Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-19@16:41:58 GMT

نکاتی که قبل از سفر به مسکو باید بدانید

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۱۸۳۳

به گزارش پارس نیوز،  مسکو، پایتخت کشور روسیه دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی است: قلعه‌ای با دیوارهای قرمز رنگ به نام «کرملین»، کلیسای سنت باسیل که شاهکاری از معماری روسیه است و پارک گورکی که پارک مرکزی روسیه بشمار می‌رود در آن خودنمایی می‌کنند و سالانه گردشگران بسیاری را به سمت این کشور سردسیری می‌کشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما برای داشتن سفری راحت و بی‌مشکل خوب است برخی از نکات را بدانید و در آنجا رعایت کنید. برای آگاهی از این ترفندها، در ادامه همراهمان باشید.

برای تلفن همراه خود، سیم‌کارت کشور روسیه خریداری کنید در مسکو اینترنت پرسرعت LTE از اپراتورهای مختلفی در دسترس است که عموما قیمت‌های مناسبی دارند.
استفاده از سیم‌کارت محلی این مزیت را دارد که علاوه بر امکان برقراری تماس تلفنی، دسترسی به منابعی همچون نقشه، برنامه‌های ترجمه زبان، ویکی‌پدیا و … بهتر و سریع‌تر خواهد بود و همانند یک شهروند روسی می‌توانید از برنامه‌های مسیریابی و نقشه‌های شهری بهره‌مند شوید.

در مسکو اینترنت پرسرعت LTE از اپراتورهای مختلفی در دسترس است که عموما قیمت‌های مناسبی دارند. به‌طور مثال می‌توانید از اپراتور «مگافون» و «Beeline» سیم‌کارت‌هایی تهیه کنید که با موبایل‌های آنلاک شده سازگاری دارند. شما می‌توانید با پرداخت 1 دلار در هر روز از اینترنت نامحدود برخوردار شوید.
برای موبایل خود یک یا دو باتری زاپاس همراه داشته باشید   سرمای زیاد موجب خاموش شدن گوشی می شود
هوای سرد موجب از کار افتادن باتری در وسایل الکترونیک می‌شود. شاید در شهر خودتان با یک بار شارژ یک روز کامل بتوانید از موبایلتان استفاده کنید. اما در شهر مسکو به دلیل پایین بودن دمای هوا ممکن است موبایل به‌طور ناگهانی خاموش شود. حتی ممکن است باتری مثلا شارژ 40 یا 50 درصدی را نشان دهد، اما سرمای زیاد موجب خاموش شدن گوشی شود و تصور کنید که باتری آن تمام شده است.

حتی اگر باتری هنوز پر باشد هم نمی‌توانید تلفن‌همراه را دوباره روشن کنید و باید باتری آن را عوض کنید تا قابلیت استفاده از موبایل را پیدا کنید. البته این موارد فقط در هوای بسیار سرد و دمای بسیار کم هوا ممکن است پیش بیاید.
امکان دارد که GPS موبایل شما در مرکز شهر درست کار نکند   در مرکز شهر نمی‌توانید از نقشه‌های آنلاین برای تعیین مسیر خود استفاده کنید.
در اطراف کاخ کرملین مسکو، برای دور نگه داشتن پهپادها و وسایل جاسوسی، سخت‌افزارهایی برای از بین بردن سیگنال‌های GPS کار گذاشته شده است. از این‌رو در این منطقه از شهر نمی‌توانید از نقشه‌های آنلاین برای تعیین مسیر خود استفاده کنید. در عوض یا باید از محلی‌ها آدرس بپرسید، یا از نقشه‌های کاغذی برای یافتن مقصد خود کمک بگیرید.
پیش از سفر جملات ساده روسی را یاد بگیرید تا راننده‌های تاکسی جیبتان را خالی نکنند
در خیلی از شهرهای توریستی جهان، شهروندان فرصت‌طلب از ناآگاهی گردشگران خارجی استفاده کرده و تا می‌توانند آن‌ها را تیغ می‌زنند. این رسم در مسکو هم رواج دارد. بنابراین قبل از اینکه بخواهید با افتخار انگلیسی صحبت کنید، به این فکر کنید که ممکن است یک کرایه 25 دلاری، 100 دلار برایتان آب بخورد. مخصوصا تاکسی‌های فرودگاه بیشتر از تاکسی‌های داخل شهری مسافران را گول می‌زنند و تا جای ممکن پول اضافه از آن‌ها می‌گیرند.

برای اینکه در دام این سواستفاده‌کننده‌ها نیفتید، توصیه می‌کنیم پیش از سفر به مسکو، چند جمله ساده برای مکالمات روزمره را بیاموزید.
مترجم Yandex در مسکو بسیار بهتر از مترجم گوگل کار می‌کند یاندکس تقریبا حکم گوگل را در کشور روسیه دارد
پیش از سفر به شهر مسکو، اپلیکیشن مترجم Yandex را نصب کنید تا مفهوم همه جملات و کلمه‌های روسی که نمی‌دانید را بگوید. یاندکس تقریبا حکم گوگل را در کشور روسیه دارد و یک جست‌وجوگر محلی است. بنابراین، ترجمه کلمه‌های روسی را بسیار دقیق‌تر از گوگل انجام می‌دهد.
وقتی وارد خانه کسی می‌شوید حتما کفش‌های خود را در بیاورید   با کفش وارد خانه نشوید
در روسیه و شهر مسکو رسم بر این است که هنگام ورود به خانه مردم باید حتما کفش‌های خود را دربیاورید. دقیقا مثل رسم ما ایرانی ها. برای اینکه با کفش در همه سطح شهر و همه کثیفی‌ها راه رفته‌اید و چندان جالب نیست که با روی پارکت یا فرش بیایید.
هنگام دست دادن با فردی دیگر حتما دستکش خود را از دست خارج کنید احترام بگذارید
در شهر مسکو و البته سراسر روسیه، یکی از فرهنگ‌های رایج این است که هنگام دست دادن با فرد دیگری باید حتما دستکش‌های خود را در بیاورید. این کار نشانه ادب و احترام شما به فرد مقابل است.
متروی مسکو بسیار زیباست   بیشترین زمانی که معطل آمدن قطار خواهید شد شاید سه دقیقه باشد.
متروی شهر مسکو علاوه بر امن و مطمئن بودن، بسیار پرسرعت است و برای همه نواحی شهر هم خط و ایستگاه دارد. خطوط متروی مسکو همیشه در راه توسعه و بزرگ شدن هستند. بیشترین زمانی که معطل آمدن قطار خواهید شد شاید سه دقیقه باشد. از همه جالب‌تر اینکه ایستگاه‌های متروی مسکو دارای وای‌فای رایگان هستند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب واقعیت تعمیق دوستی باکو با مسکو و تهران را نمی بیند/ جمهوری آذربایجان هر روز به روسیه نزدیک تر می شود

به گزارش جماران، دیوید آ. گریگوریان، اقتصاددان کهنه کار صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن و جورج منشیان، تحلیلگر سیاست مستقر در آتن، متخصص در قفقاز و خاورمیانه و محقق در موسسه دفاع و امنیت واشنگتن در نوشتاری برایGeopoliticalfuture نوشتند:

در ژئوپلیتیک، همه چیز به ندرت در واقعیت همانطور است که به نظر می  رسد.  تعداد بسیار کمی از نقاط روی زمین این نکته را بهتر از جمهوری آذربایجان نشان می دهند، یک کشور مستبد نفت خیز که بین روسیه و ایران قرار گرفته و خود را به عنوان یک کشور مسلمان سکولار معرفی می کند.

از منظر سیاستمداران آمریکایی و اروپایی که اشتهای زیادی به خاویار سیاه دارند، آذربایجان یک متحد ارزشمند برای غرب است. ظاهراً این کشور اهرمی را علیه نفوذ روسیه و ایران در قفقاز فراهم می کند و اغلب به عنوان دوست اسرائیل نام برده می شود و تقریباً 60 درصد نفت مورد نیاز اسرائیل را در ازای خرید تسلیحاتی که در جنگ با ارامنه مصرف می شوند، تامین می کند.  اغلب در این محاسبات شبکه پیچیده ای از روابط بین رژیم آذربایجان در باکو و حاکمیت های  روسیه و ایران نادیده گرفته می شود.

رابطه آذربایجان با روسیه بارزترین و البته مخرب ترین بخش است. باکو وارد شراکت راهبردی با مسکو شد که با بیانیه «تعامل متفقین» در فوریه 2022 تثبیت شد، درست دو روز قبل از حمله روسیه به اوکراین. این اتحاد گسترش یافته و شامل تبادل اطلاعات و تجارت هیدروکربن می شود و به آذربایجان اجازه می دهد تا با ارسال نفت و گاز روسیه به اروپا تحریم های غرب را به سخره بگیرد.

در حالی که حمایت جمهوری آذربایجان از تمامیت ارضی اوکراین در برخی مواقع پر سر و صدا بوده اما تعاملات مالی و سیاسی رو به رشد با مسکو آشکار شده است. آذربایجان به روسیه برای دور زدن تحریم ها کمک می کند و یکی از چهار مقصد اصلی الیگارش های روسی در طول جنگ اوکراین بوده است.

 علاوه بر این، رژیم باکو از تلاش‌های میانجی‌گری روسیه بین ارمنستان و آذربایجان حمایت کرده و در عین حال ابتکارات ایالات متحده و اتحادیه اروپا را رد کرده است. باکو همچنین از میانجیگری ایران بر اساس موضع تهران مبنی بر اینکه مناقشات منطقه ای باید «بدون دخالت کشورهای غیرمنطقه ای و غربی» حل و فصل شود، استقبال کرده است.

 روابط آذربایجان با ایران در مقاطعی تیره شده است. تهران نسبت به موارد متعددی از جمله استفاده از پهپادهای ساخت اسرائیل توسط نیروهای مسلح آذربایجان در منطقه مورد مناقشه آرتساخ ابراز نگرانی کرده است.

 با این حال، تحولات اخیر نشان دهنده گرم شدن روابط بین آذربایجان و ایران است که باید سیاستگذاران در غرب و به ویژه آنها در اسرائیل را نگران کند. در 7 اکتبر 2023 مصادف با حمله حماس به جنوب سرزمینهای اشغالی، جمهوری آذربایجان و ایران توافقنامه‌ای را درباره کریدور ارس امضا کردند. این پروژه که شامل ساخت یک بزرگراه و یک پل راه آهن است، برای اتصال آذربایجان و منطقه آن نخجوان از طریق خاک ایران طراحی شده است.

 قرارداد کریدور ارس بخشی از عادی سازی گسترده تر بین ایران و آذربایجان است، از جمله توافق نامه های مهمی که از سپتامبر 2023 امضا شده است. علاوه بر این، گزارش هایی وجود دارد که نشان می دهد ایران در سرزمین هایی که آذربایجان در طول جنگ 2020 و پس از آن با ارمنستان به تصرف خود درآورده است، سرمایه گذاری خواهد کرد. علاوه بر این، جهش قابل توجهی (33 درصد در 9 ماهه نخست سال 2023) در تجارت ریلی ایران و آذربایجان وجود داشته و کارشناسان رشد بیشتر تجارت دوجانبه را پس از تکمیل کریدور ارس پیش بینی می کنند.

اما این همه ماجرا نیست. در 7 ژانویه 2024، ایران و آذربایجان توافقنامه ای را در مورد ساخت راه آهن رشت - آستارا با هدف از بین بردن شکاف دیرینه در کریدور حمل و نقل بین المللی شمال - جنوب موسوم به INTSC نهایی کردند.   

کریدور حمل و نقل بین المللی شمالی – جنوب ، یک کریدور 7200 کیلومتری است که مسیرهای جاده ای، ریلی و دریایی را در بر می گیرد . این کریدور دومین شهر بزرگ روسیه، سنت پترزبورگ، را از طریق آذربایجان و ایران به بندر بمبئی، هند وصل می کند و کانال سوئز را دور می زند.

 این کریدور  به عنوان کانالی برای روسیه برای دور زدن تحریم‌های غرب، جایگزینی مسیرهای تجاری اروپا و گسترش نفوذ اقتصادی خود در جنوب آسیا پیش‌بینی شده بود. این کریدور حمایت مالی دولت پوتین را به‌ویژه در تأمین مالی پروژه راه‌آهن رشت-آستارا جلب کرده است.

 تکمیل قریب‌الوقوع راه‌آهن رشت-آستارا در آستانه افزایش تجارت بین روسیه، ایران و آذربایجان است. کارشناسان پیش بینی می کنند که حجم کل محموله های حمل و نقل ریلی به تنهایی تا قبل از سال 2030 به حداقل 15 میلیون تن در سال خواهد رسید.

 نقش آذربایجان به عنوان یک تسهیل کننده، موقعیت روسیه را در جنگ علیه اوکراین تقویت خواهد کرد.  این کریدور پتانسیل بسیار زیادی را برای اقتصاد روسیه ارائه می‌کند و امکان دسترسی مسکو را به شرکای تجاری مهم می‌دهد تا بودجه بیشتری را برای کمپین خود در اوکراین فراهم ‌کند.

 این ابتکار برای ایران نیز اهمیت قابل توجهی دارد و راهی برای دور زدن تحریم های غرب و ایجاد ارتباط مستقیم زمینی با روسیه، متحد اصلی، ارائه می دهد. تکمیل این کریدور می تواند ایران را از انزوا خارج کند و آن را به یک مرکز تجاری بزرگ در اوراسیا تبدیل کند.

تحت رهبری خانواده علی اف، آذربایجان از سال 1993 به عنوان یک رژیم استبدادی که به دلیل عدم برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه، سرکوب مخالفان سیاسی و زندانی کردن روزنامه نگاران و فعالان مشهور است، فعالیت می کند. تمایل باکو برای باقی ماندن به عنوان یک شریک انرژی برای اروپا و یک تامین کننده برای اسرائیل، بخش مهمی از تلاش این رژیم برای تضمین مشروعیت داخلی و خارجی است.

نویسندگان این مطلب در ادامه نوشتند؛ بنابراین، سیاستگذاران غربی با یک سوال مهم روبرو هستند: آیا صرفاً برای اطمینان از دسترسی به ذخایر نفتی رو به کاهش باکو، نادیده گرفتن روابط اقتصادی و مالی عمیق آذربایجان با روسیه و ایران، همراه با سابقه افتضاح حقوق بشری آن، موجه است؟

در پایان این مطلب آمده است: ادامه روابط با آذربایجان، علیرغم رویه های اقتدارگرایانه آن، می تواند برای اسرائیل نیز کوته بینانه باشد. زمان آن فرا رسیده است که رهبران اسرائیل نگرانی های اخلاقی مرتبط با حمایت از آذربایجان در برابر ارمنستان را بپذیرند.

 

 

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو
  • قربانی در بین بهترین‌های روسیه (عکس)
  • غرب واقعیت تعمیق دوستی باکو با مسکو و تهران را نمی بیند/ جمهوری آذربایجان هر روز به روسیه نزدیک تر می شود
  • تحولات اوکراین|اوضاع در جبهه نبرد به نفع مسکو تغییر کرده است
  • شکست اورنبورگ در جام حذفی روسیه با وجود درخشش قربانی
  • روز شاد سپاهانی‌ها: لژیونر هم گل زد
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • قربانی همزمان با سپاهان بازی می‌کند
  • دو کشوری که حمله ایران به اسرائیل را محکوم نکردند علیه آمریکا متحد می شوند
  • اتحاد روسیه و چین علیه آمریکا پس از حمله ایران به اسرائیل