Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@03:47:50 GMT

تضمین سلامت مردم در مصرف سبوس است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۸۸۷۵

تضمین سلامت مردم در مصرف سبوس است

زاهدان- مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۱۱ استان سیستان و بلوچستان گفت: وجود سبوس در آرد می تواند سلامت وکیفیت غذایی همچنین ماندگاری آرد مصرفی را افزایش دهد و برخلاف تصور عموم مردم و فرهنگ رایج نان سفید از کیفیت و سلامت مطلوبی برخوردار نمی باشد.

غلامعلی گنجعلی امروز ظهر در گفتگو با قدس آنلاین، اظهار داشت : در کشور ما انواع مختلفی از نان ها مانند سنگک ، لواش،تافتون،بربری و نان های حجیم و نیمه حجیم(که به اشتباه به آنها نان فانتزی گفته می شود)طبخ می گردد که هر کدام خصوصیات و ویژگیهای خاصی دارند وبا آرد مخصوص به خود طبخ می گردندکه تفاوت اساسی این آرد ها در مقدار سبوس و خواص فیریولوژیکی آن است، متخصصین مصرف روزانه و مرتب سبوس را توصیه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گنجعلی با بیان اینکه آرد هرچقدر سفید تر باشد کیفیت پایین تری دارد گفت:نان تولید شده با رنگ سفید کیفیت غذایی کامل ندارد و ضروری است سبوس در آرد نانهای استان افزایش یابد .

سرپرست شرکت غله گفت :سبوس به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای ریزش مو موثر و خط ابتلا به بیماریهای قلبی ،گوارشی،پروستات و سرطان رحم را کاهش می دهد و همچنین مواد فیبری موجود در نان سبوس دار جزء مواد غذایی مطلوب روده است که علیه امراض میکروبی روده اقدام می کنند و برای رفع گرفتگی روده و یبوست مفید است.

وی افزود :براساس توصیه سازمان بهداشت جهانی،نیاز روزانه انسان به فیبر (سبوس موجود در نان)حداقل ۳۰گرم است ولی هم اکنون فیبر دریافتی روزانه ایران تنها ۱۰ گرم است.

گنجعلی در پایان با تاکید به ضرورت فرهنگ سازی استفاده از نان های سبوس دار عنوان کرد:استفاده از نان سبوس دار می تواند بخش قابل توجهی از مشکلات گوارشی شایع در بین شهروندان استان سییستان و بلوچستان را رفع کند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان هامان هاشمی گفت : سال ۱۴۰۳ با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» آغاز شد، اما وجه تمایز این شعار با سال‌ های پیشین تاکید بر مشارکت مردمی در تولید و پیشبرد امور اقتصادی کشور است.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۳ همانند یک دهه گذشته حول محور اقتصادی نامگذاری شده است، اظهار داشت: پیام نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی در سنوات گذشته در قانون اساسی بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره واگذاری کارها به بخش خصوصی رضایت کافی مقام معظم رهبری را جلب نکرده است که امسال قرار است این مهم با مشارکت مردمی محقق شود.

وی اضافه‌کرد: طبق قانون یکی از موضوعات مهم کوچک کردن دولت و کاهش هزینه های جاری دولت است که در نهایت باعث سرعت و چابکی بیشتر آن شود و بتواند به عنوان بالاترین رکن اجرایی کشور به عنوان کارهای نظارتی و ریل گذاری و تمرکز بر کارهای صحیح داشته باشد.

وی براین باور است که یکی از علل نامگذاری سال ۱۴۰۳ با شعار جهش تولید با مشارکت مردمی تلنگر مجددی به همه مدیران دولتی برای واگذاری موضوعات هم در حوزه تصمیم سازی در جایگاه مشورتی و هم در حوزه اجرایی با واگذاری اموری که قابلیت اجرا با بخش خصوصی دیده شده است، را دارد.

هاشمی تصریح کرد: با فرض اینکه برخی موضوعات امنیتی را کنار بگذارید، در سایر مباحث که ریشه اقتصادی دارند بخش خصوصی همیشه نقش آفرینی داشته و دارد و باعث شده که دولت علاوه بر کاهش هزینه ها به وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر اجرای امور توجه بیشتری داشته باشد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور، در سالهای گذشته شاهد این بودیم که بخش تاکیدی شعارهای سال مبنی بر موضوعات اقتصادی بوده که امسال جهش تولید علاوه بر کارآفرینی بیشتر، نقش آفرینی بیشتر کالاهای ایرانی در بازار داخلی و خارجی را در پی خواهد داشت حال این موضوع با پیوند مشارکت مردمی اتفاق میمون و مبارکی است که می تواند اتفاقات ارزنده ای را منجر شود.

وی اظهارداشت: این مهم بازمی گردد به اینکه مدیران ما چقدر سعی در اجرای صحیح تصمیم گیری ها داشته باشند که امیدواریم با تصمیم هایی که در بدنه دولت و لایه های پایین تر اجرا صورت می گیرد شاهد آن باشیم که بتوانیم اتفاقات بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

هاشمی افزود: حال کمیسیون کشاورزی اتاق ایران آمادگی دارد، در کنار وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید، افزایش بودجه و رشد تولیدات کشاورزی داخلی واند نقش مشورتی خود را درکنار دولت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • «معجزه سلامتی» به نان مردم بازمی‌گردد