Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از کرمانشاه ، سید ابوالفضل رضوی  معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور امروز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه گفت: گازرسانی، آبرسانی، جاده سازی وبرای روستائیان اگرچه لازم است اما کافی نیست و مشکل آنها را حل و فصل نمی کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور ابراز داشت: نظام برنامه ریزی در کشور با یکسری نقایص مواجه است و پس از پیروزی انقلاب تا به امروز نظام سیاسی و فرهنگی متحول شده اما متاسفانه نظام برنامه ریزی آنطور که باید تحول نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوی خاطر نشان کرد: گرچه از همان ابتدای انقلاب یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری آمایش سرزمینی بود اما هنوز محقق نشده است.

وی ابراز داشت: اگر نظام برنامه ریزی ما مرکز گرا و کوچک گریز و بزرگ گرا نبود و به مناطقی که باید توجه داشت و می دانست محل آغاز توسعه کجاست، شاهد بسیاری از مشکلات نبودیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، عامل توسعه را انسان معرفی کرد و گفت: اگر در این راستا آموزش داده نشود و برنامه ریزی نشود خود انسان می تواند یکی از موانع پیشرفت و توسعه باشد.

به گفته این مسئول اگر زمان و مکان توسعه هم خوب انتخاب نشود می تواند برعکس عمل کند و ما را از توسعه باز دارد.

وی ابراز داشت:

 

 

 

رضوی بیان داشت: سهم استانها بر اساس ۳ فاکتور درآمد خانوار، جمعیت و نرخ بیکاری جمعیت عشایری و روستایی تصویب شد که سهم استان کرمانشاه در این راستا ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: سهم وام در روستاهای مرزی وام با کارمزد ۴ درصد، روستاهای غیر مرزی وام با کارمزد ۶ درصد و مدت بازپرداخت یکسان با ۳ سال اول دوره تنفس و ۴ سال دوره بازپرداخت است.

این مسئول ادامه داد: وثایق این وام در وحله اول اجرای پروژه است و اگر بانکی در این مورد سخت گیری کند با آنها برخورد جدی خواهد شد.

وی اشاره ای به اختصاص وام مختص شهرستانهای زلزله زده - که توسط معاون رئیس جمهور اختصاص داده شد- کرد و افزود: ۲۰۰ میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی، ۲۰۰ میلیارد برای سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و ۲۰۰ میلیارد هم برای سرمایه ثابت اختصاص داده شد.

رضوی افزود: همانطور که رهبر انقلاب فرمود اقتصادمقاومتی بر پایه ۵ شاخصه مهم دانش بینان بودن، عدالت محور بودن، مردمی بودن، دورون زا و برون گرا بودن استوار است.

وی گفت: اعتقاده بنده این است که در روستاها سراغ اشتغال ۵ نسل پیش نباید برویم بلکه سراع دانش بنیان بودن برویم که کار اقتصادی در پیش دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور تاکید کرد:در استان کرمانشاه دانشگاهها باید به سمت بحث آموزش در راستای پرورش گیاهان دارویی و صنایع دستی بروند چرا که در این استان حرف برای گفتن دارد.

رضوی خاطر نشان کرد: دورن زا بودن از دیگر شاخص های مهم است، چرا که اگر چشمه ای که از خود او آب بجوشد بهتر از آن است که آب در او بریزند و جا دارد در این خصوص آموزش فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی و صنعت و معدن وارد عمل شوند.

وی در پایان افزود: در کلیه روستاهای زلزله زده ایجاد یک مرکز امداد و نجات خدمات، ایجاد یک ناحیه صنعتی و مجتمع آموزش و درمانی از اولویت ها است.

انتهای پیام/ز

 

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق  بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت:  بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع 90 درصد  متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار  از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی  برخی مواد را مصوب کردیم  و برنامه هفتم مصوب باردیگر به  شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان  را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد