Web Analytics Made Easy - Statcounter



دبیر کل حزب نواندیشان ایران اسلامی با تاکید بر اهمیت تقویت وفاق بین مسوولان گفت: مسوولان نظام تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم انجام دهند. نمایش اختلاف میان مسئولان به بی اعتمادی مردم دامن می زند.

ایرنا نوشت: امیر محبیان در خصوص تقویت وفاق ملی و ارایه راهکار برای جلوگیری از ناآرامی هایی مشابه آن چه که در کشور اتفاق افتاد، اظهار داشت: معتقد نیستیم که وفاق ملی وجود ندارد؛ مردم می دانند مشکلاتشان چیست اما مساله این است که وقتی می بینند مشکلات حل نمی شود چنین اعتراض هایی به وجود می آید؛ تمام شعارهایی که در اعتراض های اخیر داده و مطالباتی که مردم در این اعتراض ها مطرح کردند مسائلی اعم از مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، مساله معیشتی و اقتصاد و انضباط اجتماعی را مقام معظم رهبری بارها مطرح کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبیان گفت: متاسفانه آنهایی که متولی اجرای منویات رهبری بودند آن گونه که باید عمل نکردند و بی توجهی کردند؛ آنچه مردم را ناراحت می کند به این دلیل است که اعتراض آنها شنیده نمی شود. مهم این است که مردم احساس کنند اعتراض ها شنیده می شود و اگر مسوولان در تعیین بودجه و حل بعضی از مسائل مشکلاتی دارند صادقانه مسائل را با مردم در میان بگذارند مردم نیز علیرغم سختی ها همراهی و کمک می کنند، اما احساس می کنند که گویا به نوعی با آنها بازی می شود و اعتراض آنها شنیده نمی شود.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری به عنوان ارائه کننده راهبردهای کلان کشور، مسائل را با دقت مطرح می کنند اما به نظر می رسد مابین بیان راهبردها از سوی رهبری و بخش هایی که این ها را باید به برنامه عملیاتی تبدیل کنند شکاف و نوعی انقطاع وجود دارد و این خطرناک است. به دلیل این که باعث نوعی از ناکارآمدی شده و حتی فراتر از مساله بودن ناکارآمدی، اکنون بحران کارآمدی داریم.

محبیان گفت: مسوولان کشور به جای درگیری با هم تلاش کنند هر سال حداقل یک یا دو چند مساله مهم مردم را حل کنند؛ ما در آینده مشکل بازنشستگان را هم علاوه بر مشکلات دیگر خواهیم داشت. مسوولان با مردم همراهی کنند تا مردم هم کمک کنند و مشکلات را راحت تر حل کنیم.

زهرا صدراعظم نوری در پاسخ به این سوال که آیا جلسات شورای عالی بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها مثل قبل است، گفت: جلسات هیات رئیسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به صورت مستمر و مداوم برگزار می‌شود و بعد از برگزاری انتخابات هم هیچ‌گاه تعطیل نشده است. اما جلسات شورا بعد از انتخابات مثل روند گذشته برگزار نمی‌شود. دلیل آن هم این است که با نظرخواهی که از اعضای شورا شد، در حال جمع‌بندی دیدگاه‌ها و نظرات هستیم تا ساز و کارهای لازم فراهم شود و شورا بتواند به صورت قوی‌تر و با کیفیت بالاتری جلسات را برگزار کند. البته این جلسات همچنان هست ولی از لحاظ زمان آن با گذشته متفاوت است و تقریبا ماهی یکبار برگزار می‌شود.

اهم اظهارات نوری به شرح زیر است:

*{درباره نتایج عملکرد کمیته اریابی}: شورا مقرر کرده کمیته‌ای کار ارزیابی را انجام دهد و عهده‌دار آسیب‌شناسی باشد و نظرات افراد و صاحب‌نظران را جمع‌آوری کند و ببیند نقاط قوت و ضعف شورا چه بوده چون شورای عالی در حال حاضر در سطح استان و کشور هم فعال است و باید دیدگاه‌های مختلف در آن لحاظ شود و کار جلو رود. این کار هم انجام شده و نظرات احصا شده است. پیشنهادهایی هم وجود دارد که در جلسات آتی شورا مطرح و به جمع‌بندی می‌رسد.

*{درباره ساز و کار حضور اشخاص حقیقی در شورا}: این مساله هم در دستور کار هیات رئیسه است که بر اساس پیشنهادهای کمیته ارزیابی، بررسی‌های لازم انجام و جمع‌بندی توسط هیات رئیسه صورت می‌گیرد.

*{در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا «کمیته تعامل با دولت» پس از رای اعتماد وزرا هم به کار خود ادامه می‌دهد یا منحل شده است}: تعامل یکی از کارهای مدیریتی و جمعی است از آنجا که اصلاح‌طلبان تلاش زیادی در انتخابات ۹۶ داشتند و قبل از آن در انتخابات مجلس هم فعال بودند، هم‌اکنون ضرورت همگرایی و هماهنگی میان دولت و اصلاح‌طلبان بیشتر احساس می‌شود. برای همین هم کمیته تعامل فعالیتش ادامه پیدا کرد و با اضافه شدن برخی از اعضای هیات رئیسه فراکسیون امید و شورای عالی و شورای شهر، کمیته‌ای مشترک ایجاد شده که در تعامل با دولت دیدگاه‌های مختلف را منعکس می‌کند.

*{در پاسخ به این سوال که آیا تصمیمات کمیته ارزیابی با سیدمحمد خاتمی در میان گذاشته می‌شود}: هرگاه در شورای عالی مباحثی داریم با آقای خاتمی و دیگر صاحب‌نظران مشورت کرده و از نظرات آنها هم استفاده می‌کنیم.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید! (یادداشت)

به گزارش "ورزش سه"، رضا مهاجری سرمربی کم‌تجربه‌ای نیست؛ او بعد از سال‌ها دستیاری در کنار مربیانی مثل فیروز کریمی، مانند خیلی از دستیاران دیگر راه خودش را جدا کرد و در نخستین سال سرمربیگری‌اش به شیرین‌فراز رفت و نماینده وقت کرمانشاه را از سقوط به دسته دوم نجات داد. ماجراجویی‌های او اما به همین‌جا ختم نشد و مهاجری به لیگ دسته دوم رفت و طی یک پروسه ۴ساله سیاه‌جامگان کم‌بضاعت و خصوصی را از لیگ دسته دوم به لیگ برتر رساند.

همه آن‌هایی که فوتبال تیم‌های مهاجری را از همان زمان سیاه‌جامگان دنبال می‌کردند به زیبا بازی کردن تیم‌هایش اذعان داشتند. فوتبال زیبا و تماشاگرپسند مهاجری به شکلی بود که وقتی به خاطر فشار بیماری قصد ترک نساجی مازندران را داشت، هواداران ایستاده او را تشویق کردند و حتی بعدتر وقتی با نتایج نه‌چندان خوب از مسجدسلیمان خداحافظی کرد، تماشاگران تیفوسی خوزستان تا فرودگاه دنبالش آمده بودند تا تیم‌شان را ترک نکند.

او امسال در خیبر هم همین روند زیبا بازی کردن را دنبال می‌کند. به آمار تیمش نگاه کنید؛ بیشترین گل زده در لیگ با میانگین نزدیک به ۲ گل در هر بازی. از این آمار مهم‌تر اینکه به جز دروازه‌بانش تقریباً همه بازیکنان خیبر برای تیم مهاجری گلزنی کرده‌اند و این یعنی او به خوبی می‌داند چگونه از بازیکنانش بازی بگیرد؛ نمونه‌اش گل دوم خیبر مقابل دریای بابل که با ارسال مدافع چپ روی پای مدافع راست تبدیل به گل شد.

تیم مهاجری روی زمین خوب کار می‌کند، بازیکنانش به خوبی یکدیگر را پیدا می‌کنند و نفوذ به دروازه آن‌ها آسان نیست، آمار هم همین را می‌گوید متوسط تقریبا هر ۲ بازی یک گل!

نکته جالب دیگر در تیم خیبر این است که تقریباً همه بازیکنان حاضر در لیست آن‌ها به میدان فرستاده شده‌اند. مهاجری بازیکن اضافه برای خیبر جذب نکرده و همگی با یک هدف مشخص به این تیم آمده‌اند و تا اینجای کار که ۲۸ بازی از لیگ می‌گذرد به همه آن‌ها به فراخور شرایط بازی رسیده است.

حالا که تیم خیبر در فاصله ۶ هفته تا پایان لیگ ۶۴ امتیازی شده، بسیاری این تیم را با شمس‌آذر مقایسه می‌کنند که صعودی زودهنگام به لیگ برتر داشت، گرچه قزوینی‌ها در مجموع ۷۰ امتیاز کسب کردند و مهاجری و یارانش حالا این فرصت را دارند تا با گذر از این امتیاز و شکستن رکورد ملوان ۷۱ امتیازی، قاطعانه‌ترین صعود تاریخ را به نام خود رقم بزنند.

با تمام این‌ها احتمالاً بایستی خیبر و مهاجری را مهمان زودهنگام لیگ برتر دانست؛ خیبر و هوادارانش زیباکننده لیگ برتر آتی خواهند بود و مهاجری و بازیکنانش هم از لحاظ فنی به دلنشین‌تر شدن فوتبال در این سطح کمک خواهند کرد و احتمالاً این گزاره ثابت خواهد شد که فوتبال ایران باید به میهمان لرتبارش احترام ویژه‌ای بگذارد.

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • جنجال در هشتگرد؛ هر ۷ عضو شورای شهر هشتگرد حق ورود به جلسات را ندارند!
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید! (یادداشت)
  • اعتراض شدید به رای متفاوت دانیال اسماعیلی‌فر/ پرسپولیسی‌ها سند رو کردند!