Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-02@16:01:36 GMT

برای اینکه چاق نشویم چه کار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۱۸۲۷

برای اینکه چاق نشویم چه کار کنیم؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با آرامش غذا خوردن، عاملی است برای جلوگیری از افزایش دریافت انرژی و اگر سریع غذا بخورید بیشتر چاق می‌شوید. به‌گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت در خصوص استعداد چاقی در برخی از افراد افزود: اغلب خانم‌ها و آقایان درباره اضافه وزنشان می‌گویند: ما کلا استعداد چاقی داریم؛ آب هم می‌خوریم چاق می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی این موضوع، صحت ندارد.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است افرادی که دچار چاقی یا اضافه وزن می‌شوند اگر جنبه مرضی نداشته باشند یعنی کم کاری تیروئید، کیست تخمدان و بیماری‌هایی که منجر به چاقی می‌شوند در اکثریت قریب به اتفاق این افراد، بین انرژی دریافتی و مصرف آن تعادل برقرار نمی‌کنند یا غذای خود را در چند دقیقه و سریع میل می‌کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: وقتی که غذا‌ها را به علت افت قند خون و یا گرسنگی شدید تناول می‌کنید زمان لازم است که این غذا جویده و بلیعده و هضم شود و به مرحله‌ای برسد که مرکز سیری و گرسنگی اعلام بکند که به اندازه نیاز، انرژی و مواد مختلف را دریافت کرده اید.
وی با بیان اینکه این زمان بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد، ادامه داد: از اینرو، با آرامش غذا خوردن، عاملی است برای جلوگیری از افزایش دریافت انرژی و اگر سریع غذا بخورید بیشتر چاق می‌شوید.
مظهری در پایان با بیان اینکه با ورزش می‌توانید وزن خود را کنترل کنید، اظهارداشت: برای جلوگیری از چاقی باید نخست، سرعت غذاخوردن را کم سپس به سرعت فعالیت بدنی خود اضافه کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

کد خبر 6093451

دیگر خبرها

  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • هاشمی‌نسب: قهرمان شویم یا نشویم به استقلال افتخار می‌کنیم
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • بعید است دفاعیات نتانیاهو به جلوگیری از حکم دیوان لاهه کمک کند | پیامدهای حکم لاهه برای نتانیاهو
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیری از صدور حکم ضدسران تل‌آویو