Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  موسوی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان یزد با گرامی داشت روز هوای پاک گفت:با توجه به فعالیت های صنعتی ،تجاری وتردد خودروها در استان ، به گونه ای عمل شود تا آلاینده ها کاهش پیدا کند.

موسوی افزود: با اقداماتی در چند سال گذشته انجام شده خوشبختانه آلودگی هوا از 8روز به 4روز کاهش پیدا کرده است وامید واریم با مشارکت همه دستگاه های اجرایی ومردم آلودگی را به حد اقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میر زاده کار شناس پایش هوا محیط زیست استان نیز از راه اندازی سیستم سنجش آلودگی هوا در استان یزد خبر داد وگفت:دستگاه های سنجش ذرات کمتر از 2.5 میکرون درایستگاه های اردکان ، میبد ، بافق و مهریز نصب و راه اندازی شده اند.

وی افزود:این دستگاه به صورت 24 ساعته بر اساس روش های استاندارد و بین المللی ، پایش و سنجش کیفیت هوا را انجام می دهند. 

درفصل های بهار و زمستان، معمولا به دلیل تغییرات فصلی و همچنین مسئله وارونگی دما شاهد بیشترین میزان آلودگی هستیم که در 9 ماه سال جاری آلودگی هوا در یزد 27 روز گزارش شده که در9 ماهه مشابه سال 95 ، 94 به ترتیب 29 روز و 44 روز شاهد آلودگی هوا بوده ایم که نسبتا شاهد کاهش میزان تعداد روزهای آلوده هستیم.

اخیرا برای شفاف سازی و ارائه اطلاعات دقیق تر و در زمان مناسب به مردم ، سامانه آنلاین مشاهده وضعیت کیفیت هوا، در سطح کشور و استان یزد نیز راه اندازی گردیده است تا مردم درهرکجا که هستند بتوانند وضعیت کیفی هوای شهر را مشاهده کنند ادرس این سامانه Aqms.doe.ir ،سنجش آلودگی هوای یزد،می باشد ضمن اینکه جهت راحتی کار ودسترسی سریعتر اپلیکیشنی تحت عنوان پایش کیفی هوای کشور برای گوشی های اندورید طراحی شده که مردم عزیز میتوانند با دانلود این اپلیکیشن از برنامه بازار ،وضعیت کیفی هوای استان وبه تفکیک هر شهرستان مطلع وآگاه شوند.

در روز هوای پاک تعدادی از دوستداران طبیعت ومحیط زیست بذر بادام کوهی را در منطقه کوهستانی شیرکوه کاشت کردند تا شاهدهوایی پاک و آسمانی آبی در استان باشند.

استفاده از وسایل نقلیه عمومی و گسترش فضای سبز ، موثرترین راهکار کاهش آلودگی هوااست.

انتهای پیام/ ی

تلاش برای کاهش آلودگی هوا

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان گفت: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مفاد این قانون اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا معافی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: طی سال ۱۹۵۲، ساکنان لندن پنج روز آلودگی شدید هوا را تجربه کردند و آمار بالایی از مرگ‌ومیر در پی آن به ثبت رسید که این موضوع منجر به وضع قانون هوای پاک در لندن شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد و از جمله آن می‌توان به لزوم استفاده و بهره‌مندی از سوخت مناسب و رفع آلودگی واحدهای صنعتی در مهلتی معین اشاره کرد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مواد این قانون اجرایی نشده است.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان مربوطه در سال ۱۳۹۳، شاهد ثبت ۸۵ هزار مورد سرطان جدید بودیم و در سال ۱۴۰۰، صحبت از ثبت ۱۱۲ هزار مورد و پیش‌بینی‌ها بر این بود که در سال ۱۴۰۴، شاهد ثبت ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید باشیم، اما با گذشت دو سال و در سال ۱۴۰۲، طبق اعلام مسئولان بهداشت کشور، ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید به ثبت رسید.

معافی با بیان اینکه میزان تولید گازهای نامناسب در کشور برابر با ۱۱۵ میکروگرم و میزان متوسط جهانی تولید این گازها برابر با ۶۳ میکروگرم است، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ مورد مبتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این آمار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی هوا به خصوص آلودگی ناشی از ترافیک، نقش اساسی در سرطان اطفال دارد، گفت: تماس مادر باردار با مواد سمی از جمله انواع سموم و هوای آلوده نیز می‌تواند منجر به افزایش ریسک ابتلای فرزند پس از تولد به سرطان شود.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با بیان اینکه تماس شغلی والدین با مواد سرطان‌زا حتی پیش از ازدواج در بروز سرطان در کودکان مؤثر است، اضافه کرد: به طور قطع نمی‌توان در یک جامعه آلوده، فضایی امن از لحاظ ریسک ابتلاء به سرطان برای فرزندان ایجاد و آنها را در یک محفظه قرنطینه کرد، از همین رو تمام افراد جامعه در خصوص کاهش آلودگی هوا باید به رسالت فردی و اجتماعی خود پایبند باشند.

کد خبر 751434

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • کیفیت هوای تهران امروز چگونه است؟
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا