.

عربستان سعودی پیش از این به زائران کشورهای دیگر و ساکنان خارجی مقیم این کشور هشدار داده است در مراسم حج آینده بدون مجوزهای لازم شرکت نکنند، وگرنه مشمول مجازات‌های سخت خواهند شد.

وزارت حج و عمره عربستان تاکید کرد که انجام حج بدون مجوزهای لازم که هنگام ثبت‌نام برای این مناسک دریافت می‌شود، حرام است و انجام آن جریمه ۵۰ هزار ریال (حدود ۱۳ هزار و ۳۰۰ دلار) سعودی خواهد داشت.

همچنین افرادی که بدون مجوز در حال جابه‌جایی زائران دستگیر شوند تا سقف ۵۰ هزار ریال سعودی جریمه نقدی خواهند داشت.

اتباع خارجی در صورت محکوم شدن به این گونه جرائم پس از گذراندن حکم ۶ ماه حبس، از عربستان سعودی اخراج خواهند شد. آنها دوباره ۱۰ سال ممنوعیت ورود به کشور خواهند داشت.

رسانه‌های عربستان همچنین اعلام کرده‌اند افرادی که قوانین این کشور در حج را زیر پا می‌گذارند، توسط رسانه‌ها به شکلی علنی معرفی شده و بی‌اعتبار می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • بلندترین توربین بادی جهان به ارتفاع ۳۶۵ متر در آلمان
  • هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور