Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی اکسپرس؛  «متیو دو نوآن»، معاون وزیر نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد تعطیلی دولت ممکن است ادامه روند توسعه بمب افکن های نسل پنجم «بی -21» را با مشکل مواجه سازد.

وی گفت: تعطیلی دولت آمریکا و تزریق نشدن منابع مالی علاوه بر توسعه پروژه، اجرای اولیه آن را نیز با مشکل مواجه می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند بر سایر پروژه های تحقیقاتی نیروی هوایی نیز تاثیر منفی خواهد داشت.

بمب افکن های پنهان کار «بی-21»  طراحی کارخانه «نورث راپ گرومن » است که قادر به حمل 80 بمب هوشمند 230 کیلوگرمی یا 16 بمب هسته ای 1100 دی 83 است.

نیروی هوایی آمریکا در سال 2017 بودجه مورد نیاز برای توسعه بمب افکن های «بی-21» را یک میلیارد و 300 میلیون دلار برآورد کرده بود که این رقم در سال 2018 به 2 میلیارد دلار افزایش یافته است.

دونوآن گفت: بودجه پروژه بی-21 به طور دوره ای بررسی می شود و بر اساس آن اقدامات لازم برای توسعه آن صورت می گیرد.

جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا پیش از این اعلام کرد تعطیلی دولت موجب اختلال در فعالیت های نظامی و عملیات های امنیتی وزارت دفاع خواهد شد.

با تعطیلی دولت آمریکا که به دنبال مخالفت مجلس سنای آمریکا با تصویب بودجه اضطراری رخ داد احتمال انحلال صندوق تامین مالی توسعه بمب افکن های «بی -21» افزایش یافته است و با قطع بودجه، پروژه توسعه این بمب افکن ها متوقف می شود.

سنای آمریکا همزمان با یک سالگی دولت ترامپ از تصویب بودجه کمکی که مانع از تعطیلی دولت می شد، خودداری کرد. لایحه بودجه اضطراری برای تصویب به رای 60 سناتور نیاز داشت. اما همه سناتور های دموکرات به دلیل بی توجهی دولت به خواسته هایشان، رای مثبت به این لایحه ندادند و در نهایت دولت ترامپ تعطیل شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۴۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • چند درصد ایرانی‌ها سفر می‌روند؟
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • چند درصد ایرانی‌ها «مسافرت» می‌روند؟
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند