Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رقابت‌های بخش ملی و بین‌الملل بیستمین جشنواره‌ ‌بین‌المللی قصه‌گویی در حالی دوم بهمن آغاز به کار می‌کند که 44 قصه‌گو از سراسر ایران و 7 قصه‌گوی خارجی در این رویداد فرهنگی به نقل داستان‌های خود می‌پردازند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، 10 نوجوان برگزیده، یک پدربزرگ و یک مادربزرگ، مربیان قصه‌گوی کانون، قصه‌گویان آزاد، قصه‌گویان بخش فراگیر، ‌قصه‌گویان رضوی و قصه‌گویانی از 7 کشور دنیا در این روزها قصه‌های خود را برای مخاطبان نقل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس جدول منتشر شده، رقابت‌های بخش ملی در روزهای دوم و چهارم بهمن 1396 خواهد بود و در رقابت بخش بین‌الملل که سوم بهمن برگزار می‌شود علاوه بر قصه‌گویان خارجی، چهار قصه‌گوی ایرانی نیز حضور دارند.
در روز نخست این رقابت‌ها دو قصه‌گوی برتر بخش فراگیر داستان‌های خود را نقل می‌کنند، 10 قصه‌گوی نوجوان برتر این رقابت‌ها نیز در روز 4 بهمن به روی صحنه می‌روند.
قصه‌گویان داخلی قرار است داستان‌هایی از شاهنامه؛ داستان‌هایی با محوریت امام رضا (ع)، داستان‌های بومی استان‌های مختلف و داستان‌هایی را از کتاب‌های منتشر شده در حوزه‌ کودک و نوجوان روایت کنند و در گزینش قصه‌گویان خارجی نیز سعی شده است تا علاوه بر معیارهای حرفه‌ای،‌ روایت داستان‌های متنوع از سراسر جهان برای مخاطبان ایرانی مد نظر قرار گیرد.
بر اساس این گزارش، حضور علاقه‌مندان در تمامی این اجراها آزاد است و مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تمام روزهای برگزاری جشنواره از ساعت 8:30 تا 12 صبح و بعد از ظهر روزهای دوم و چهارم بهمن از 14 تا 17:30 و نهایتا روز سوم بهمن از ساعت 14 تا 15:30 میزبان این علاقه‌مندان خواهد بود.
مراسم پایانی و اهدای جوایز برگزیدگان این جشنواره پنج‌شنبه پنجم بهمن برگزار می‌شود.


* معرفی داوران ملی و بین‌المللی جشنواره قصه‌گویی
داوران بیستمین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دو بخش ملی و بین‌الملل معرفی شدند.
شش داور ایرانی و دو داور خارجی قضاوت آثار بیستمین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی را بر عهده دارند.
با اعلام دبیرخانه‌ این جشنواره در بخش ملی اکرم قاسم‌پور، مسلم قاسمی و محمد سیمزاری و در بخش بین‌الملل رضا فیاضی، حمید جبلی، حسن دولت‌آبادی، دیالما مادلار منس از فلیپین و رخسانا خان علی از کانادا در روزهای دوم تا پنجم بهمن آثار 30 قصه‌گوی ایرانی و 7 قصه‌گوی خارجی را داوری خواهند کرد.
آثار 5 قصه‌گوی ایرانی به بخش بین‌الملل راه یافته است و آثار سایر هنرمندان کشورمان در بخش ملی ارزیابی خواهد شد.
اکرم قاسم‌پور کارگردان و عضو هیات علمی دانشکده‌ هنر است و مسلم قاسمی علاوه بر کارگردانی و تالیف کتاب‌های متعدد، مقاله‌هایی را در حوزه‌ نمایش عروسکی تالیف کرده و محمد سیمزاری نیز نویسنده، شاعر و کارگردان است.
رضا فیاضی کارگردان، نویسنده و بازیگر، حمید جبلی کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و بازیگر، حسن دولت‌آبادی نمایش‌نامه‌نویس، کارگردان و پژوهش‌گر، در کنار این هنرمندان نام آشنای سینما و تلویزیون نیز مادلار منس و رخسانا خان‌علی به عنوان قصه‌گویان و نویسندگان نام آشنای فیلیپین و کانادا 13 اثر بخش بین‌الملل را ارزیابی خواهند کرد.

* اجرای برگزیدگان جشنواره قصه‌گویی در نقاط مختلف تهران
در روزهای برگزاری بیستمین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی، 16 قصه‌گوی ایرانی و خارجی در نقاط مختلف تهران قصه‌های خود را برای مخاطبان نقل خواهند کرد.
همچون سال‌های گذشته قصه‌گویان حاضر در جشنواره‌ قصه‌گویی کانون پرورش فکری در بین کودکان کار و بی‌سرپرست و در سراهای محله و فرهنگسراها حضور می یابند.
این اجراها، روزهای دوم تا چهارم بهمن در مراکزی همچون مدرسه طباطبایی و کودکان شوش، سرای محله باغ آذری، فرهنگ‌سرای ملل، موزه عروسک‌ها، شیرخوارگاه آمنه، حوزه هنری، مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی و مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام می شود.
بنا به اعلام‌ دبیرخانه‌ جشنواره در انتخاب این قصه‌گویان سعی شده است نقل داستان‌های بومی و محلی،‌ داستان‌های بین‌الملل و داستان‌های رضوی با توجه به نیازهای مخاطبان مورد توجه قرار گیرد.
بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دوم تا پنجم بهمن ماه در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری برگزار می شود.
فراهنگ**1883**1055
دریافت: مریم جلوداران**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری از سری برنامه‌های هجدهمین دوره جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با حضور سعید سلیمان‌پور، دبیر جشنواره، بهرعلی محمودی رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی و مدیر اجرایی جشنواره شعر رضوی، عصر دوشنبه در سالن مراسمات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد.

بهرعلی محمودی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی جشنواره شعر ترکی رضوی در این کارگاه گفت: شعرای ولایی که در مدح و وصف اهل بیت (ع) و در شان امام رضا (ع) شعر سرایی می‌کنند خادمان گمنام امام رضا و اهل بیت هستند و این اشعار است که از این شاعران به یادگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: خوشبختانه امسال تعداد اشعار ارسالی رشد چشمگیری داشته و ۵۳۶ اثر از داخل و خارج کشور به هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری ارسال شده که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل و ۱۲۰ اثر از خارج کشور کشورهای ترکیه، آلمان، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق است.

محمودی با اشاره به اینکه جشنواره ۲۶ اردیبهشت ماه سال‌جاری در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر خوانی در شهرستان های سلماس، چایپاره، نقده، خوی و میاندوآب و برگزاری محافل شعر در آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین و کشور ترکیه تا آخر خردادماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم شعرخوانی در کشور عراق در اربعین حسینی از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

سعید سلیمان‌پور، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری رضوی نیز در این مراسم گفت: شهرستان خوی شهر فرهنگ و ادب است و این شهرستان در طول تاریخ شاعران بزرگ و بلند آوازه‌ای همچون استاد آغاسی، سید منصور دیبا، ملا مهرعلی فدوی و صدها شاعر به‌نام دیگر که در مدح و منزلت اهل بیت پیامبر اکرم (ص) شعرسرایی کرده‌اند و آثار بی‌نظیر آنها در کتاب‌ها و دل وزبان عاشقان اهل بیت جاری است را دارد.

سلیمان‌پور در ادامه با اشاره به تاثیر شعر در جامعه، گفت: همه ساله مراسم شعرخوانی که در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) در محضر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود امسال رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرمودند؛ شعر یک رسانه بین‌المللی و مهمی است که اثر آن از صد موشک و پهباد هم بیشتر است و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امروز هرکشوری که رسانه قوی داشته باشد پیروز میدان است و هر شاعری که در مدح و منزلت چهارده معصوم با اخلاص و قربت الی الله حتی یک بیت شعر بگوید در پیش ائمه اطهار جایگاه دارد و اجر و پاداش معنوی خود را خواهد گرفت.

براساس این گزارش : در ادامه مراسم تعدادی از شعرای خوی در مدح ائمه اطهار (ع) شعرخوانی کردند.

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان