Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@13:54:39 GMT

نور نبوی آمد و جهان را روشن ساخت

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۸۵۲۲۹

حجت‌الاسلام والمسلمين محمديان، مديركل اوقاف و امورخيريه استان بوشهر در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ايكنا، نبأ، با بیان اینکه تکلیف امر نیکویی است؛ چون فعل خدای تعالی است، اظهار کرد: تکلیف، تعریض به منافع بزرگ و ثواب است و ثواب نیز عظیم خالص همیشگی پی در پی به همراه تعظیم و مدح است؛ متکلمان، تکلیف را چنین تعریف کرده‌اند «اراده کردن کسی که اطاعت او واجب است و چیزی که در او مشقت باشد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمامی کسانی که اطاعت‌شان بر شخص مثل «خدا، پیامبر، امام، پدر، مُنعم و...» واجب است در تعریف تکلیف داخل می‌شوند، افزود: شرط ابتدا در تکلیف، به دلیل آن است که اراده کسی برای مکلف بر این فعل سبقت نگیرد؛ مثلا اگر پدر، پسر را به خواندن نماز امر کند، مکلف شمرده نمی‌شود؛ چون پیش‌تر خدای تعالی پسر را به نماز امر کرده است و آنچه که از نیکی تکلیف از منظر متکلمان گفتیم بود؛ آیا به نظر فیلسوفان اسلامی، خدای باری‌تعالی انسان را مدنی بالطبع آفریده و آنها بدون همکاری به کمال نمی‌رسند؛ زیرا تغذیه و پوشش انسان‌ها، اموری است که بدون یاری رساندن به یکدیگر درست نمی‌شود.

مديركل اوقاف و امورخيريه استان بوشهر با بیان اینکه راه شناخت نبی معجزه است، گفت: ثابت یا نفی کردن چیزی که مورد عادت مردم نیست و حتما با ادعای پیامبری از سوی کسی که معجزه را آورده همراه باشد، این دو ویژگی معجزه می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدیان اضافه کرد: قرآن کریم به‌عنوان معجزه خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی(ص) که باقی است و در دست ماست؛ در اینکه قرآن به دست پیامبر اسلام(ص) آورده شده و معجزه او است هیچ گروهی شک نکرده‌اند و حتی دشمنان اسلام هم اذعان دارند که حضرت محمد بن عبدالله(ص) ادعای نبوت کرد و کتابی آورد و هماورد طلبید و کسی هم نتوانست مانند او بیاورد و دلیل معجزه بودن قرآن، هماورد و تحدی رسول خدا(ص) است.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با اشاره به اینکه بدون تردید نور وجود رسول گرامی اسلام(ص) در زمانی درخشید که بشر در ظلمت و جهل به سر می‌برد، پس نور نبوی آمد و جهان را روشن ساخت، تصریح کرد: فصاحت و بلاغت قرآن مجید به حدی است که اگر همگان جمع شوند نمی‌توانند سوره و یا حتی آیه‌ای همانند آن بیاورند و حتی با وجود فصاحت و بلاغت بی‌نظیر عرب آن زمان؛ یک نفر هم نتوانسته سوره و یا حتی آیه‌ای همانند قرآن بیاورد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر با اشاره به اینکه در آن زمان پیامبر اکرم(ص) سلطان جزیزة‌العرب بود، گفت: نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) احکام شرعی از حلال و حرام را در اختیار مردمان گذاشت و دین پاک اسلام را به همگان «يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْکُمْ جَميعاً» معرفی کرد و همه را با کلمه سعادت «قولوا لا اله الاّ الله تفلحوا» دعوت کرد و گفت که پیامبران پیشین به نبوت او خبر داده‌اند و حتی او خطاب به مردم آن زمان اشاره فرمود «اسم من در تورات و انجیل و زبور آمده است».

حامد فکوری

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن (+عکس)
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • شعر و ادب پارسی دومین زبان جهان اسلام است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد