Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه قم گفت: نباید اجازه دهیم فضای مجازی روابط اجتماعی و خانوادگی ما را مدیریت کند،متأسفانه صله‌رحم در کشور ما به فضای مجازی محدودشده و برکات ارتباط‌های اجتماعی که به حل مشکلات خانوادگی منجر می‌شد در کشور کمرنگ شده است. ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد محدثی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه که در مصلی قدس برگزار شد، با اشاره به چگونگی ارتباط انسان با خداوند اظهار داشت: جهت‌دهی به روابط بین خود و خدا و جامعه باید بر اساس رضایت خداوند و الگو گیری از ائمه معصومین(ع) باشد تا خداوند برکت‌های خود را بر ما نازل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تأسف از اجرا نشدن سبک زندگی اسلامی در روابط اجتماعی مسلمانان افزود: ما ادعای محبت اهل‌بیت(ع) را داشته اما این محبت به تبعیت منجر نشده  و نمی‌توان آثار این رابطه معنوی را در زندگی شخصی و اجتماعی خود به‌وضوح ببینیم.

استاد حوزه علمیه قم یکی واجبات دین اسلام را صله‌رحم و نیکی به پدر و مادر عنوان کرد و گفت: متأسفانه صله‌رحم در کشور ما به فضای مجازی  محدودشده و برکات ارتباط‌های اجتماعی که به حل مشکلات خانوادگی منجر می‌شد در کشور کمرنگ شده است.

محدثی خاطر تأکید کرد: نباید اجازه بدهیم فضای مجازی زندگی و روابط ما را مدیریت کرده و باعث از بین رفتن سنت‌های اسلامی  ایرانی فرهنگ کشورمان شده و ما از دیدارهای دوستان و آشنایان محروم شویم.

وی حقوق والدین بر فرزندان را تنها محدود به زمان حیات آن‌ها نداست و تصریح کرد: احسان به پدر و مادر حتی بعد از حیات والدین نیز باید ادامه داشته باشد و بزرگ‌ترین عمل خیر تحت تکفل قرار دادن والدین هنگام کهولت سن و بیماری بوده و باید از والدین خود به نحو احسن نگهداری کرد.

محدثی صله‌رحم را یکی از مصادیق مهم سبک زندگی اسلامی معرفی کرد و افزود: متأسفانه مصادیق سبک زندگی اسلامی در کشور کمرنگ شده است و باید بدانید صله‌رحم با والدین و اقوام باعث افزایش طول عمر و نزول برکات الهی و حل مشکلات اجتماعی خواهد شد.

وی دیگر مصادیق سبک زندگی اسلامی را رعایت حقوق همسایه عنوان کرد و اظهار داشت: متأسفانه عدم خلف وعده، درستکاری و صداقت، حفظ حقوق همسایه و تکریم سالمندان در بین مردم مانند کالای گران‌بهایی شده و نمود ظاهری آن در بین مردم بسیار کمرنگ شده است .

استاد حوزه علمیه قم یکی از راه‌های پایان مشکلات شخصی را حل مشکلات مردم دانست و خاطرنشان کرد: در روایت آمده است چنانچه در زندگی مشکلاتی داشته و دنبال حل آن هستید مشکلات مردم را حل کرده تا مورد رحمت الهی قرار گیرید.

وی با توصیه به مردم برای حفظ اسرار یکدیگر تصریح کرد: درراه یاری‌رساندن به دوستان و اقوام خود پیش‌قدم باشید و نباید اسرار یکدیگر را فاش کرده و چنانچه اشتباهی از کسی دیدید او را ببخشید و به وی نیکی کنید.

انتهای پیام/

R7854/P1336/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • خسرو غفوریان کیست؟