Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثمره تلاش جوان بافقی برای کارآفرینی به‌وسیله تولیدی کبک در این شهرستان را باید مصداق عینی اقتصاد مقاومتی دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بافق خبر؛ در جامعه‌ای که اکثر جوانان بیکار و به دنبال کار هستند، تنها راه نجات برای فرار از بیکاری کارآفرینی است.

میثم تفکری کارآفرین پرورش‌دهنده کبک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبک از خانواده‌ی ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 درصد بیشتر است و انواع اسیدآمینه  ضروری در آن به‌وفور یافت می‌شود. به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری‌هایی چون ضعف اعصاب، ناراحتی‌های روانی و بی‌خوابی مصرف این گوشت را توصیه می‌کنند.

او پرورش کبک  را یکی از مهم‌ترین عرصه‌های اقتصاد مقاومتی دانست و با اشاره به وجود حداقل امکانات برای آغاز این حرفه گفت: کبک‌ها پرندگانی عادت پذیر هستند و خود را با شرایط مختلف وفق می‌دهند ولی بااین‌حال باید حداقل امکانات را برای آن‌ها فراهم نمود. کبک یکی از پرندگان پرخاصیت است که حتی تخم کبک نیز خاصیت دارویی داشته و ازلحاظ اقتصادی نیز سود خوبی دارد.

این جوان 36 ساله و موفق، در مورد چگونگی راه‌اندازی واحد پرورش کبک در مصاحبه با خبرنگار بافق خبر گفت: یک واحد پرورش کبک به نام شرکت تعاونی ماکیان باران بافق در 45 کیلومتری جاده قدیم بافق بهاباد احداث کردیم که ساخت‌وساز این مکان از سال 1393 آغاز شد و خرداد 1396 به بهره‌برداری رسید.

وی در ادامه افزود: با نامه‌نگاری به اداره  منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و محیط‌زیست 6 هزار متر زمین را به‌صورت اجاره‌ای در اختیار ما قراردادند و تسهیلات و وام نیز از طریق بانک کشاورزی و صندوق توسعه سرمایه دریافت و هزینه‌ای نیز خودم گذاشتم و کار را آغاز کردم.

تفکری در خصوص تعداد سالن‌ها و میزان ظرفیت آن نیز اظهار داشت: یک سالن مولد به ظرفیت 650 قطعه کبک که 150 قطعه نر و مابقی نیز ماده هستند، 4 سالن پرورشی  که هر سالن حدود 4 هزار قطعه کبک گوشتی نگهداری می‌شود و همچنین  دستگاه جوجه‌کشی با ظرفیت 10 هزار تخم در این واحد ساخته و راه‌اندازی شد.

این کارآفرین موفق هدف از راه‌اندازی این واحد را ایجاد اشتغال و عرضه کبک گوشتی، جوجه یک‌روزه و یک‌ماهه به بازار عنوان کرد.

تفکری تصریح کرد: با توجه به اینکه پرورش کبک یک دوره 4 ماهه است و این دوره باید تمام شود که کبک گوشتی به مرحله کشتار برسد وقت‌گیر و هزینه‌بر است و باید در این زمینه سعه‎صدر و صبر داشته باشیم. الحمدالله نسبت به گذشته بازار فروش خوب  شده ولی باید طوری باشد که بهتر، راحت‌تر و بدون واسطه بتوانیم کبک خود را بفروش برسانیم.

وی یادآور شد: هر کبک از زمانی که به دنیا می‌آید به‌طور میانگین 2 کیلو 300 گرم دانه می‌خورد. وزن کبک بین 450 تا 480 گرم می‌رسد. مواد خوراکی کبک شامل سویا، ذرت، صدف، سبوس گندم یا گندم، ویتامین‌ها و مواد معدنی و داروهای گیاهی (آویشن، مرزنجوش) است.

تفکری در خصوص حمایت مسئولین اذعان کرد: مسئولین در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی تلاش و از ما جوانان حمایت کنند تا بتوانیم در راستای فرمان‌های رهبری، اقتصاد مقاومتی را در کشور گسترش و به خودکفایی برسیم.

 

تفکری در پایان از رئیس جهاد کشاورزی به خاطر حمایت‌هایی که انجام داده قدردانی و از پدر و همسرش که مشوق اصلی او در این کار بوده تشکر کرد.

انتهای پیام/ع.ع

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است، گفت: امسال برای جهش تولید آبزیان پرورشی با مشارکت مردم برنامه‌ریزی لازم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سیدحسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: در راستای تحقق این شعار و طرح اقتصاد دریا پرورش آبزیان در بخش‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از افزایش تولید آبزیان پرورشی در استان‌های ساحلی کشور خبر داد و بیان کرد: تولید آبزیان پرورشی در دولت سیزدهم از افزایش قابل توجهی برخوردار شده به‌گونه‌ای که تولید آبزیان پرورشی از 1.2 میلیون تن در سال 1400 سال قبل به یک‌میلیون و 380 هزار تن رسید که 8 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی پرورش ماهی و میگو و سایر آبزیان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: استان بوشهر در عرصه پرورش آبزیان از جمله میگو و ماهی در قفس از جایگاه مهم و ممتاز برخوردار است و اکنون عملیات پرورش میگو در سایت‌های ساحلی استان بوشهر آغاز شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است خاطرنشان کرد: امسال برای جهش تولید آبزیان پرورشی با مشارکت مردم برنامه‌ریزی لازم شده است.

حسینی ادامه داد: با واگذاری سایت‌های پرورش ماهی و میگو و سایر آبزیان، دسترسی به تولید بیش از یک میلیون و 400 هزار تن هدف‌گذاری شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تقویت زیستگاه‌های آبزیان در سواحل را یکی دیگر از برنامه‌ها اعلام و تصریح کرد:  برای سال جاری تکثیر و رهاسازی 500 میلیون قطعه بچه ماهی هدف‌گذاری شده است.

انتهای پیام/190

  

دیگر خبرها

  • ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است
  • پول‌ طلا و نقره مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • ماجرای سیم کارت میلیاردی جوان گل‌فروش
  • بازارسازی برای فروش نفت و استفاده از دستاورد‌های دانش بنیانی بسترساز رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی شد
  • کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ترفند فروش طلا در سایت واسطه‌گر
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است
  • فرزاد موتمن :سینمای ایران نیازمند دگردیسی است/ چرا تنوع ژانر نداریم؟
  • انتقال هوایی یک مصدوم نیازمند فوری دریافت خدمات فوق تخصصی
  • سینمای ایران نیازمند دگردیسی است/ چرا تنوع ژانر نداریم؟