Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به حسادت غربی ها به رابطه خوب تجاری ایران و چین گفت: بانکهای انگلیسی و آمریکایی با ما کار نمی کنند و ما هم به آنها باج نمی دهیم. آفتاب‌‌نیوز : اسدالله عسگراولادی در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران  با اشاره به رابطه خوب ایران و چین گفت: ما باید به روابط مان با چین، به چشم روابط درازمدت نگاه کنیم و اینکه، مردی که در کاخ سیاه و سفید نشسته، نتوانسته برجام را ملغی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مشکل مسدود شدن برخی حسابهای بانکی ایرانیان در کشور چین اظهار کرد: دانشجویی که اجازه کار تجاری ندارد، نباید در حساب خود رقم بالایی داشته باشد پس باید در این حوزه در چین به روال قانونی عمل کرده و مالیاتش را هم بپردازند.
عسگراولادی با بیان اینکه افزایش مبادلات ایران و چین در مرز بالای ٤٠ میلیارد دلاربرخی ها را نگران می کند، گفت: ظرف یک ماه آینده سفیر ایران در چین تغییر خواهد کرد و امیدواریم فرد جدید کار ما را با چین توسعه دهد البته رقبای ما از جمله ترکیه و پاکستان نیز تلاش دارند سهم بالاتری بگیرند.
وی افزود: صادرات ایران با چین بر واردات فزونی دارد و این خود امتیاز بزرگی است و چین امادگی دارد بیشتر از انچه به ما می فروشد، از ما کالا بخرد.
حسادت غربی ها قابل درک است
عسگراولادی با بیان اینکه ما گله ای در رابطه با نفتکش سانچی از چین نداریم، افزود: باید سعی کنیم به چین بیشتر صادرات داشته و سرمایه گذاری بیشتری صورت دهیم.
وی افزود: باید سرمایه گذاری مشترک را بیشتر کرد و البته حسودی غربی ها را هم باید درک کرد. بانکهای انگلیسی و امریکایی با ما کار نمی کنند و ما هم به انها باج نمی دهیم.
عسگراولادی همچنین از برگزاری اکسپوی ٢٠٢٥ در روسیه خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۷ میلادی خاطرنشان کرد: کشور چین سالانه ۶ تا ۶.۵ درصد رشد اقتصادی دارد که رقم حائز اهمیتی است و برای سال ۲۰۱۸ نیز پیش بینی می شود که این رشد به ۷ درصد برسد. بنابراین چین کشور کوچکی نیست که بتوان آن را در تجارت با ایران نادیده گرفت.
صنعت خرده فروشی چین ۵هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار گردش دارد
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین تصریح کرد: چینی ها در دنیا حتی از آمریکایها نیز در تجارت پیشی گرفته اند و با توجه به اینکه صنعت خرده فروشی امریکا ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار است، چینی ها به ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار دست یافته اند.
وی ابراز امیدواری کرد که ایران نیز بتواند از چنین نرخ رشدی برخوردار شده و قسمتی از عقب ماندگی برنامه های پنجم توسعه را جبران نمایند.
عسگراولادی خاطرنشان کرد: روابط تجاری ایران و چین از قدمت بسیار بالایی برخوردار است و بر این اساس نباید با برخی گمانه زنی ها و برخوردهای شخصی آن را مکدر نماییم. چرا که ایران و چین کشورهایی هستند که تحت هر شرایطی با هم همکاری های لازم را صورت داده و به نظر می رسد روابط تجاری آنها گسست ناپذیر است.

خبرانلاین 

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب‌گرا‌ها علاقه ندارند روابط ما با روسیه بهتر شود

روح الله مدبر کارشناس مسائل روسیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با روابط ایران و  روسیه اظهار کرد: در ارتباط با روسیه کشور ما می‌تواند منافع متعددی کسب کند. اما در داخل ایران نگرانی‌هایی وجود دارد.

وی گفت: روس‌ها همیشه می‌دانند که چه می‌خواهند، می‌دانند با نظام بین الملل چه کار دارند و با داخل و خارج از کشور خود چه روابطی می‌خواهند داشته باشند. نمونه بارز آن را نیز در جنگ اوکراین دیدیم، روس‌ها عنوان کردند که مناطق ادعایی خود را می‌خواهند و کوتاه هم نیامدند.

مدبر افزود: درباره ایران هم برنامه آن‌ها مشخص است، عملیاتی شدن راهگذر شمال به جنوب، همکاری‌های اقتصادی و راهبردی بلندمدت در صنایع مختلف و خصوصا به روز رسانی صنایع نفتی و تعمیق همکاری‌های سیاسی با ایران در مجامع بین‌المللی، مانند بریکس و شانگهای که روس‌ها نقش مهمی در عضویت ایران در آن‌ها داشتند.

کارشناس مسائل روسیه تاکید کرد: اما برنامه کشور ما هنوز مشخص نیست، برنامه دولت ما درباره بریکس و شانگهای و اوراسیا معلوم نیست. امسال اجلاس بریکس را در روسیه داریم و اینکه عد‌ه ای فکر کنند این اجلاس تنها سخنرانی و عکس گرفتن است منافعی برای ما ندارد.

وی ادامه داد: در کشورمان موج تخریب ضد روسی داریم و نمونه بارز آن صحبت‌های ضد روسی و مستمر وزیر خارجه سابق کشورمان آقای ظریف است. مواردی مطرح می‌کنند بر ضد روابط ما با روس‌ها. اخیرا هم ادعایی مطرح کردند که کاملا غلط است. گفتند که در سال ۲۰۰۸ روسیه آماده بود علیه ایران با آمریکا متحد شود، در حالی که در هیچ جای صحبت پوتین با کارلسون این حرف‌ها وجود ندارد. این صحبت‌های عجیب آقای ظریف در چه زمانی مطرح می‌شود؟ زمانی که در حال برگزاری مانوری بزرگ با روسیه و چین در شمال اقیانوس هند هستیم و این فایل صوتی منتشرمی شود. این‌ها باعث مشکل می‌شود.

وی افزود: اکنون تبلیغات ضد روسی آن قدر در کشو زیاد شده که تاجر‌های ما به سختی با روسیه تجارت می‌کنند. برای همین خیلی از تاجران روس نمی‌آیند در ایران قرارداد اقتصادی ببندند. فرصت‌ها را خودمان از دست می‌دهیم. ما تا مسئله تبلیغات ضد روسی را در کشور حل نکنیم نمی‌توانیم کار اقتصادی با روس‌ها انجام دهیم.  

کارشناس مسائل روسیه توضیح داد: اینکه عده‌ای به غلط مصاحبه می‌کنند و می‌گویند صادرات ما با روسیه ۲ میلیارد دلار شده خجالت آور است. این مبلغ قابل دفاع نیست. رئیس جمهور وعده ۱۵ میلیارد دلار داده بود. امروز رفت و آمد تجاری ما صادرات و واردات به سختی ۴ میلیارد می‌شود که این عددی نیست، در حالی بلاروس ۳۵ میلیارد دلار تبادل تجاری با روس‌ها دارد.

او گفت: ما نباید منافع ملی را قربانی مصاحبه و گزارش‌ها کنیم. تیم دیپلماسی ما در روسیه باید تقویت شود. در حوزه اقتصادی به چشم اندازی که داشتیم نرسیدیم، رئیس جمهور ما دو سال پیش در مسکو از ۱۵ میلیارد دلار حرف زد این عدد خیلی فاصله دارد و باید مشکلات خود را اصلاح کنیم.

مدبر ادامه داد: بدون برنامه شعاری و با برنامه عملیاتی و اجرایی، فرصت دوره جدید پوتین را نباید از دست بدهیم، اینکه اکنون اتحادیه اروپا بر علیه ایران و روسیه بیانیه صادر می‌کند برای آن است که آن‌ها می‌دانند اگر ما به صورت راهبردی وارد بازار روسیه وساختار های سیاست و امنیتی روسیه شویم، پیوند ناگسستنی برای ما به وجود می‌آید و منافع بزرگی دارد. 

وی گفت: اینکه وزیر پیشین خارجه کشور در تمامی صحبت‌های خود سخنی نیز از روسیه مطرح می‌کند برای آن  است که غرب‌گرا‌ها  علاقه ندارند روابط ما با روسیه بهتر شود. این افراد غرب‌گرا تا به امروز یک بار علیه انگلیس حرف زده‌اند؟ انگلیسی که در جنگ جهانی اول باعث کشته شدن مردم ایران در قحطی شد و اکنون چهارشنبه سوری در ایران اجرا می‌کند. اتاق تخریب ضد روسی در ایران همین انگلیس است. این مطلب بسیار مهم است. ما اگر فرصت را از دست دهیم وارد بازی باخت- باخت آمریکا می‌شویم. ما باید تراز تجاری خود را افزایش دهیم.  

وی گفت: من معتقد به افزایش تیم دیپلماتیک نیستم؛ امروز دنیا با عدد افراد حاضر در کشور‌ها کار نمی‌کنند، ما با برنامه و حرفه‌ای بودن و افرادی که حوزه نفوذ دارند می‌توانیم کار را پیش ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رابطه عجیب انسان و حیوان؛ از خداحافظی یک میمون تا دلتنگی شدید مرغابی
  • تشکر دولت منتخب اندونزی از رئیس جمهور ایران
  • چگونه بر حسادت در رابطه با همسرمان غلبه یابیم؟
  • مسعود فراستی: یک نقد مثبت برای کیارستمی دارم که از آن پشیمانم (فیلم)
  • رابطه چین و آمریکا بر آینده بشریت تاثیر دارد
  • الشرق: ایران و سودان به صورت متقابل سفیر تعیین کردند
  • ایران و آذربایجان به سازش رسیدند؟
  • توصیه‌های امیرعبداللهیان به سفیر ایران در امارات
  • سفیر ایران در امارات با امیرعبداللهیان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • غرب‌گرا‌ها علاقه ندارند روابط ما با روسیه بهتر شود