Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@15:01:47 GMT

مسدود شدن حساب ایرانیان در چین سوءتفاهم بود

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۴۳۸۸

مسدود شدن حساب ایرانیان در چین سوءتفاهم بود

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه مسدود شدن حساب ایرانیان در چین یک سوءتفاهم بوده است، گفت: این مشکل به تدریج در حال رفع است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجیدرضا حریری در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به سمینار ده و یازده بهمن ماه در حوزه فرصت های تجاری ایران و چین گفت: این روزها جو نامناسبی در خصوص رابطه ایران و چین در فضای مجازی شکل گرفته که دلایل سیاسی دارد و تقاضای ما این است که به این نکته توجه داشته باشند که رابطه ما با چین عمیق و گسترده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در دورانی به سر می بردیم که رابطه ما با دنیا قطع بود و اگر همکاری چینی ها نبود شرایط خیلی سخت پیش می رفت و هنوز هم برخی موارد در رابطه ایران و چین قابل بیان نیست و اگر ما در دنیا دچار مشکل هستیم با چین کمترین حد از آن را شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: علیرغم همه شایعات در فضای غیررسمی، رابطه ایران و چین بسیار خوب است و نباید رابطه شخصی را به رابطه ایران و چین نسبت داد و بخش هایی از حقیقت را به عنوان کل واقعیت معرفی کرد.

حریری با بیان اینکه در فضای بین المللی در حال منازعه با برخی از کشورها هستیم، گفت: آمار یازده ماهه سال ٢٠١٧ نشان می دهد که رابطه اقتصادی ایران و چین رشد داشته و حدود ٢٥ درصد از نفت ایران را چین خریداری کرده است و در صادرات غیرنفتی ٢٢.٥ درصد صادرات به چین می رود. البته چین مقصد اول واردات ایران هم هست و بنابراین منفعت اقتصادی ما بسیار بیش از این است و البته ما در شرایط عادی نیستیم.

حریری گفت: اگر تحریم هم نبود، باز هم چین شریک اول ایران برد و اکنون این کشور ٤٣٠٠ میلیارد دلار صادرات و واردات دارد و در مبادله با ١١٠ کشور دنیا، شریک اول تجاری آنها است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین خاطرنشان کرد: چین کشوری است که بزرگترین خریدار مواد اولیه است و اقتصاد ایران و چین مکمل همدیگر هستند.

وی افزود: عربستان و قطر و امارات هم با چین بیشترین مراوده را دارند و ایران اولین شریک تجاری چین در منطقه نیست و به هرحال منافع ملی ایران و چین پیوستگی دارد و از هم گسستنی نیست. اگر هیچ فشاری روی ما نبود اقتصاد ایران و چین باز هم مجبور به کار اقتصادی وسیاسی گسترده با هم بودند.

حریری گفت: گلایه هایی از سوی چینی ها نسبت به رفتار ایرانی ها در فضای مجازی مطرح شده و اگرچه تریبون های زیادی داریم و برخی مقامات اتاق بازرگانی برخی مطالبات را مطرح می کنند اما باید در رابطه با مسائل اقتصادی، از راه دیپلماتیک وارد شد و موارد را مطرح کرد.

وی افزود: از اردیبهشت سال جاری، فشارهایی که بر اساس گروه ناظر مالی برای ایرانی ها در دنیا ایجاد شده بود، در چین بیشتر شده است.

حریری با بیان اینکه گزارش های مسدود شدن حساب ایرانیان در چین ، به ما می رسید و در اتاق این موارد به طرف های چینی اطلاع داده می شد. حتی بانک مرکزی و وزارت خارجه نیز در جریان بودند؛ آنچه که از سوی سفارت ما در پکن اعلام شده این بوده که چنین مشکلاتی که بر اساس سوءتفاهم پیش آمده است، باید حل شود ولی در مذاکرات با طرف چینی به طور کلی حل شده ولی با تعداد زیاد  شعب بانکی چین امکان تاخیر در اجرا وجود دارد.

وی تصریح کرد: رابطه اقتصادی ایران و چین بسیار خوب است و مشکلات به بهترین شکل حل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عسگراولادی نیز در این نشست خبری  با اشاره به رابطه خوب ایران و چین گفت: ما باید به روابط مان با چین، به چشم روابط درازمدت نگاه کنیم و اینکه ، مردی که در کاخ سیاه و سفید نشسته، نتوانسته برجام را ملغی کند .

وی افزود: دانشجویی که اجازه کار تجاری ندارد، نباید در حساب خود رقم بالایی داشته باشد پس باید در این حوزه در چین به روال قانونی عمل کرده و مالیاتش را هم بپردازند.

ادامه دارد ...

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به پکن از دولت چین خواست که از نفوذ خود برای کنترل نقش ادعایی ایران در تشدید بحران فعلی منطقه تغییر رفتار "خطرناک" پیونگ‌یانگ استفاده کند.

به گزارش ایسنا، "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا که از ابتدای جنگ غزه با حمایت تمام‌عیار از رژیم صهیونیستی از مسئولیت خود در تشدید تنش‌ها در منطقه شانه خالی کرده است، در سفر به پکن ادعایی را علیه نقش ایران در بحران فعلی منطقه مطرح کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد، بلینکن که به پکن سفر کرده است، در کنفرانسی خبری گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود در منصرف کردن ایران و نیروهای نیابتی آن از گسترش درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

ادعای بلینکن درباره نقش ایران در گسترش این درگیری در حالی است که واشنگتن از ابتدای جنگ غزه که به تنش‌ها در منطقه دامن زده و در پی پاسخ‌ تلافی‌جویانه گروه‌های مقاومت منطقه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، بیم درگرفتن جنگی تمام‌عیار و گسترده در منطقه را ایجاد کرد، به حمایت دیپلماتیک، مالی و نظامی از تل‌آویو پرداخته است.

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

ایران با محکوم کردن حمایت آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تحت عنوان "حق اسراییل برای دفاع از خود" بر حمایت خود از آرمان آزادی‌بخش گروه‌های مقاومت فلسطینی تاکید کرده است‌.

با این حال، مقامات ایران ادعای آمریکا و متحدان آن مبنی بر حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها را که "نیروهای نیابتی ایران" خوانده می‌شوند را رد کرده و گفته است که آن‌ها به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

ایران اخیرا، به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق طی عملیات "وعده صادق" پاسخ داد و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از منافع ملی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد که بلینکن گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود برای فشار آوردن به پیونگ‌یانگ برای پایان دادن به رفتار خطرناک خود و مشارکت در گفتمان استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • ماجرای مشکل مرزی جدید با طالبان؛ سوءتفاهم بود
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K