Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان نمایش «سندرم پای بی قرار» از شهر مشهد معتقدست نبود آیین نامه مشخص برای انتخاب آثار بخش مرور و همچنین رقابت از نقاط ضعف جشنواره تئاتر فجر است.

عبدالله برجسته کارگردان نمایش «سندرم پای بی قرار» از شهر مشهد که به عنوان تئاتر ترکیبی در سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر روز جمعه ۲۹ دی در سالن چهارسوی مجموعه تئاتر شهر به صحنه رفت درباره وضعیت اجرای خود به خبرنگار مهر گفت: مانند دوره های گذشته جشنواره تئاتر فجر، روزهای اول برخی هماهنگی ها و برنامه ریزی ها برای اجرای نمایش به درستی انجام نمی شود ولی در مجموع همکاری ها خوب بود و مخاطب نیز از اجرا استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره داستان و بازیگران نمایش «سندرم پای بی قرار» افزود: این اثر یک نمایش مستند است که بر پایه اتفاقات رخ داده برای پناهجویان ایرانی در کمپ مانوس استرالیا شکل گرفت و اوایل امسال در شهر مشهد اجرای عمومی شد. محمدرضا صولتی، مسعود عقلی، ندا محمدی، مونا بارانی و محمدرضا لبیب بازیگران این اثر نمایشی هستند.

برجسته درباره شباهت نمایش «سندرم پای بی قرار» با نمایش «مانوس» به کارگردانی نازنین سهامی زاده، اظهار کرد: ما نمایشنامه «سندرم پای بی قرار» را دی ماه سال گذشته نوشته بودیم و اصلا از تولید و اجرای نمایش «مانوس» مطلع نبودیم.

کارگردان نمایش «سندرم پای بی قرار» درباره وضعیت پرداخت کمک هزینه از سوی جشنواره تئاتر فجر، یادآور شد: فعلا مبلغ ۳ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه به ما پرداخت شده و فکر می کنم این مبلغ نیمی از کمک هزینه در نظر گرفته شده است. البته این مبالغ در شأن هنرمندان تئاتر نیست.

وی درباره همکاری دبیرخانه جشنواره سی و ششم تئاتر فجر برای حضور این گروه مقیم شهرستان در تهران، توضیح داد: دبیرخانه جشنواره هزینه اسکان و خوراک گروه را برای ۳ روز عهده دار شده ولی هزینه حمل دکور و رفت و برگشت اعضای گروه بر عهده خودمان است. از هر گروه هم ۲ نفر می توانند تا پایان جشنواره حضور داشته باشند تا آثار را ببینند اما اصلا شرایط مناسب تهیه بلیت برای تماشای نمایش ها وجود ندارد.

برجسته متذکر شد: هنرمندان تهران که به راحتی اکثر کارهای حاضر در جشنواره را دیده اند ولی بهتر بود دبیرخانه جشنواره تمهیدی در نظر می گرفت که هنرمندان تئاتر مقیم شهرستان بتوانند با امکان بهترین به تماشای آثار حاضر در جشنواره بنشینند.

این هنرمند تئاتر مقیم شهرستان درباره این موضوع که نمایش «سندرم پای بی قرار» در بخش رقابتی جشنواره حضور ندارد، تصریح کرد: ۷۳ نفر در بخش مرور جشنواره ۳۹ اثر را انتخاب کرده اند و دبیر جشنواره به تنهایی در بخش مهمان ۳۶ نمایش را انتخاب کرده است، در حالی که بخش مهمان در دوره های گذشته میزبان تنها چند کار از هنرمندان با سابقه تئاتر بود. متأسفانه هیچ آیین نامه و روند مناسبی برای انتخاب آثار بخش مهمان، مرور و رقابت جشنواره وجود ندارد. نمایش های رزرو بخش مرور جشنواره وارد رقابت شدند اما نمایش ما که از ابتدا در بخش مرور بود به بخش رقابت راه پیدا نکرد.

وی ادامه داد: ما هم دوست داشتیم در بخش رقابت جشنواره حضور داشته باشیم نه تنها صرف رقابت، بلکه این حضور باعث می شد کار ما هم دیده شود. فکر می کنم در حق من و گروهم ظلم شده است. من جزو کسانی بود که می خواستم انصراف دهم و نیایم ولی از آنجایی که هدف مان این است که تئاتر کار کنیم به جشنواره آمدیم.

برجسته با اشاره به نبود روند مشخصی برای انتخاب آثار برای حضور در بخش رقابت جشنواره سی و ششم تئاتر فجر، تأکید کرد: اینکه آثار بر اساس اعداد و ارقام و اینکه گروهی به عنوان مثال با ۱۴/۱۶ امتیاز توانسته وارد رقابت شود و گروهی با ۱۴/۱۵ امتیاز نتوانسته وارد بخش رقابت شود، در شأن جشنواره تئاتر فجر نیست. افرادی که در برگزاری جشنواره سی و ششم حضور دارند سابقه اجرایی ندارند و ای کاش که از تجربه و تفکر دیگران استفاده می کردند.

این کارگردان تئاتر اظهار امیدواری کرد که جشنواره تئاتر فجر در دوره سی و هفتم به یک آیین نامه و روند مشخص درباره انتخاب آثار بخش مرور، مهمان و رقابت جشنواره دست پیدا کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم کوتاه «له له» به نویسندگی و کارگردانی فرید حاجی توانست از پنجاه و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم هیوستون آمریکا، جایزه نقره‌ای رمی را در بخش «کمدی سیاه» از آن خود کند.

جشنواره جهانی فیلم هوستون که در سال ۱۹۶۱ آغاز شد، قدیمی‌ترین جشنواره فیلم مستقل در جهان است. با وجود جشنواره‌های فیلم در سراسر جهان، این رویداد سابقه‌ای طولانی در حمایت از فیلم مستقل دارد. جشنواره فیلم هیوستون ماه آوریل مصادف با اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

فیلم کوتاه «له له» پنجمین فیلم کوتاه فرید حاجی است که هم اکنون فیلم کوتاه «گوشت تلخ» او در سینماهای «هنروتجربه» و در بسته فیلم کوتاه «اتاق فرار» در حال اکران است.

سونیا سنجری، آرمین خوش نیک، کاوش رمادان و مرتضی دربهشتی در این فیلم کوتاه ایفای نقش دارند. همچنین، سایر بازیگران این فیلم محمود خداوردی، محسن شبان، بهناز دانش، مهدی ملک نیا، مهدی یاراحمدی، سایه خدابخش، علی حاج عبدالرحیم، حمید ایشان، مهران غفرامی، محسن چهریه، پویا یوسفی، علی براتی، پریسا توسلی، صادق احمدی کیا، احمد تیموری، رضا محسنی و مصطفی صالحی ریحانی هستند.

«له له» پیش از این نامزد بهترین فیلم کوتاه از سیزدهمین دوره جوایز آکادمی خانه سینما (ایسفا) شده بود.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «آرمین تصمیم دارد تا آخرین آرزوی دوستش کاوش را برآورده کند. آرزوی دیدار با معشوقه‌ای که روسری زرد خال خالی داشت ...»

فهرست عوامل «له له» عبارتند از نویسنده و کارگردان: فرید حاجی، مدیر فیلمبرداری: امیرحسین صمیمی، تدوین: پویان شعله ور و فرید حاجی، دستیار تدوین: مرتضی دربهشتی، طراحی و ترکیب صدا: رامین ابوالصدق، تدوین دیالوگ: مهتاب کلهر، صدابردار: هادی معنوی پور، دستیاران صدابردار: احمد تفرشی و موسی محمدی، طراح صحنه: فرید حاجی، طراح لباس: نسترن برزگر زنوز، اصلاح رنگ و نور: مهران دوستی، عکاس: مسعود توفیقی، طراح پوستر: محمدرضا منجزی پور، طراح چهره پردازی: عاطفه رضایی، دستیار چهره پردازی: مجید آریان پور، برنامه ریز: نسترن برزگر زنوز، منشی صحنه: مهتاب حبیبی، دستیار اول کارگردان: علی کیا داه، دستیاران کارگردان: سعید زینالی و یوسف شاکری، طراحی نور: امین اعلایی و نگار باقری، دستیاران اول: کیان عطا زاد و امین علایی، دستیاران فیلمبردار: محمدرضا منجزی پور، عرفان تیره، فرهاد زارع، حامد فاضلی و امید صیدی، مجری طرح: مهرشاد حقیقی، مدیر تولید: علی جعفریان، تدارکات: محمدرضا مرادی، امور فنی صدا: استودیو بهمن، مشاور کارگردان: مرتضی دربهشتی.

کد خبر 6097283

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال