Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد معین بازسازی بنیاد مسکن استان اصفهان در گفتگو با ما به تشریح آخرین وضعیت مسکن زلزله زدگان شهرستان سرپل ذهاب پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دیموئی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: طبق برآوردهای اولیه تاکنون تعداد 17هزار و 254 واحد ارزیابی شده که از این تعداد، 6هزار و 364 واحد احداثی و10 هزار و 890واحد تعمیری می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان داشت: از مجموع واحدهای کاربری ارزیابی شده 14هزار و 898 واحد مسکونی ، 2021 واحد تجاری ، 36 واحد تجاری -مسکونی ، 30 واحد خدماتی و 1 واحد انبار بوده است.

 

وی افزود: برای تعداد 1351 واحد احداثی و 10851 واحد تعمیری پرونده تسهیلات تشکیل وتعداد 6705 واحد احداثی و 10281 واحد تعمیری و 181 واحد سالم ثبت سیستم شده است  و جهت پرداخت تهسیلات تعمیری 3هزار و 610 انعقاد قرارداد صورت گرفته است.

 

رئیس ستاد معین بازسازی بنیاد مسکن استان اصفهان با بیان اینکه تعداد1221 مالک و 2144 مستاجر به بانک جهت پرداخت کمک بلاعوض اسکان موقت معرفی شده اند، تصریح کرد:  تعداد 6156 مورد جهت پرداخت تسهیلات تعمیری و تعداد 2374 مورد جهت پرداخت بلاعوض تسهیلات احداثی(اجاره بهاء) به ذیحساب معرفی شدند وبه  5077 مورد پرداخت تسهیلات تعمیری و 2374 مورد پرداخت تسهیلات احداثی صورت گرفته است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون تعداد 2318 واحد نیزعملیات آواربرداری انجام شده است،افزود: تعداد 169 کانکس از مونتاژ بنیاد، 148 کانکس از اهدایی ارتش ،483 کانکس از قرارگاه خاتم الانبیاء و204 کانکس ازسوی خیرین در اختیار زلزله زدگان سرپل ذهاب قرار گرفته است.

 

وی خاطرنشان شد: از سوی اداره کمیته امداد 458 واحد احداثی و 326 واحد تعمیری مالک و مستاجر ،از سوی اداره بهزیستی 97 واحد احداثی و 12 واحد تعمیری مالک و مستاجر و از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران 195 واحد احداثی و 223 واحد تعمیری مالک و مستاجر مورد حمایت و رسیدگی قرار گرفته اند و اقدامات لازم در دستور کارقرارداده اند.

 

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی تسهیلات احداثی نوع اول گفت: تعداد 8 واحد آواربرداری شده است و 3410واحد به شهرداری و 2020 واحد به نظام مهندسی معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است