Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرنگاری ایسکانیوز، دکتر سیروس بیدریغ با بیان اینکه رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان رویکردی پرشتاب در حوزه توسعه زیرساخت های دانش بنیان است، تصریح کرد: «با توجه به سیاست های کلان کشور و دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تحقق اقتصاد مقاومتی دانش بنیان، اولویت اصلی ما کاربردی بودن و محصول محور شدن طرح ها و پژوهش های دانشگاهی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با اشاره به اینکه در جهان امروز دانشگاه ها رسالتی فراتر از آموزش تخصصی افراد در حوزه های تئوریک و تربیت نیروهای کادر بر عهده دارند، گفت:« دانشگاه های پیشرفته امروز به قطب های کارآفرینی و ایجاد تحول در جامعه تبدیل شده اند و همواره عنصری تعیین کننده در معادلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... هستند. »

بیدریغ ظرفیت های بالقوه موجود در شهرستان لاهیجان را بستری مهیا، بکر و استثنایی برای پژوهشگران و دانشجویان خلاق و ایده پرداز دانست و افزود: «شناسایی، پرورش و شکوفایی ایده های برتری که منجر به پویایی و بالفعل سازی پتانسیل های شهرستان و جهت گیری درست آن در مسیر توسعه پایدار شوند، باید در دستور کار شوراهای پژوهشی دانشکده ها قرار گیرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با تأکید بر اینکه اولویت اصلی ما توسعه کارآفرینی با تکیه بر گسترش شرکت های دانش بنیان و محصولات فناورانه مبتنی بر نوآوریست، خاطرنشان کرد:« از تمامی دستگاه ها، نهادها، موسسات و اشخاص حقیقی و حقوقی که دست ما را در مسیر تحقق این آرمان بفشارند، حمایت خواهیم کرد. »

وی با اشاره به اینکه قصد داریم دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان را با کمک سرمایه گذاران، ایده پردازان و صاحبان ابتکار و نوآوری به واحدی دانش بنیان و تولید محور تبدیل کنیم، گفت: «تمام تلاش خود را برای معرفی ظرفیت های ویژه موجود در این دانشگاه و جذب سرمایه های درون و برون دانشگاهی به کار خواهیم بست.»

بیدریغ تصریح کرد: «اعضای هیأت علمی و دانشجویان به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان باید رفع نیازهای جامعه و صنعت را اولویت اصلی خود در صرف وقت و هزینه برای اجرای تحقیقات بدانند و از طریق ایجاد روابط قوی و شبکه سازی گسترده ای که با سرمایه گذاران داخلی و خارجی و سایر سازمان های کشور ایجاد می کنند، منجر به معرفی ظرفیت های دانشگاه، تسهیل روند اشتغال زایی و توسعه تولیدات دانش بنیان شوند.»

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات روسای عالی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر ولایتی و دکتر رهبر در خصوص تبدیل پژوهش به کار و فناوری تصریح کرد: «ریشه کن کردن معضل بیکاری نیازمند عزم و همتی ملی است و با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان محقق می شود.»

بیدریغ در پایان با بیان اینکه در حوزه اساتید و دانشجویان ایده پرداز، نوآور، خلاق، مبتکر و مخترع از وضعیت مناسبی برخوردار هستیم، خاطرنشان کرد: «امید است با فراخوان سرمایه گذاران و شرکت های دانش بنیان بتوانیم گام موثر و قابل توجهی را برای توسعه هرچه بیشتر فناوری های پیشرفته در مسیر تحقق اهداف سند چشم انداز کشورمان در افق 1404 برداریم.»

بیدریغ لاهیجان دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۸۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال

روح الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست خبری سالانه این معاونت گفت: در حوزه هوش مصنوعی و شورای راهبری ملی هوش مصنوعی سال گذشته با دستگاه‌های زیادی تعامل شکل گرفت. با برگزاری و حضور دها متخصص بخش نظارت تنظیم‌گری، توسعه و پیگیری پروژه‌ها این شورا راهبری تشکیل شد.

او گفت: در اسفند ماه سال گذشته شورای راهبری ملی هوش مصنوعی با تعیین اعضای با دستور رئیس جمهور تشکیل شد. مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ، کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری خدمات پردازشی بزرگ در اپراتور‌های این مرکز قرار دارد و به شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها خدمات دهی می‌کند.

دهقانی بیان کرد: ایران ۷۰ الی ۸۰ رتبه کاربرد در حوزه هوش مصنوعی دارد. معاونت علمی و فناوری تلاش دارد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها از آنها حمایت کند. یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است. دانش بنیان‌ها برای ورود و سرمایه گذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکت‌هایی که کلان داده‌های مردم و داده‌های امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.

او گفت: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت. علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی‌ها دوبال عملیات صادق بودند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اطهار کرد: حمایت از اندیشه ورزی و تفکردر کشور حمایت از توسعه علم و حمایت از توسعه فناوری و حمایت از توسعه کسب کار‌ها از ارکان اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است. ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در این معاونت نیز کار خود را آغاز کرده است. امضا کردن موافقت نامه با صنایع بزرگ فولادی و پتروشیمی و وزارت خانه‌های بزرگ از برنامه‌های معاونت علمی بوده که انجام شده است. 

او بیان کرد: قریب به ۲۰ کنسرسیوم در حوزه پتروشیمی، فولاد، ذوب آهن و محیط زیست و ... برای حل مسائل کشور عقد قرارداد و برگزار شد. بودجه‌ای معادل پروژه ۵۰۰ میلیون یورویی نفت برای اجرای پروژه‌های پیشران فناورانه باشند و تاثیر مستقیم در زندگی مردم داشته باشند در پایان سال گذشته ابلاغ شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری ادامه داد: در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

او افزود: نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شود، اما الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند. شرکت‌های بسیار نوع یک داشته‌ایم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند. ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود