Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اينتل دو دوربين جديد از سري «RealSense» را با نام هاي «D435» و «D415» معرفي نموده تا از اين طريق ديد سه بعدي واقعي را مشابه ديد انسان براي ماشين ها فراهم نمايد.
به لطف پردازشگر عمق ميدان ديد جديد اينتل موسوم به D4، اين دو ماژول دوربين مي توانند ديد سه بعدي و درک عمق تصاوير را به صورت لحظه اي براي انواع ديوايس ها و ماشين ها فراهم نمايند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ضمن اين که ابعاد کوچک سخت افزار، امکان تامين انرژي مورد نياز از طريق درگاه USB و قابليت استفاده از آنها در شرايط نوري مختلف سبب شده تا بتوان از محصولات جديد اينتل در هر ماشيني (از پهپادها گرفته تا روبات هايي با قابليت ارسال محتواي واقعيت مجازي يا واقعيت افزوده) و هر موقعيتي استفاده نمود.
اينتل مي گويد که مشتريان دوربين هاي سه بعدي جديدش تنها توسعه دهندگان و سازندگان ماشين ها و ربات ها نخواهند بود، بلکه مراکز آموزشي، تحقيقاتي و حتي هنرمندان نيز مي توانند از قابليت هاي فناوري RealSense در کارهاي خود بهره ببرند. به خصوص که استفاده از آنها دانش خاصي را طلب نمي کند و به محض اتصال به رايانه قابل بهره برداري هستند.

براي توسعه دهندگان و کاربران حرفه اي نيز کيت توسعه اختصاصي متن باز اينتل تحت عنوان «RealSense SDK 2.0» در دسترس قرار دارد تا بتوانند از قابليت هاي دوربين هاي D415 و D435 در هر پروژه اي يا هر پلتفرمي بهره ببرند.
مدير بخش RealSense اينتل در خصوص اين دو محصول جديد مي گويد:
«بسياري از ماشين هاي امروزي از تصاوير دو بعدي و ديد ماشيني براي شناسايي محيط اطراف خود بهره مي برند، اما به لطف فناوري تشخيص عمق لحظه اي اينتل ما مي توانيم ديدي همانند انسان را به ماشين هاي آينده ببخشيم.»
دو دوربين سه بعدي تشخيص عمق اينتل با قيمت 149 دلار (D415) و 145 دلار (D435) در دسترس خريداران قرار دارند. مدل D415 از ميدان ديد محدود و شاتر کلاسيک برخوردار است که مي تواند براي شناسايي محيط هاي کوچک و اندازه گيري هاي دقيق مورد استفاده قرار بگيرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین

تلویزیون دولتی چین گزارش داد امروز چهارشنبه آزمایش‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل‌بعدی این کشور را که سومین و پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آن است، به اجرا گذاشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» چین گزارش کرد شروع آزمایش دریایی این ناو مشهور به ناو هواپیمابر «فوجیان» توسط نیروی دریایی چین حدود دو سال بعد از نخستین رونمایی پکن از این ناو در ژوئن ۲۰۲۲ اتفاق می‌افتد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ناو هواپیمابر فوجیان که کاملا به صورت بومی و داخلی طراحی و ساخته شده، پیشرفته‌تر و بزرگتر از ناوهای هواپیمابر دیگر ارتش چین شامل ناو «شاندونگ» که در اواخر ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و همچنین اولین ناو هواپیمابر این کشور یعنی ناو «لیائونینگ» که توسط پکن در سال ۱۹۹۸ به صورت دسته دوم از اوکراین خریداری شد، است.

توسعه ناو هواپیمابر «فوجیان» در راستای برنامه چین برای تقویت ارتش این کشور، یکی از محوری‌ترین برنامه‌های «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برای تبدیل کردن پکن به یک قدرت نظامی برجسته در منطقه و تبدیل نیروی دریایی چین به یک به اصطلاح «نیروی دریایی آب‌های آبی» که قادر به قدرت‌نمایی در فواصل خیلی دورتر از سواحل چین باشد، است.

نام این ناو برگرفته از استانی در چین است که روبروی جزیره تایوان واقع است. این ناو به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای همچون پرتابگرهای الکترومغناطیس پیشرفته مجهز است.

ناو هواپیمابر مذکور قبل از اجرای آزمایشات دریایی در کارخانه ساخت کشتی «جیانگنان» شهر «شانگهای» مستقر بود و در آنجا تحت آزمایشاتی قرار گرفت. شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» گزارش داد که ناو فوجیان روز چهارشنبه در ساعت هشت صبح به وقت محلی  به آب انداخته شد.

آزمایشات دریایی یک مرحله قبل از شروع رسمی خدمت در نیروی دریایی چین است و انتظار می‌رود این مرحله بالغ بر یک سال طول بکشد. ناو شاندونگ قبل از آنکه رسما وارد خدمت شود ۹ مرحله مورد آزمایش‌های دریایی قرار گرفت.

این آزمایش همزمان با بروز تنشی دیگر میان کشتی‌های فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد. فیلیپین امروز چهارشنبه اعلام کرد گارد ساحلی چین با دو کشتی فیلیپینی در مسیر عزیمت به ناحیه کم عمق «اسکاربورو شول» با سلاح آب‌پاش برخورد کرده است.

روزنامه انگلیسی «چاینا دیلی» به نقل از نیروی دریایی چین نوشت، آزمایش دریایی ناو هواپیمابر فوجیان با هدف ارزیابی ثبات و قابل اتکا بودن عملکرد سامانه‌های پیشران و برق الکتریک این ناو انجام شد.

این روزنامه در گزارش خود تصریح کرد این ناو در زمره «یکی از مهم‌ترین تجهیزات نظامی» که چین در دست توسعه قرار داده، محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • تغییر ساعت پخش در شبکه تماشا
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • بسکتبال بالا و پایین دارد، اما برد خوبی داشتیم
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی