Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در برخورد با ساختمان‌هایی که در برابر حریق نا ایمن هستند خلاء قانونی داریم، گفت: با همکاری قوه قضائیه و شهرداری ۷ ساختمان مشابه پلاسکو پلمپ شده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی داوری در اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان پلاسکو اظهار کرد: متأسفانه در نظر نگرفتن تمهیدات و اقدامات پیشگیرانه سبب وقوع حادثه‌ای با چنین وسعت شد و اگر راه‌پله‌ها ایمن بود سازه‌ها مقاوم و سیستم اطفای حریق به درستی عمل می‌کرد شاهد چنین حادثه‌ای نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: قبل از وقوع حادثه پلاسکو در مهرماه سال ۹۵، حریقی جدی در ساختمان علاءالدین رخ داد، اما کمتر از ۳۰ دقیقه همکاران آتش‌نشان موفق به اطفای حریق شدند، چندی قبل حوزه‌بندی، دیوارچینی میان سقف‌های کاذب و اجرای سیستم‌های اعلام و اطفای حریق اتوماتیک سبب شد آتش‌نشانان فرصت پیدا کنند حریق را اطفا کرده و عملیات را با موفقیت انجام شود.

داوری تصریح کرد: در پیشرفته‌ترین کشور‌های دنیا با تجهیزات مدرن ضوابط ساختمان‌ها در برابر حریق بسیار سختگیرانه‌تر از ایران است و این سوال مطرح بوده که چرا آن‌ها که مجهز به انواع تجهیزات هستند اینقدر ضوابط را سخت می‌گیرند.

وی اظهار کرد: ساختمان‌های بلند در برابر حریق بسیار آسیب‌پذیر هستند و اگر اقدامات لازم صورت نگیرد تأثیر مقابله کاهش می‌یابد و در واقع به دلیل ارتفاع و ساختمان‌های بلند گسترش عمودی حریق بیشتر شده و در پلاسکو هم چنین اتفاقی رخ داد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین همایش‌هایی در کاهش حوادث و پیشگیری از ان مؤثر باشد.

وی گفت: متأسفانه ما در برخورد با برخی از عدم رعایت قوانین ایمن‌سازی ساختمان‌ها در مقابل حریق خلاء قانونی داریم و این اختیار را به ما نمی‌دهند.

وی گفت: فقط می‌توانیم از طریق مکاتبات تذکر دهیم و در واقع برنامه‌های انجام گرفته با تذکر‌ها با همکاری برخی از دستگاه‌ها محقق می‌شود.

داوری خاطرنشان کرد: ۲۴۳ ساختمان مشابه پلاسکو وجود داشت که با همکاری قوه قضائیه و شهرداری ۷ مورد آن پلمپ و برخی از مسئولان این ساختمان‌ها همچون ساختمان آلومینیوم خودشان جهت رفع مشکلات ایمنی در برابر حریق مراجعه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد

واحدیان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد گفت: ۱۱ طرح جامع در شهرکرد آغاز شده که مهمترین آن طرح کمربندی جنوبی است.

بیشتر بخوانید

تکمیل ۲۵ یادمان شهدا در چهارمحال و بختیاری

وی ادامه داد: مرحله نخست عملیات اجرایی کمربندی جنوبی شهرستان شهرکرد خرداد امسال به بهربرداری می‌رسد.

واحدیان افزود: این طرح تا پایان سال جاری به طور کامل اجرا و افتتاح خواهد شد.

به گفته وی؛ کمربندی ۱۵ خرداد، کاهش بار ترافیکی در نقاط مختلف شهرستان شهرکرد از جمله تقاطع طالقانی کاشانی و کمربند غربی هم از طرح‌هایی است که امسال برای عملیاتی شدن آن برنامه ریزی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • سنگلج در خطر است!
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • نوار غزه ۳۰ برابر مساحت خود آوار دارد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار