Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا، مصطفی سالاری روز شنبه در اولین جلسه کمیته سیما و منظر استان در رشت بیان کرد: می‌توانیم برای فضاهای خارج از محدوده شهرها و جاده‌های اصلی، اقداماتی انجام دهیم که در کوتاه مدت، بازخورد مثبتی داشته باشد.
وی با بیان اینکه نباید پروژه ای تعریف شود که ضمانت اجرای آن وجود ندارد، ادامه داد: تأمین اعتبار لازم برای اجرای پروژه‌ها و طرح‌های مصوب و همچنین در نظر گرفتن زمان‌بندی اجرای آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالاری با توجه به اقلیم زیبا و ظرفیت عظیم گردشگرپذیری در حوزه‌های شهری و روستایی استان تأکید کرد: علاوه بر اینکه بایستی در تمام جاده های بین شهری تابلو اطلاعات مسیر به حد مکفی برای سهولت دسترسی مسافران به همه شهرها وجود داشته باشد، باید در محل ورودی روستاهای سراسر استان، تابلوهایی با مشخصات کامل روستا و معرفی اماکن تاریخی و گردشگری آن جانمایی شود تا امکان بازدید از همه مناطق زیبای استان به راحتی برای مسافران و گردشگران فراهم شود.
وی ساماندهی مشاغل مزاحم با کمک دهیاری‌ها و شهرداری ها، احداث غرفه‌های خدماتی در مبادی شهرها، تیپ‌بندی و یکسان سازی تابلو مغازه‌های مجاور خیابان های اصلی و بین شهری، رنگ آمیزی دیوار و نمای مغازه‌ها و منازل حاشیه جاده ها برای ایجاد جلوه بصری مناسب، کمک به بخش خصوصی برای افزایش تعداد سرویس های بهداشتی در توقف گاه‌های بین راهی را از جمله اقداماتی ذکر کرد که می‌توان با تزریق اعتبارات تسهیل کننده، ضمن مشارکت بخش خصوصی در امر زیباسازی شهری، روستایی و جاده‌ای، فضا را برای ورود گردشگران و مسافران به استان به صورت بهینه فراهم کرد.
سالاری با اشاره به بودجه 18 میلیارد تومانی منظور شده برای پاکسازی حریم های بین شهری، تکمیل تابلوهای بین شهری برای دسترسی به شهرها و روستاها و نصب تابلو مشخصات روستاها که به نوعی شناسنامه روستا محسوب می‌شود، گفت: خوشبختانه تاکنون 9 میلیارد تومان از این مبلغ تخصیص یافته و امیدواریم تا پایان سال جاری، باقیمانده اعتبار مذکور تخصیص داده شود.
وی با تأکید بر اینکه با دولتی کردن اماکن خدماتی مخالفم، اظهار داشت: می‌توانیم حداکثر رودخانه‌ها را با همیاری مردم به نحوی مدیریت کنیم که علاوه بر رعایت ضوابط عمومی حریم رودخانه‌ها، هم نظافت منطقه رعایت و هم خدمات مطلوبی به گردشگران و مسافران ارائه شود.
2007
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است
  • رانندگان با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • ترافیک نیمه سنگین در جاده های قزوین