Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@19:28:11 GMT

روي موج صبح جمعه / جان علي چگونه جان گرفت

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۰۰۰۷

روي موج صبح جمعه / جان علي چگونه جان گرفت

خبرگزاري آريا - هموطنانمان سال‌هاست با برنامه‌هاي صبح جمعه که ساختاري شاد و مفرح دارد، جمعه‌هاي خود را سپري مي‌کنند. برنامه جمعه ايراني که جمعه‌صبح‌ها از ساعت 9 تا 11 از شبکه ايران (موج 90 اف ام) پخش مي‌شود، هر هفته از 27 آذر 94 روي آنتن مي‌رود. تهيه‌کنندگي و سردبيري اين برنامه به عهده ساجد قدوسيان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسيم رفيعي و عليرضا جاويدنيا گوينده‌هاي آن هستند. موسيقي اين مجموعه را مجتبي تيموري، حسن مصطفي‌پور و محمد تيموري، همزمان با ضبط برنامه مي‌نوازند و صداپيشگان مشهوري همچون اصغر سمسارزاده، عباس محبي، شوکت حجت، عباس نباتي، محمدي صباغي، داوود منفرد، مرتضي تبريزي، حسين رفيعي، فرانک رفيعي، گلچهره زند، آرش راسخ، رادمان غروي، زهره کدخدازاده، سارا جعفري، علي زکريايي، افشين مقراضي، مهرداد اميررضايي و ستاره حسيني در آن ايفاي نقش مي‌کنند. صدابرداري اين برنامه را مجيد آينه برعهده دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، کاراکتر جان‌علي را سال‌هاست که مي‌شناسيم و بسياري از ما سال‌هاي متمادي است که از او خاطره داريم. عباس محبي صداپيشه اين شخصيت است که جان‌علي را با خود به راديو جمعه آورده است. او همچنين در بخش‌هايي از اين برنامه نيز نويسندگي مي‌کند با اوگفت و .گوي کوتاهي داشتيم
در جنگ راديو جمعه چه فعاليت‌هايي داريد؟
من در زمينه نويسندگي هم نمايش و هم اشعار طنز با اين برنامه همکاري دارم. همچنين تيپ‌هاي مختلفي را هم اجرا مي‌کنم که يکي از آنها شخصيت جان‌علي است.
به نظر شما اين‌که نويسنده، مجري نوشته‌هاي خودش باشد، چه تاثيري بر ارائه نقش دارد؟
طبيعتا اگر نويسنده موقع نوشتن، بازيگر را بشناسد، مي‌تواند نقش را مناسب شخصيت کاراکتر از آب درآورد و خب وقتي مولف خودش بازيگر باشد، براحتي مي‌تواند نقش را به اجرا درآورده و در مواقع لزوم، قسمت‌هايي را به‌صورت بداهه به نقش اضافه يا حتي از آن کم کند که در اين صورت، نمايش‌ها براي خود ما و شنوندگان دلچسب‌تر خواهد بود.
از نقش‌هاي ديگرتان در راديو جمعه بگوييد.
من در اينجا نقش آقا ماشاءالله و دايي‌جان را داشتم. اخيرا تيپ جديدي را هم با عنوان کدخدا ارائه دادم. جان‌علي هم که از 16 سالگي همراه من است.
با شادکردن مردم سروکار داريم
شوکت حجت از دوبلورها و گوينده‌هاي قديمي راديو و تلويزيون است که صداي او را در نقش‌هاي کودکانه بسياري از جمله سکارو در ميتي‌کومان، پني در کارآگاه گجت، ايکيوسان، فيليکس در قصه‌هاي جزيره و بسياري ديگر شنيده و به‌نوعي با آنها زندگي کرده‌ايم.
شوکت حجت هم با ما درباره راديو جمعه .صحبت کرده است
از آخرين فعاليت‌هايتان برايمان بگوييد.
فعاليت تخصصي من دوبله است و الان نزديک به 25 سال است که مديردوبلاژ هستم و به صورت تخصصي انيميشن کار مي‌کنم و در کنار ‌آن روزهاي يکشنبه براي ضبط برنامه راديو جمعه مي‌آيم.
در راديو جمعه چه کاراکترهايي داريد؟
اينجا به جاي پسرشيطاني به نام سرسام صحبت مي‌کنم. نقش خانم منقاشيان (که خانمي عصبي و همسرآقاي منقاشيان است) و دو سه کاراکتر ثابت ديگر را هم دارم.
به نظر شما اساسا وجود برنامه‌هاي طنز چه ضرورتي دارد؟
کلا حسن برنامه‌هاي طنز اين است که علاوه بر شاد کردن مردم به نوعي با طنازي، حرف مردم را به گوش مسئولان مي‌رساند و به نوعي دردي را از دوش مردم برمي‌دارد و من از اين لحاظ خوشحالم که قسمتي از زندگي من اين است که با شاد کردن مردم سرو کار دارم و همان‌طور که هميشه گفته‌ام، آرزو دارم روزي به صلح جهاني برسيم.
گفت و گو با ديگر عوامل و دست اندرکاران برنامه پرمخاطب جُنگ راديو جمعه را مي توانيد در ضميمه قاب .کوچک روزنامه جام جم بخوانيد

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود

علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی در مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک اعلام کرد که چهارمین دوره از این جشنواره بین المللی می‌شود و قرار است در تمام قالب‌ها برگزار شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با حضورعلی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی، جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان رادیو، برنامه سازان، اهالی رادیو و اصحاب رسانه در استودیو شماره یک ساختمان شهدای معاونت صدا با معرفی برگزیدگان در بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل عصر سه شنبه چهارم اردیبهشت، همزمان با سالروز رادیو برگزار شد.


علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی ضمن قدردانی از اهالی رادیو در سالروز ۸۴ سالگی این رسانه گفت: بالندگی رادیو مدیون زحمات همکاران ما در رادیو است. امروز سالی پرشکوه برای رادیو بود. طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، رادیو در مقایسه با سال گذشته افزایش مخاطب داشته است.


معاون صدا با اشاره به دلایل برگزاری جشنواره مستند رادیو افزود: مستند رادیویی یکی از قالب‌های برنامه سازی است که نیاز به احیا داشت. این قالب فراموش شده بود و ما با برپایی جشنواره پژواک تلاش کردیم تا این قالب جذاب برنامه سازی را زنده کنیم. حیف بود این قالب تاثیرگذار که بهترین ساختار برنامه سازی برای تبیین پیشرفت‌های کشور است، مغفول واقع شود.


وی ضمن قدردانی از ریاست سازمان صدا و سیما از بین المللی شدن چهارمین دوره از جشنواره پژواک خبر داد و عنوان کرد: سال آینده چهارمین دوره، بین المللی برگزارخواهد شد و قرار است تمام قالب‌های برنامه سازی در رادیو را پوشش دهد.


بخشی زاده یادآور شد: جا دارد یاد و خاطره مرحومه صدیقه اعتماد سعید، مدیر فقید شبکه رادیویی سلامت را گرامی داشته باشیم که سال‌ها برای خانواده رادیو زحمت کشید.


معاون صدا با اشاره به سند تحول در رسانه ملی گفت: رادیو در جهت تحول گام‌های بسیاری برداشته است و قرار است این مسیر با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.
بخشی زاده در ادامه به بحث ذائقه شناسی مخاطب اشاره کرد و افزود: ما باید به فکر سلیقه و ذائقه مخاطبان باشیم.


معاون صدای رسانه ملی با تاکید بر اینکه ما باید برای پاسداشت زبان فارسی تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از متولیان زبان فارسی، رسانه ملی است و ما سعی می‌کنیم مساله آموزش در این حوزه را با جدیت پیگیری کنیم.


بخشی زاده در پایان گفت: رویکرد اصلی ما در رادیو، امیدآفرینی و نشاط آفرینی خواهد بود.


حمیدرضا افتخاری، دبیر جشنواره با یادی از شهید تهرانی مقدم گفت: این شهید افتخار و سربلندی ما در اجرای عملیات تنبیهی وعده صادق بود.


وی افزود: به عنوان کسی که ۲۸ سال از زندگیش را در رادیو گذرانده این روز را به اهالی رادیو تبریک می‌گویم. ما صدای لحظه‌ها هستیم. رادیو این توان را دارد که به روز و در لحظه صدایش را به گوش مخاطب برساند.


افتخاری در ادامه از افزوده شدن بخش جدیدی به جشنواره خبر داد و افزود: در یک ماه باقیمانده یک بخش ویژه به اختتامیه جشنواره اضافه کردیم و قرار است مستند‌هایی که با محوریت عملیات تنبیهی وعده صادق پخش شده، اختصاص بدهیم.


دبیر جشنواره پژواک در پایان صحبت هایش یاد هنرمندان و پیشکسوتان رادیو را که امروز در میان ما نیستند، گرامی داشت و بیان کرد: یاد عزیزان درگذشته گرامی و آرزوی سلامتی برای استاد مسعود اسکویی داریم که در بستر بیماری هستند.


در بخشی از این مراسم از محمد قربانی پیشکسوت رادیو تجلیل شد.

همچنین برگزیدگان در بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر و مشاغل معرفی شدند که به شرح ذیل است:


برگزیدگان بخش مشاغل
فهرست برندگان گویندگی مرد
برگزیده: مهبد قناعت پیشه / نام برنامه: شما و صبا/ شبکه: رادیو صبا
برگزیده: پیمان طالبی / نام برنامه: جوان ایرانی سلام / شبکه: رادیو جوان

فهرست برندگان گویندگی زن
برگزیده: آرزو جعفرپور / نام برنامه: جوونی مجاز / شبکه: رادیو جوان

فهرست برندگان گزارشگری
برگزیده: گیتی محمدی / نام برنامه: سلام صبح به خیر / شبکه: رادیو ایران
دیپلم افتخار: زهرا متقیان / نام برنامه: روزی نو گروه ۱ / شبکه: رادیو اقتصاد

فهرست برندگان برگزیدگان بازیگری
برگزیده: مهدی مجنونی / نام برنامه: تهران من / شبکه: رادیو تهران

فهرست برندگان نویسندگی
برگزیده: محمدرضا حاج حیدری / نام برنامه: سرزمین من / شبکه: رادیو فرهنگ
دیپلم افتخار: فاطمه شهبازی / نام برنامه: زیست رو / شبکه: رادیو سلامت

فهرست برندگان صدابرداری
برگزیده: مجید آینه / نام برنامه: یک دو صدا / شبکه: رادیو قرآن
دیپلم افتخار: محمد خاتونی / نام برنامه: بوستان تلاوت / شبکه: رادیو قرآن

فهرست بخش برنامه‌های مستمر صبحگاهی
برگزیده: امیرحسین ثقفی/ نام برنامه: شهر آفتاب/شبکه: رادیو تهران
دیپلم افتخار: امیر اکبری/نام برنامه: صبح صبا/ شبکه: رادیو صبا
دیپلم افتخار: مجتبی حسنی/ نام برنامه: جوان ایرانی سلام/شبکه: رادیو جوان

فهرست بخش برنامه‌های مستمر ترکیبی
برگزیده: مینا نیکانیک/نام برنامه: تهران من/شبکه: رادیو تهران

فهرست بخش برنامه‌های مستمر مسابقه
برگزیده: منصوره توحیدلو/ نام برنامه: چوبخط/شبکه: رادیو جوان

فهرست بخش برنامه‌های مستمر تولید محتوای مردمی
برگزیده: الهه سلحشور/ نام برنامه: شما و صبا/ شبکه: رادیو صبا

فهرست برندگان بخش مستندنگاری
برگزیده: حسن حیدرزاده/ نام برنامه: کوچک، بزرگ، بزرگتر/ شبکه: رادیو معارف
منتخب: جمیله توکلی شاندیز/ نام برنامه: زخمه‌های عاشقی/ شبکه: مرکز خراسان رضوی
دیپلم افتخار: سمیرا شرافتی نژاد/نام برنامه: طنین کوهساران/ شبکه: مرکز خراسان شمالی
دیپلم افتخار: مریم هدیه لو/نام برنامه: باور‌های اصیل یک کودک کش/ شبکه: رادیو ایران
دیپلم افتخار: طلیعه السادات کمالی/ نام برنامه: بازنمایی خانوار در شبکه‌های اجتماعی/رادیو: ایرانصدا
دیپلم افتخار: هاجر کوشکی/ نام برنامه: تکیه گاه/ شبکه: مرکز فارس

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
برگزیده: مجتبی محمدی/نام برنامه: خط مقدم/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع حجاب و عفاف
برگزیده: مهدی میرزایی/ نام برنامه: مثل مریم/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع قهرمان ایرانی
برگزیده: فرانک سعیدی آریا/ نام برنامه: فرزند ایران/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع محیط زیست
دیپلم افتخار: سیما پاتیمار/ نام برنامه: آوای زمین/شبکه: رادیو ایران

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی - اسلامی
برگزیده: انسیه شمس اللهی/ نام برنامه: موسیقی کبیر/ شبکه: رادیو صبا

فهرست برندگان مستند‌های مستمر با موضوع آزاد
برگزیده: مهدی حجت پناه/ نام برنامه: سرزمین امام باره ها/شبکه: رادیو معارف
دیپلم افتخار: محسن شاهمرادی/نام برنامه: آسیا در جام/شبکه: رادیو ورزش

دیگر خبرها

  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه پنجم اردیبهشت
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • برنامه «پل مدیریت» از رادیو تهران
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم