Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان - ایرنا - مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان گفت: افزون بر 250 میلیارد ریال اعتبار امسال در بخش های مختلف آب روستایی این استان هزینه شده است.

عبدالاحد ریکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: انجام 61 کیلومتر خط انتقال، 93کیلومتر شبکه توزیع، ساخت چهار هزار و 200 متر مکعب مخزن ذخیره، حفر و تجهیز پنج حلقه چاه، راه اندازی پنج ایستگاه پمپاژ، ساخت 65 کیلومتر مربع موتورخانه و 200 متر حصارکشی از جمله اقدامات این مدت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اضافه شدن هشت دستگاه تانکر آبرسان سیار از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران به ناوگان آبرسانی سیار چابهار و کنارک و راه اندازی 2 دستگاه آب شیرین کن نیز از دیگر فعالیت های امسال شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان بوده است.
وی بیان کرد: امسال همچنین هشت هزار متر اصلاح و بازسازی لوله فرسوده خط انتقال توسط این شرکت در سیستان و بلوچستان انجام شده است.
وی ادامه داد: 529 مورد انشعابات غیرمجاز آب در روستاهای سیستان و بلوچستان شناسایی شد که بعد از طی مراحل قانونی به مجاز تبدیل شدند.
ریکی با اشاره به کنترل کیفیت آب آشامیدنی روستاهای پوشش سیستان و بلوچستان گفت: گندزدایی آب شبکه توزیع روستاها توسط 519 دستگاه کلریناتور، چهار هزار و 248 مورد نمونه برداری و انجام آزمونهای میکروبی آب و 210 مورد انجام آزمونهای فیزیک وشیمیایی از جمله اقدامات کنترل کیفیت این شرکت در سالجاری بوده است.
وی با بیان اینکه امسال شاهد تابستان سرسخت از نظر آبی بودیم اظهار داشت: پنج هزار و 594 روستا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که 2 هزار و 225 روستا برابر با 62.3 درصد جمعیت روستایی این استان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان واقع در بخش گرم و خشک جنوب شرق ایران اسلامی با 11.5 درصد وسعت کشور پهناورترین استان محسوب می شود که با سکونت 14 نفر در هر کیلومتر مربع دارای پراکنده ترین مناطق جمعیتی است.
خشکسالی های پی در پی 18 سال گذشته در سیستان و بلوچستان در کنار این پراکندگی جمعیت سبب ایجاد مشکلات متعدد به ویژه در زمینه تامین آب برای 51 درصد جمعیت استان که در روستاها بسر می برند شده است.
هم اینک از مجموع بیش از 2 میلیون و 775 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان سیستان و بلوچستان یک میلیون و 416 هزار و 733 نفر آنان در روستاها سکونت دارند.
7316** 3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۱۰ تیم امدادی هلال احمر یزد به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمد عشقی گفت: در پی وقوع سیل و آب گرفتگی برخی معابر عمومی در جنوب کشور و با اعلام سازمان امداد و نجات مبنی بر اینکه یزد به عنوان استان عمل کننده در شهر کنارک سیستان و بلوچستان انتخاب شده ۴۰ نفر نیرو‌های امدادی آموزش دیده این استان به این مناطق اعزام شدند.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به اینکه سایر تیم‌های عملیاتی در حالت آماده باش در استان قرار دارند، ادامه داد: ۴۰ نیروی عملیاتی در قالب ۱۰ تیم امدادی از شهرستان‌های (اردکان، میبد، مهریز، یزد، اشکذر، خاتم، بافق و بهاباد) و تیم واکنش سریع استان به همراه تجهیزات سیلاب و ۱۴ دستگاه موتور پمپ، موتور برق و کف کش با ۹ دستگاه خودروی امدادی کمک دار و ۲ دستگاه کامیونت فوسو به منطقه اعزام شد. 


عشقی گفت: این شهر ۶ هزار نفری تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت که نیرو‌های عمل کننده و امدادی هلال احمر استان یزد به همراه تیم‌های عملیاتی چند استان دیگر نسبت به توزیع اقلام امدادی و زیستی به سیل زدگان می‌پردازند.


 وی اشاره به همراهی قابل توجه عموم مردم با پویش همدلی و مهربانی جمعیت هلال‌احمر برای کمک به هموطنان سیل‌زده سیستان و بلوچستان، از نقش موثر حامیان و داوطلبان حقوقی این جمعیت در پویش یاد شده قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی سیل به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • اعزام ۱۰ تیم هلال احمر یزد به سیستان و بلوچستان
  • پایدار شدن برق ۲۸ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۱۰ تیم امدادی هلال احمر یزد به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • امدادرسانی به ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان