Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@04:20:03 GMT

10 کودک در همدان به فرزند خواندگی گرفته شدند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۷۳۲۴

10 کودک در همدان به فرزند خواندگی گرفته شدند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان، جمشید شیران معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان همدان اظهار کرد: در مجموع 13 خانه کودکان و نوجوانان در استان ما وجود دارد که از این تعداد 12 مرکز به صورت غیر دولتی و یک مرکز شیرخوارگاه هم به طور دولتی اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در شیرخوارگاه بهزیستی که به صورت دولتی اداره می‌شود، 15 کودک صفر تا سه سال بی سرپرست و بد سرپرست نگهداری می‌شوند.
شیران اضافه کرد: کودکان دختر و پسر سه تا شش سال با یکدیگر در یک مرکز زندگی می‌کنند، اما کودکان شش تا 12 سال و 12 تا 18 ساله دختر و پسر به صورت تفکیک شده در خانه‌های کودکان و نوجوانان زندگی می‌کنند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان با بیان اینکه 149 کودک بی‌سرپرست و بد سرپرست در مراکز، زیر نظر بهزیستی زندگی می‌کنند، افزود: این مراکز به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر اداره کل بهزیستی همدان هزینه تحصیل 45 دانشجو را می‌پردازد، تعدادی از این دانشجویان از بچه‌های مقیم خانه بوده و برخی هم جزو امداد بگیران بهزیستی هستند.
شیران با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 10 کودک توسط خانواده‌ها به فرزند خواندگی گرفته شده اند، ابراز کرد: 13 نفر نیز در این مدت مستقل و ترخیص شده‌اند و بابت ترخیص هر فرد تحت پوشش 18 میلیون تومان پول نقد بلاعوض داده می‌شود.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان در خصوص ترخیص افراد تحت پوشش بهزیستی، اظهار کرد: علاوه بر اینکه هزینه تحصیلات این افراد را پرداخت می‌شود، نیز در یک مهارت را به آن ها آموزش داده می‌شود تا در صورت عدم تمایل به ادامه تحصیل، بتوانند از طریق این مهارت فنی حرفه‌ای در جامعه حضور پیدا کنند. همچنین تا 15 میلیون تومان وام قرض الحسنه برای ایجاد اشتغال در اختیارشان قرار می‌دهیم.
وی افزود: ابتدا خانه‌های مستقل را به وجود آوردیم تا مدیریت مالی خود را بر عهده بگیرند و هم به لحاظ اقتصادی و کسب توانمندی‌های اجتماعی و فرهنگی مستقل شوند و سپس به جامعه ورود کنند.

معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان با بیان اینکه کودکان از طریق دستگاه قضایی به ما ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: کودکانی که به ما ارجاع داده می‌شوند به محض ورود مورد غربالگری جسمی و روانی قرار می‌گیرند سپس به شیرخوارگاه هدایت می‌شوند.

شیران افزود: اگر کودکان مشکل جسمی و روانی نداشته باشند، می توانند به فرزند خواندگی خانواده‌های مورد تایید بهزیستی درآیند.

وی گفت: همسرانی که پنج سال از ازدواج شان گذشته است و تمام اقدامات درمانی را برای فرزند آوری انجام داده و نتیجه نگرفته‌اند، و یا به خاطر سقط‌های مکرر قادر به نگهداری جنین نباشد می‌توانند کودکی را به فرزند خواندگی بپذیرند.

دختران بالای 30 سال مجرد هم می‌توانند فرزند خوانده داشته باشند
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان با بیان اینکه دختران بالای 30 سال مجرد هم می توانند فرزند خوانده داشته باشند، ادامه داد: به این افراد فقط کودکان دختر داده می شود. برای همه متقاضیان شرایط خاصی وجود دارد و باید به لحاظ موقعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره نیز مورد تایید بهزیستی استان باشند.
شیران با اشاره به اینکه فرم‌های امتیاز بندی را برای متقاضیان فرزند خواندگی تهیه کرده‌ایم، گفت: متقاضیان باید حداقل 80 درصد از شرایط مورد نظر ما را دارا باشند تا در صف خانواده‌های تایید شده قرار بگیرند.
وی عنوان کرد: برخی کودکان به لحاظ قضایی مشکل دارند و دستگاه قضایی مجوز ورود به صورت فرزند خواندگی را نمی‌دهد.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان با بیان اینکه هویت تعدادی از کودکان که بر اساس پیگیری‌های مددکاری ما شناسایی نمی‌شود، آنها را به فرزند خواندگی می‌دهیم، گفت: کودکان به صورت آزمایشی و شش ماهه به خانواده‌ها تحویل داده می‌شوند و در صورتیکه مشکلی نباشد حکم قطعی فرزند خواندگی برای آن‌ها گرفته می‌شود.
شیران افزود: کودکانی که مشکل قضایی دارند به صورت امین موقت به خانواده‌ها داده می‌شوند و ممکن است پس از مدتی از آنها گرفته شود، این شرایط مربوط به کودکانی است که والدینشان زندانی هستند. اگر دستگاه قضایی عدم صلاحیت پدر و مادر کودک را تایید کند فرزند در اختیار خانواده متقاضی قرار می‌گیرد.
وی افزود: تلاش ما این‌است که کودکان به جمع خانواده‌های اصلی خود و یا حتی خویشاوندان درجه یک خود بازگردند و زندگی کنند.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان گفت: هر کارفرمایی که برای فرزندان بهزیستی اشتغال ایجاد کند، 20 میلیون تومان وام بدون سود در اختیارش قرار می دهیم و بیمه سهم کارفرما را هم خود سازمان پرداخت می‌کند.
شیران گفت: هزینه نگهداری هر یک از بچه‌ها در خانه‌های بهزیستی ماهیانه 370 هزار تومان است که این مبلغ را در اختیار مراکز قرار می‌دهیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان