Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مجله آمریکایی گزارش داده در یک سالی که از حضور ترامپ در کاخ سفید می‌گذرد شمار زیادی از کارشناسان مسائل تحریمی به حاشیه رانده شده یا از دولت آمریکا جدا شده‌اند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سالی که از حضورش در کاخ سفید می‌گذرد به طور مکرر از تحریم‌های بین‌المللی به عنوان یک ابزار علیه کشورهای ناهمسو با منافع واشنگتن استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رغم این، مجله فارن‌پالیسی گزارش داده دولت ترامپ به مرور دیپلمات‌ها و سایر کارمندانی که مسئولیت مذاکره با دولت‌های خارجی درباره تحریم‌ها به عهده داشته‌اند را به حاشیه رانده است.

فارن‌پالیسی نوشته این رویکرد ممکن است توانایی دولت ترامپ برای استفاده از تحریم‌ها در آینده را تضعیف کند.

این گزارش حاکی است دولت ترامپ به تازگی با استعفای یکی از مجرب‌ترین کارشناسان مسائل تحریمی که در سازمان ملل مستقر است مواجه شده است.

«جاشوا بلک»، که بخش زیادی از دهه گذشته کارشناس اصلی آمریکا در مسائل تحریمی و تروریسم در سازمان ملل بوده روز جمعه از سمتش استعفا کرد.

«بلک» در دهه گذشته مسئولیت هدایت تیمی برای مذاکره با دولت‌ها جهت اعمال تحریم‌ها علیه ایران، کره شمالی، لیبی، یمن و سودان را به عهده داشته است.

مقام‌های مورد استناد فارن‌پالیسی گفته‌اند اقدامات ترامپ ضد توافق هسته‌ای ایران یکی از دلایل ناخرسندی این کارشناس مسائل تحریمی و تصمیم او برای جدایی از دولت آمریکا بوده است.

مقام‌های قعلی و سابق آمریکایی به فارن‌پالیسی گفته‌اند کاخ سفید برای اجرای تحریم‌ها اکنون پرسنل کارکشته وزارت خارجه را کنار گذاشته و نهادهای نظامی و اطلاعاتی را مأمور نظارت بر موارد نقض تحریم‌ها کرده است.

ریچارد نفیو، مقام سابق آمریکایی و از کارشناسان ارشد مسائل تحریمی استعفای «بلک» را در امتداد سیاست به حاشیه راندن «متخصصان زبده» در وزارت خارجه آمریکا دانسته است.

رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا سال گذشته اداره هماهنگی تحریم‌ها در وزارتخانه تحت امرش را منحل کرده و برخی از مقام‌های با تجربه در این زمینه را به سمت‌های دیگر گماشت.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: «از زمان انحلال دفتر هماهنگی تحریم‌ها شاهد فرار مغزها از وزارت خارجه بوده‌ایم.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق آمریکایی: ترامپ تصور می‌کرد اوکراین باید بخشی از روسیه باشد

مشاور سابق دونالد ترامپ مدعی شده است که این رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده «این ایده که اوکراین یک کشور مستقل است» را درک نکرده و تصور می‌کرد که اوکراین «باید بخشی از روسیه باشد.»

به گزارش ایسنا، «فیونا هیل» مشاور سابق دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: «ترامپ به صراحت گفت که فکر می‌کند، می‌دانید، اوکراین و قطعا کریمه باید بخشی از روسیه باشند. او واقعا نمی‌توانست به این ایده که اوکراین یک کشور مستقل است، فکر کند.»

کریمه در سال ۲۰۱۴، شش دهه پس از انتقال شبه‌جزیره تاریخی روسیه به جمهوری سوسیالیستی شوروی اوکراین در یک تصمیم اداری توسط «نیکیتا خروشچف» نخست‌وزیر شوروی، با اکثریت قاطع رأی به پیوستن به فدراسیون روسیه داد. در سپتامبر ۲۰۲۲، چهار منطقه سابق اوکراین – دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا - هم پس از همه‌پرسی‌های مشابه در فدراسیون روسیه پذیرفته شدند.

اظهارات فیونا هیل در کتاب جدیدش هم که بخش‌هایی از آن به دست گاردین رسیده، آمده است. از گزیده چاپ شده توسط گاردین مشخص نیست که آیا ترامپ به قرن‌ها حاکمیت روسیه بر کریمه و منافعش در اوکراین اشاره می‌کرد یا اینکه او صرفا تصور می‌کرد که اوکراین پس از شوروی، بخشی از روسیه است. ترامپ هرگز علنا نگفته است که اوکراین یک کشور مستقل نیست.

ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان برای به چالش کشیدن جو بایدن، رئیس‌جمهور دموکرات کنونی آمریکا در انتخابات نوامبر امسال است. در صورت انتخاب شدن، او قول داده است که درگیری در اوکراین را «طی ۲۴ ساعت» پایان دهد.

او در ماه سپتامبر به «ان‌بی‌سی نیوز» گفت: «من ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را وارد اتاق می‌کردم. من ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین را وارد اتاق می‌کردم. سپس آنها را دور هم جمع می‌کردم. و من یک معامله دارم که باید انجام شود.»

به گزارش راشا تودی، ترامپ در مورد چگونگی دستیابی به این هدف توضیحی نداد و گفت «اگر دقیقا جزئیات را به شما بگویم، همه امتیازاتم را از دست می‌دهم.»

دونالد ترامپ علی‌رغم متهم کردن بایدن به کشاندن آمریکا به سمت «جنگ جهانی سوم» با سیاست کمک‌های نظامی بی‌پایان به اوکراین، گفته است که می‌تواند تحت برخی شرایط جریان پول را به کی‌یف ادامه دهد، البته به‌عنوان وام، نه هدیه.

فیونا هیل یک تحلیلگر اطلاعاتی و متخصص در امور روسیه و اوراسیا، بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ در شورای امنیت ملی ترامپ خدمت کرد. او در جریان تحقیقات استیضاح رئیس سابق خود در سال ۲۰۱۹، به‌عنوان شاهد کلیدی ظاهر شد و طی آن ترامپ را متهم کرد که از کمک‌های آمریکا برای تحت فشار قرار دادن زلنسکی برای تحقیق در مورد معاملات تجاری خانواده بایدن در اوکراین استفاده کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارشناس ارشد مسائل بین الملل: سفیر اسرائیل مایه شرمساری سازمان ملل است!
  • آمریکا در هیچ تهاجمی علیه ایران شرکت نمی‌کند
  • کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی: حمله از پیش اعلام شده ایران به اسرائیل شجاعانه بود
  • ترس آمریکا از همکاری با اسرائیل در واکنش به ایران
  • آمریکا : در هیچ تهاجمی علیه ایران شرکت نمی‌کنیم
  • پشیمانی آمریکا از حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران
  • رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی
  • وزیر دفاع آمریکا به وزیر جنگ اسرائیل: قبل از حمله به ایران به ما اطلاع دهید
  • مقام سابق آمریکایی: ترامپ تصور می‌کرد اوکراین باید بخشی از روسیه باشد
  • کارشناس مسائل بین‌الملل: ایران مثل اسرائیل نیست!