Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس با بیان اینکه اجرای پروژه محور اراک به ساروق و کمیجان در حال پیگیری است گفت: زیرساخت‌های انرژی در روستاهای استان مرکزی توسعه می‌یابد. ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۰ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی اکبر کریمی عصر امروز در حاشیه سفر به بخش ساروق و در جمع خبرنگاران  اظهار داشت: آنچه که اهمیت دارد این است که شهر ساروق ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه دارد و این بخش با 25 روستا و جمعیتی که بیش از یازده هزار نفر است استحقاق دارد که توجه بیشتری به آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بخش تازه تاسیس نیاز به یک کار مضاعف دارد تا زیرساخت‌ها و توسعه لازم در مرکز بخش و سایر روستاهای تابعه آن شکل گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید تمام اهالی و مسئولان در اینجا به آن توجه داشته باشند تبلیغ مستمر برند بین المللی ساروق است، ساروق در صنعت فرش یک نام شناخته شده‌ای در جهان است که به لحاظ فرهنگی سرمایه اندکی نیست و باید دائم بر آن کار شود  تقویت شکل گیرد تا این برند جهانی روز به روز مطرح شود.

کریمی بیان کرد: امروز در بحث گل محمدی مزارع این منطقه در حال توسعه است و همچنین در راستای گلاب گیری می‌توان تلاش کرد این موضوع را هم به نام همین‌جا گسترش دهیم.

وی ادامه داد: پیشینه ارزشمندی که این منطقه در صنعت فرش دارد باید به گونه‌ای فعالیت شود تا روز به ورز تنوع کار در طرح‌ها، کیفیت‌ها که تطابق با نیازهای جهانی داشته و سازماندهی در زمینه بازاریابی و فروش بیشتر شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌های مذهبی که در شهر ساروق وجود دارد، وجود امامزاده 72 تن ساروق می‌تواند یک قطب مذهبی و زیارتی در این منطقه باشد و توسعه این قطب  می‌تواند پیشرفت کند و همچنین وجود سرمایه فرهنگی مرحوم کربلایی کاظم به عنوان یک پدیده ویژه و ممتاز معجزه الهی در دوره معاصر کم روی آن‌ کار شده که بیش از این‌ها جای کار دارد این در حالی است که در دنیا اگر چنین برنامه‌ای انجام می‌شد حداقل یک مسجد و یا کلیسا به نام آن شخص ساخته می‌شد که باید در این زمینه کار بیشتری انجام شود.

کریمی خاطرنشان کرد: ما به طور جدی پیگیر موضوع اصلی محور اراک به ساروق و کمیجان هستیم که از محور آهنگران-ساروق و کمیجان اعتباراتی تخصیص پیدا کرد و بخشی از کار  انجام شد که آن هم نیاز به اقدامات تکمیلی دارد تا این جاده اصلی بتواند برای توسعه زیرساخت‌های این بخش موثر و مفید واقع شود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مشکل برق با پیگیری‌های انجام شده مراحل آخر ار سپری می‌کند تا به زودی این بحث برطرف شود و به ظرفیت‌های زیرساخت این بخش در حوزه انرژی پرداخته شود و همچنین امیدواریم بتوانیم به باقی روستاها هم رسیدگی کنیم تا مشکلات این بخش برطرف شود.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش

سعید عباسی در بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ارائه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ازمهمترین اهداف نمایشگاه اکسپو ایران است، اظهار داشت: تعریف زنجیره ارزش با هدف شناخت ظرفیت‌های ملی و معرفی قابلیت‌های استانی براساس مطالعه اسناد بالادستی از مهمترین راهبرد‌های تعریف شده برای زنجیره ارزش به شمار می‌رود.

وی افزود: براساس قابلیت‌های چهارمحال و بختیاری بادام و آبزیان از زنجیره‌های ارزش اولویت‌داری است که به وزارت کشور و دبیرخانه مرکزی معرفی و پس از بحث و بررسی در شورای ملی مهر تاییدی به پیشنهاد استان گذاشته شده است.

عباسی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در خصوص زنجیره ارزش راهبردی در یک سال و نیم گذشته، اضافه کرد: امروز اتفاق‌های خوبی در خصوص معرفی محصولات مختلف استان‌ها در قالب زنجیره ارزش رخ داده و اسناد توسعه این بخش‌ها با هدف گذاری‌های سالانه تا حدودی آماده، اما نهایی نشد.

بیشتر بخوانید

نمایش توانمندی‌های صادراتی بام ایران در تهران

وی تاکید کرد: استانداری‌ها و وزارتخانه‌های تخصصی در قالب یک برنامه مشخص و راهبردی بحث زنجیره ارزش را دنبال می‌کنند.

عباسی با تاکید بر اهمیت صنایع تبدیلی در زنجیره ارزش محصولات گفت: در چهارمحال و بختیاری زمینی برای صنایع تبدیلی و فرآوری محصول بادام تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به ارقام مختلف بادام و همچنین مرکز تحقیقات قوی در چهارمحال و بختیاری، گفت: با توجه به تأمین زمین انتظار می‌رود در آینده نزدیک این طرح‌ها که موجب ایجاد اشتغال، توسعه منطقه و ایجاد ارزش افزوده می‌شود به نتیجه برسد.

عباسی آبزی‌پروری را از جمله ۱۰ محصول مشخص شده برای تشکیل زنجیره ارزش عنوان کرد و افزود: با وجود مطالعات انجام شده هنوز استانی در کشور به عنوان محور در بخش آبزی‌پروری انتخاب نشده است.

وی با بیان اینکه برای هرکدام از زنجیره‌های ارزش یک سند توسعه تعریف شده است، ادامه داد: چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های نقش آفرین در حوزه آبزی پروری به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش