Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سخنگوی شورای نگهبان با انتقاد از مسائلی که اخیرا در خصوص بودجه شورای نگهبان در برخی رسانه‌ها منتشر شده است، گفت: آقایان باید با انصاف این موضوع را نگاه کنند، بودجه شورای نگهبان از پول تو جیبی برخی مسئولین کمتر است.
 
به گزارش خرداد به نقل از خبرگزاری ها، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری که پیش از ظهر امروز (شنبه 30 دی)‌برگزار شد در پاسخ به سوال پیرامون تعیین تکلیف بررسی مصادیق رجل سیاسی و مذهبی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در شورای نگهبان موفق شدیم که عمده مباحث پیرامون تعیین مصادیق رجل سیاسی و مذهبی که طبق بخشی از سیاست‌های کلی انتخابات به شورای نگهبان واگذار شده بود را بررسی و آن را تمام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: اعضای شورای نگهبان در دو بخش تعیین مصادیق رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن و شرایط و معیارهای لازم جهت تشخیص مصادیق رجل سیاسی و مذهبی را تعیین کرده‌اند. این مصادیق به این نحو تعیین شد که آگاهی لازم به دین اسلام و تقید به مبانی اسلامی و کسانی که قدرت تحلیل و درک آنها از مسائل سیاسی اجتماعی اعم از داخلی و بین‌المللی به نحوی باشد که مصالح نظام اسلامی در عملکرد آنها لحاظ شده باشد و در حوزه مصادیق رجل سیاسی و مذهبی تعیین گردد.
 
اهم اظهارات سخنگوی شورای نگهبان را بخوانید؛
 
*{در تشریح تعیین مصادیقی برای مدیر و مدبر بودن کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری}: در این بخش باید شخصی باشد که از شایستگی‌های لازم و نگرش‌های فردی مرتبط با حوزه قوه مجریه برخوردار باشد و از نظر عقلانیت از شرایط صحیحی برخوردار باشد.در بخش تعیین مصادیق مدبر بودن اعضای شورای نگهبان اینطور تصمیم گرفتند که شرایط فرد باید متناسب با انجام مسئولیت‌های ریاست جمهوری بوده و دارای صلاحیت لازم برای ایفای وظایف ریاست جمهوری باشد و برنامه‌هایش نیز در چارچوب وظایف قوه مجریه، سیاست‌های کلی نظام باشد.
 
* نکته جدیدی که اعضای شورای نگهبان تصمیم گرفته‌اند این است که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری باید مشاورانی را جهت تشریح برنامه و توان مدیریتی خودش معرفی کند. ما در شورای نگهبان بر روی مصادیق رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر بودن به توافق رسیده‌ایم و سعی داریم این را نهایی و جمع‌بندی و به مجلس ابلاغ کنیم زیرا رئیس مجلس نیز کمیسیونی را درباره این موضوع تشکیل داده است و پیش‌بینی می‌کنیم تا انتخابات سال 98 به جمع‌بندی نهایی درباره مصادیق رجل سیاسی و مذهبی برسیم و قانون جامعی داشته باشیم.
 
*{در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه آیا درباره جنسیت کاندیداها نیز بررسی‌هایی صورت گرفته یا خیر؟}: درباره جنسیت به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم وقتی به جمع‌بندی برسیم آن را اعلام می‌کنیم.
 
*{در پاسخ به این سوال که با توجه به گزارش هفته پیش شهردار تهران به شورای شهر مبنی بر تخلفات انتخاباتی محمدباقر قالیباف شهردار سابق تهران دستور استفاده از بودجه و امکانات شهرداری برای استفاده انتخاباتی آیا شورای نگهبان پرونده این تخلفات را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد}: درخصوص تخلفات اگر گزارشات به موقع و مستند باشد آنچه که در حد اختیارات شورای نگهبان باشد در خودِ شورا مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اعلام نظر خواهد شد و اگر آن گزارشات در حد رسیدگی در قوه قضائیه باشد شورای نگهبان آن گزارش‌ها را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد.اگر چنین گزارشاتی وجود داشته باشد خوشحال می‌شویم که آنها به دست ما برسد تا رسیدگی کنیم.
 
*{در پاسخ به سوالی درباره خبر برخی سایت ها مبنی بر افزایش چند برابری بودجه شورای نگهبان در سال ۹۷ }: بودجه شورای نگهبان مثل همه دستگاه ها در لایحه دولت پیش بینی و توسط مجلس تصویب می شود و در مرحله اجرا هم توسط دیوان محاسبات نظارت می شود؛ البته ما چند دیوان محاسبات بالقوه نیز در داخل شورا داریم و آقایان علما با دقت در جز به جز بودجه شورا نظر می دهند.
 
* فرد دیگری که خودش را حقوق دان می داند، گفته است که بودجه سال ۹۷ شورای نگهبان نسبت به سال ۶۷ چند برابر شده؛ باید به این فرد گفت آیا حقوقی که شما در سال ۶۷ می گرفتید با الان یکی است؟ یا قیمت منزلی که شما در بالاشهر دارید از سال ۶۷ تا الان تغییر نکرده است!؟فردی در یک خبرگزاری نشسته و به دلیل ارتباط با برخی محافل خاص، این حرفها را می زند. باید از این فرد پرسید اصل بودجه این خبرگزاری از کجا آمده و چرا اصلا آن دستگاه باید خبرگزاری داشته باشد؟ ما مثل شما نیستیم که این بودجه ها را داشته باشیم و فوراً کیفمان را برداریم و برویم به دادسرا و از منتقدین شکایت کنیم.
 
*کل بودجه شورای نگهبان از پول توجیبی برخی مسئولان کمتر است، بودجه شورای نگهبان برای پالایش پرونده ها در بحث نظارت بر انتخابات، آموزش ناظرین، اداره دفاتری که از سال ۷۹ با فرمایش رهبری شکل گرفت و این مرکز تحقیقات شورا هزینه می شود.
 
* در لایحه بودجه ۹۷ حدود ۷ درصد افزایش بودجه برای شورا پیش بینی شده و البته همین بودجه هم مانند بقیه دستگاه ها با توجه به درآمد دولت تخصیص می یابد و معمولا بخشی از آن تخصیص داده نمی شود؛ به عنوان مثال از کل بودجه ۹۶ شورا تا الان ۷۰ درصد تخصیص یافته است.  
 
*ردیف بودجه ای شورای نگهبان در چند بخش خلاصه می شود که شامل پاسداری از احکام اسلام در قالب نظارت بر مصوبات مجلس شورای اسلامی، نظارت کلی بر انتخابات و نظارت موردی بر انتخابات در سالهای برگزاری انتخابات می شود. بودجه نظارت موردی بر انتخابات به صورت جداگانه پرداخت می شود، به همین دلیل برخی ها به اشتباه یک رقم ۵۰ میلیارد تومانی را اعلام کرده اند و گفته اند در سالی که انتخابات برگزار می شود، این بودجه برای شورای نگهبان در نظر گرفته شده، در حالی که این توهین به کارشناسان سازمان برنامه و بودجه است. چرا که آنها خودشان دقت دارند و می دانند که چه چیزی را باید برای شورا در نظر بگیرند.
 
*{درباره رعایت نشدن در نقد و بررسی ها انصاف}: یک فرد ضد انقلاب در بیرون طرحی داده و حالا برخی دوستان در داخل آن را تکرار می کنند. برچسب ها: مقایسه ، بودجه شورای نگهبان ، پول توجیبی ، مسئولان

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه ستاد انتخابات استان افزود: همه اقدامات ستاد انتخابات استان، بر اساس تقویم و برنامه زمان بندی اعلامی ستاد انتخابات کشور در حال انجام است.

وی با بیان اینکه همه مقدمات برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه فراهم شده است گفت: این مرحله از انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه ها همچون دور نخست نیمه الکترونیک برگزار خواهد شد.

رفیعی ادامه داد: اهمیت دور دوم انتخابات کمتر از دور اول نیست لذا عمل به قانون، اصل بی طرفی و امانتداری مجریان و دست اندرکاران برگزاری انتخابات کماکان مورد تاکید است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه تدابیر برگزاری مرحله دوم انتخابات در زمینه های فنی، اجرایی و پشتیبانی مورد بررسی مجدد قرار گرفته است افزود: با هدف اجرای هرچه مطلوب تر انتخابات در دور دوم، تدابیر لازم پیش بینی شده است.

رفیعی به زمانبندی تبلیغات نامزدهای این مرحله نیز اشاره کرد و گفت: تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان از ثانیه نخست بامداد روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت تا ۸ صبح روز پنجشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

وی گفت: همچون دور نخست، برنامه های تبلیغاتی در صداوسیما و امکانات ویژه دستگاه های دولتی برای استفاده نامزدها تعیین و به آنان ابلاغ شده است. رییس ستاد انتخابات استان زنجان گفت: ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در حوزه های انتخابیه (زنجان – طارم) و (خدابنده) مستقر هستند.

رفیعی افزود: در حوزه انتخابیه (زنجان – طارم) ۱۹۹ شعبه ثابت و ۱۳۲ صندوق سیار و در حوزه انتخابیه خدابنده ۹۰ شعبه ثابت و ۷۰ صندوق سیار اخذ رای پیش بینی شده است. گفتنی است، انتخابات در حوزه های انتخابیه زنجان – طارم برای تعیین منتخب دوم و در حوزه انتخابیه خدابنده برای تعیین منتخب به دور دوم کشیده شده است.

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

کد خبر 6092734

دیگر خبرها

  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست