Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران با تأکید بر اینکه کسی حق ندارد به دلیل کمبود کالایی قیمت آن را افزایش دهد، گفت: مردم در مواقع گرانی ناگهانی، خريد کالا‌ها خود را مدیریت و کنترل کنند.

محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با تأکید بر اینکه مردم در مواقع گرانی ناگهانی خريد را مدیریت یا کنند، اظهار کرد: در این مواقع سازمان تعزیرات بهتر و راحت‌تر می‌تواند کنترل بازار را به‌دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران افزود: طی یک ماه گذشته التهابی در بازار پیش آمد که متأثر از دلایل مختلف بود که قیمت تخم مرغ و به تبع آن برخی از کالا‌ها افزایش یافت.

اسفنانی تأکید کرد: گاهی برخی افزایش قیمت‌ها علی‌رغم بی‌جهت بودن آن به دلیل وجود تصور کاهش تولید در کالا‌ها مثل تخم مرغ است در حالیکه این موضوع خلاف است و کسی حق ندارد به دلیل کمبود کالایی قیمت آن را افزایش دهد.

وی ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت به مراکز عرضه ورود و پیگیری کردند و اطلاع رسانی شد.

این مقام مسئول به افزایش قیمت تخم مرغ در ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شاهد برگشتن قیمت تخم‌مرغ به حالت قبل ازالتهاب بازار هستیم.

مدیر کل تعزیرات حکومتی تهران ادامه داد: هر شانه تخم‌مرغ در حال حاضر ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان در مراکز فروش عرضه می‌شود که قبل از آن تا ۱۸ هزار نیز افزایش یافته بود البته نکته قابل ذکر این است که برخی از فروشگاه‌ها هنوز قیمت را به این میزان واقعی بازنگردانده‌اند و توجیه آن‌ها این است که تخم‌مرغ را با رقم بالایی از مرکز تولید خرید کرده‌اند که این منطقی نیست و باید به قیمت واقعی برسانند.

اسفنانی در پاسخ به این سوال كه وظیفه و عملکرد سازمان تعزیرات برای کنترل قیمت‌ها چیست؟ گفت: ما نیز همچون مردم مصرف‌کننده هستیم اگر توقع داشته باشیم که همه مشکلات مطرح در جامعه را سازمان‌های دولتی حل كنند؛ کمی کار سخت و زمان‌بر خواهد شد، از مردم مي خواهيم بخشی از کار را خود مدیریت کنند و در مواقع افزایش قیمت‌های ناگهانی موجه یا غیرموجه، خریدها را کنترل کنند.

وی ضمن اشاره به اینکه در بسیاری از کشور‌ها این گونه موارد نیز وجود دارد که مدیریت می‌شود، بیان کرد: متأسفانه در کشور ما اینگونه نیست و به‌عنوان مثال زمانی‌که تخم‌مرغ گران شد، مردم بیشتر به خرید روی آوردند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی تهران افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلف به دو سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات و ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مراجعه کرده و موارد را گزارش کنند که مأموران ما به محض دریافت گزارش‌های مردمی به محل مراجعه کرده و در صورت تأیید خلاف تشکیل پرونده داده خواهد شد.

اسفنانی متذکر شد: ما در هر صورت وظیفه خود را انجام می‌دهیم، اما مدیریت خرید به این معنا نیست که مردم خرید نکنند بلکه اگر بتوانیم خرید را به اندازه یا از کالا‌های جایگزین انجام دهیم بهتر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۱۸۰ راس گوسفند به ارزش هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان میاندوآب رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دام‌های کشف شده، متهم را به پرداخت هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش ریالی این دام‌ها محکوم کرد.

نجف زاده گفت: شعبه همچنین با توجه به اینکه ارزش خودروی حامل دام کشف شده بیش از ارزش ریالی این دام‌ها است؛ متهم را به پرداخت هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی دام‌های قاچاق و در مجموع به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۲۸ میلیون ریال محکوم کرد.

به گفته نجف زاده، با گزارش ماموران نیروی انتظامی پیرامون کشف دام قاچاق از یک کامیون، محموله دام‌ها به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسالشده بود.

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل