Web Analytics Made Easy - Statcounter


عضو ارشد حماس با اشاره به مصوبه اخیر شورای مرکزی فلسطین در متوقف کردن همکاری های امنیتی با تل آویو گفت: هنگامی که این همکاری ها متوقف شود، بدون شک مقاومت در کرانه باختری رود اردن تقویت خواهد شد.

 دکتر ” اسماعیل رضوان” در گفت‌وگو با خبرنگار بین الملل امتداد نیوز  درباره نامه ” اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران که درآن به توطئه های استکبار علیه قدس اشاره و از حمایت ایرانیان از آرمان های فلسطین تقدیر شده بود گفت:  این نامه نشان‌دهنده روابط راهبردی حماس با جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه مزبور باعث تقویت این روابط می شود. هنیه در نامه خود تقدیر و تشکر حماس و ملت فلسطین از نقش ایران در حمایت از مقاومت را اعلام  کرده است.

همکاری امنیتی با تل آویو 

این عضو ارشد حماس در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه ” با توجه به تصویب توقف همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی در نشست اخیر شورای مرکزی فلسطین آیا این مصوبه به معنای نشان دادن چراغ سبز برای شروع انتفاضه جدید نیست؟ ” گفت: تصمیماتی که در این نشست گرفته شده نقطه شروعی برای خنثی سازی اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی است. اصولا سخن گفتن از متوقف کردن همکاری های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با تل آویو تلخ نیست. تا زمانی که این همکاری ها وجود دارد، رژیم صهیونیستی به اقدامات اشغالگرانه  و ستیزه جویانه خود ادامه خواهد داد. امروز هرگونه همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی جنایت محسوب می شود و باید به این  گونه همکاری ها پایان داد.

تقویت مقاومت

وی درباره تاثیر توقف همکاری های امنیتی بر  رژیم صهیونیستی گفت: هنگامی که همکاری های امنیتی با تل آویو متوقف شود، بدون شک مقاومت در کرانه باختری رود اردن تقویت خواهد شد و روند وارد کردن ضربات علیه اشغالگران صهیونیست آسان تر می شود. همچنین ممکن است بانک اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی در سرزمین های فلسطینی نابود شود.

نقشه راه فلسطینی‌ها

رضوان در پایان درخصوص نقشه راه فلسطینیان برای خنثی سازی اقدام آمریکا در خصوص قدس گفت: نقشه راه  فلسطینی ها باید براساس تقویت مقاومت و حمایت و دفاع از قدس باشد. همچنین لزوم وحدت و یکپارچگی تمام اقشار و گروه های فلسطینی، سامان بخشیدن به وضعیت داخلی فلسطین، پایان دادن همیشگی به همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی و تدوین راهبردی براساس مقاومت از جمله محورهایی است که باید در نقشه راه فلسطینی ها درنظر گرفت.

انتهای پیام/.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، بنابر گزارش شبکه المیادین، جنبش حماس امروز (شنبه) اعلام کرد که نشست مهمی با حضور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، «جمیل مزهر» معاون دبیر کل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و «محمد الهندی» معاون دبیر کل جهاد اسلامی و تعدادی دیگر از رهبران این سه جنبش برگزار شد.

بنابر اعلام حماس، این نشست در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی نوار غزه برگزار شد و طی آن حاضرین پایداری مثال زدنی ملت فلسطین که اراده شکست‌ناپذیر خود با وجود نسل‌کُشی توسط رژیم صهیونیستی را به دنیا ثابت کرد، ستودند.

در این نشست همچنین تلاش‌های صورت گرفته برای برقراری آتش‌بس، عقب‌نشینی فوری و فراگیر نظامیان اشغالگر، آزادی اسرای قهرمان فلسطینی و نیز راهکارهای کاهش درد و رنج فلسطینیان و تقویت پایداری جبهه داخلی در برابر سلطه‌جویی‌های رژیم اشغالگر، بررسی شد.

رهبران جنبش‌های مذکور بر ضرورت توسعه اقدام ملی و میدانی برای ناکام گذاشتن طرح‌های رژیم اشغالگر و تحقق اهداف ملت فلسطین برای دستیابی به استقلال و بازگشت آوارگان فلسطینی تأکید کردند.

حاضران در این نشست همچنین عملیات‌های قهرمانانه گردان‌های مقاومت و یگان‌های آن در رهبری نبرد را ستودند و ضرورت ارتباطات ملی به منظور تقویت وحدت ملت فلسطین و بهره‌برداری از این پایداری را مورد بررسی قرار دادند.

رهبران جنبش‌های مذکور همچنین به فلسطینیان ساکن غزه، قدس، کرانه باختری، اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و خارج از فلسطین درود فرستادند و علاوه بر آن اوضاع اسرای در بند زندان‌های رژیم اشغالگر را بررسی و بر خواسته ملت فلسطین برای انجام تبادل اسرای جدی و شرافتمندانه تأکید کردند.

به گفته حماس، حاضران در نشست مذکور به جبهه‌های مقاومت حامی فلسطین از لبنان گرفته تا یمن، سوریه، عراق و ایران درود فرستادند و توافق کردند که رایزنی‌ها با بقیه گروه‌های فلسطینی در داخل و خارج ادامه یابد.

«خلیل الحیه» معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه بامداد امروز (شنبه) گفته بود که پاسخ رسمی دشمن صهیونیستی را در خصوص پیشنهاد جدید برای مذاکرات دریافت کرده‌اند و پس از اتمام بررسی‌ها، حماس پاسخ آن را ارسال خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ تن افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافت
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی