Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر > شهری - همشهری آنلاین:
مدیرعامل انجمن جامعه ایمن ایران گفت: از حادثه پلاسکو یک سال گذشته است اما در پایتخت بیش از ۳۰۰ ساختمان مشابه و یا بدتر از پلاسکو وجود دارد اما در این یک سال فکری به حال آنها نشده است.

به گزارش مهر، جواد نوفرستی در اجلاس سالانه جوامع ایمنی ایران گفت: ما هنوز درس‌هایی که از پلاسکو باید بگیریم را نگرفته‌ایم همه ما برای حادثه پلاسکو، زلزله بم و کرمانشاه بسیار ناراحت شدیم، جلوی زلزله را نمی‌توان گرفت اما آن مردم در خانه‌هایی جان باختند که ساخته دست بشر است و حال باید دید کدام شهرهای ایران بعد از زلزله بم ایمن ساخته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جامعه ایمنی نباید دنبال مقصر بگردیم باید تقصیر را پیدا کنیم و به دنبال راه حل باشیم. از حادثه پلاسکو گذشته که در آمارها گفته شده در پایتخت بیش از ۳۰۰ ساختمان مشابه و یا بدتر از پلاسکو وجود دارد اما در این یک سال فکری به حال آنها نشده است.

مدیرعامل انجمن جامعه ایمن ایران گفت: نباید به آمارهای حوادث عادت کنیم، به اینکه روزی ۴۵ کشته و ۹۰۰ مصدوم در حوادث ترافیکی گزارش می‌شود نباید عادت کرد.

نوفرستی ادامه داد: اگر آن دو کارگری که در اتاقک ساختمان پلاسکو بودند و آن جرقه آتش سوزی اتفاق افتاده بود را با ساده‌ترین آموزش‌هایی که دیده بودند برطرف می‌کردند امروز ما راجع به پلاسکو صحبت نمی‌کردیم. این آموزش‌ها را چه کسی باید به شهروندان بدهد؟

وی ادامه داد: کاهش ۱۱ هزار نفری تلفات در ۱۰ سال گذشته خوب است اما کافی نیست. در هشت ماه اول امسال استان کرمان از نظر آمار حوادث ترافیک به رتبه چهارم ارتقا یافته اما شهرستان زرند کاهش داشته است.

نوفرستی در پایان گفت: همه ما به عنوان مسئولان و متصدیان ایمنی در جایگاه‌های متفاوت با شهدای پلاسکو عهد و میثاق می‌بندیم که با همکاری‌های بین بخشی برای کاهش تلفات و مصدومین در حوادث طبیعی و غیرطبیعی از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم کرد.

در همین زمینه: مسیر باد به تهران را بسته‌اند؛ خطا اندر خطا | نقش جزایر حرارتی در تهران واکنش گسل شمال‌ تهران به حرکات گسل‌های شرقی و غربی احتمال فعال شدن همزمان ۳ گسل تهران صفر است برگزاری مانور امداد و نجات حوادث غیرمترقبه در تهران

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • آماده‌باش هلال‌ احمر زنجان در پی صدور هشدار هواشناسی نارنجی
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد