Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه اظهار داشت، آمریکا باید بداند که ثبات استراتژیک تنها به واسطه همکاری با روسیه و چین محقق می‌شود و تلاش‌های آمریکا برای ایجاد قدرت در شمال شرق سوریه با تعهد به تمامیت ارضی سوریه مغایرت دارد.

ایران آنلاین / سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری مفصلی در مقر سازمان ملل در نیویورک به مناسبت مشارکتش در نشست وزارتی شورای امنیت درباره اشاعه تسلیحات هسته‌ای نسبت به دنبال کردن رویکرد تقابل از سوی آمریکا به جای مذاکرات عادی با روسیه ابراز تاسف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره استراتژی نظامی جدید آمریکا نیز گفت: واشنگتن باید بداند که ثبات بدون همکاری با روسیه محقق نمی‌شود و امنیت ملی روسیه در راس اهتمامات این کشور است.

وزیر خارجه روسیه درباره توافق هسته‌ای با ایران نیز گفت: روسیه هرگونه نقض برجام را نمی‌پذیرد و اروپایی‌ها خطرات آن را دریافته‌اند و درخواست از ایران برای مداخله نکردن در امور خاورمیانه غیرممکن است چون هر کشوری به دنبال منافع خود است از جمله عربستان.

وی اخبار درباره عقب‌نشینی ناظران و نیروهای روس از عفرین در شمال سوریه را تکذیب کرد و افزود: تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد ارتش در شمال سوریه با تعهد آن به تمامیت ارضی سوریه مغایرت دارد.

این وزیر روسیه نیروهای ترکیه را به دلیل حمله تروریستی که علیه نیروهای روسیه در پایگاه حمیمیم سوریه در ۱۳ دسامبر اتفاق افتاد سرزنش کرد و گفت: ترکیه باید بین ۲۳ تا ۲۴ ایست بازرسی در مرزهای ترکیه تا ادلب ایجاد می‌کرد و به این ترتیب این حمله تروریستی رخ نمی‌داد.

لاوروف تاکید کرد، کشورش موافق ایجاد منطقه کاهش تنش در ادلب است و ترکیه نقاط بازرسی کافی را در ادلب ایجاد نکرده در حالیکه این مساله به تروریسم کمک کرده است اما می‌توان این مشکلات را از طریق مذاکره با ترک‌ها حل کرد.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد، نشست‌ها برای حل بحران سوریه خارج از چارچوب ژنو متتم ژنو است و روند آستانه نقش سازمان ملل را تقویت کرد و امیدوارم نشست وین اشتباهات گذشته را تکرار نکند و از نظر ما همه طیف‌های سوریه باید در آن مشارکت کنند.

لاوروف در ادامه درباره حذف کمک‌های آمریکا به فلسطینی‌ها و اینکه آیا روسیه می‌تواند نقش جایگزین داشته باشد، افزود: متاسفانه کمک‌های آمریکا که قطع می‌شود میزان گسترده‌ای است و آنچه ما می‌توانیم ارائه کنیم در مقایسه با آن کمک‌ها اندک است اما با طرف‌های بسیاری برای یافتن راه حلی مناسب برای این بحران رایزنی و مشورت خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد، تصمیم آمریکا درباره بلوکه کردن تامین مالی آنروا (آژانش امدادرسانی و کاریابی به آوارگان فلسطینی) تلاش‌های در زمینه پاسخگویی به نیازهای جدی آوارگان را از بین می‌برد.

از عباس و نتانیاهو خواستیم به مسکو بیایند

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تاکید کرد، کشورش طرح صلحی را برای حل درگیری اسرائیل و فلسطین مطرح کرد و از طرف‌ها خواست به مسکو بیایند و مذاکرات جدی برای تحقق راه حل دو کشوری انجام دهند.

وی افزود: محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این دعوت را پذیرفت اما ما پاسخی از جانب طرف اسرائیلی نشنیدیم. روسیه همچنان آماده میزبانی از دو طرف در مسکو است و می‌خواهد این رکود شکسته شود.

واشنگتن با مدرک ثابت کند که ما به کره‌شمالی کمک می‌کنیم

لاوروف درباره اتهامات آمریکا به روسیه درباره دور زدن تحریم‌ها علیه کره شمالی با فروش نفت به این کشور گفت: آمریکا شکایت رسمی درباره دور زدن تحریم‌ها ارائه نکرده بنابراین آنها هیچ دلیلی ندارند.

لاوروف افزود: روسیه آماده مذاکره با واشنگتن به رغم اتهامات اخیر این کشور علیه روسیه و چین است. آمریکا باید به جای این تهمت‌ها با استناد به قانون بین‌الملل راه مذاکره سازنده با روسیه و چین را در پیش بگیرد. امیدواریم واشنگتن آگاه شود که در نهایت بهترین چیز برایش توسعه روابط با روسیه در تمامی زمینه‌ها از جمله امنیت است. واشنگتن باید برای اتهاماتش مبنی بر اینکه مسکو به پیونگ یانگ در دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کند دلیل و مدرک بیاورد. آنها می‌گویند اطلاعاتی در این باره داریم اما سری هستند!

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: اگر ما خواهان مذاکره در زمینه این تحریم‌ها هستیم نیاز به دانستن واقعیت‌ها داریم. آمریکا می‌تواند نگرانی‌های خود را به کمیته تحریم‌ها در سازمان ملل مطرح کند اما هیچ شکایتی ارائه نکرده همانطور که جزئیات دقیقی ارائه نکرده است.

دونالد ترامپ روز چهارشنبه گفته بود، موضع روسیه این است تلاش‌ها بین‌المللی را برای منزوی کردن پیونگ یانگ از بین می‌برد و درباره کره شمالی کمکی به ما نمی‌کند. / ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۸۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟

تازه‌ترین بسته کمک نظامی که آمریکا سرانجام تصویب شد اما این کمک ۶۱ میلیارد دلاری در مقایسه با نقشه‌ای که رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، قطره‌ای برابر دریاست!

به گزارش مشرق، کنگره آمریکا سرانجام بعد از بیش از ۶ ماه مناقشه حزبی بر سر تصویب بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین به توافق رسید؛ اما نقشه‌ای که ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، در مقایسه با این کمک، بسیار ناچیز است!

کی‌یف در حال مذاکره با دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا بر سر توافق بلندمدتی است که واشنگتن را در تنگنای تامین تسلیحاتی و اقتصادی و حمایت سیاسی ۱۰ ساله از اوکراین قرار خواهد داد.

زلنسکی دیروز در نطق روزانه خود از این موضوع رونمایی کرد و گفت: چنین تعهداتی برای حصول اطمینان از اینکه اوکراین «کمک مورد نیاز برای ممانعت از پیشروی اخیر روسیه در میدان نبرد» را دریافت می‌کند، الزامی است.

زلنسکی افزود: در حال کار هستیم تا سطح تعهدات حمایتی را تا پایان امسال و همچنین تا ۱۰ سال آتی، روی کاغذ بیاوریم. این حمایت، کمک نظامی، مالی و سیاسی و همچنین مسائل مرتبط با تولید مشترک سلاح را در بر می‌گیرد.

اوکراین پیش از این، توافق امنیتی دوجانبه‌ای را با چندین کشور عضو ناتو از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه منعقد کرده است. زلنسکی مدعی شد که قصد دارد تا این توافق بلندمدت با واشنگتن، قوی‌ترین معاهده‌ای باشد که کی‌یف تاکنون با کشورهای غربی به امضا رسانده است.

با این حال، توافقنامه‌های دوجانبه اوکراین با کشورهای غربی تاکنون فاقد تعهدات دفاعی متقابل بوده است. در این توافق‌ها صرفاً وعده کمک بلندمدت آن هم در صورت حمله‌ای در آینده داده شده و معمولاً هم الزام‌آور نیست. به عنوان مثال، توافق با برلین با یک اخطار ۶ ماهه قابل فسخ است!

اما زلنسکی گفته است که می‌خواهد توافق دوجانبه با واشنگتن، شامل سطوح مشخصی از کمک باشد. وی دراین‌باره گفته است: این توافق باید به معنای واقعی کلمه، الگو و بازتاب قدرت رهبری آمریکا باشد.

قانونگذاران آمریکایی اوایل ماه جاری بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری دیگری را برای اوکراین به تصویب رساندند. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا درباره تعلل در تصویب این بسته گفته بودند که بایدن بدون هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی اوکراین یا صلح این کشور با روسیه، صرفاً به‌دنبال طولانی کردن خونریزی است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • کامرون: ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند